Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

‘Stratego voor vrouwen’ – de ongeschreven regels van het spel

Elisa de Groot

Elisa de Groot

Inspirerend genderexpert

Tarieven en beschikbaarheid
Elisa de Groot

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Elisa

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

30 jaar ervaring in verschillende posities op het gebied van Human Resource Management en Consultancy

Spreker Elisa de Groot heeft 30 jaar ervaring in verschillende posities op het gebied van Human Resource Management en Consultancy. Zij behaalde in 1996 een Master in Change Management en was als consultant met name actief op het gebied van het vormgeven en begeleiden van complexe veranderingsprocessen.

Elisa de Groot begeleidde onder andere procesverbeteringen, decentralisaties, fusies en samenwerkingsconstructies. In 1997 richtte zij samen met Monic Bührs In Touch women resource management op. In eerste instantie is In Touch women resource management opgericht als executive search bureau. Zij bemiddelden alleen hoog opgeleide vrouwen voor de posities bij hun opdrachtgevers. Sinds 2014 ligt de focus op het inspireren, trainen en coachen van hoog opgeleide vrouwen. Daarnaast adviseert Elisa organisaties op het gebied van diversiteitmanagement, doorstroom van vrouwen naar hogere posities en teamperformance.

De bestseller ‘Stratego® voor vrouwen’ van Monic Bührs en Elisa de Groot was genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2008 en in 2013 is de herziene versie uitgegeven. Het boek ‘Stratego® voor vrouwen’ is ook verschenen in een Engelse versie. Samen met Yvette Berkel publiceerden zij in 2009 het boek ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’. En in 2011 werd ‘Sterke mannen Slimme vrouwen’ uitgegeven.

Als gastdocent geeft Elisa college’s aan de Universiteit van Utrecht en de Nyenrode Business School. Daarnaast geeft spreker Elisa de Groot een groot aantal lezingen en korte workshops per jaar, zowel in het Nederlands als het Engels. In Touch women resource management organiseert ééndaagse workshops en de Masterclass Stratego voor vrouwen, een programma van een half jaar. De workshops en de Masterclass worden zowel incompany als met open inschrijving georganiseerd.

Met veel plezier geeft Elisa een lezing of korte workshop over het spel in organisaties en hoe vrouwen en mannen daar anders mee omgaan. Niet om jezelf aan te passen, maar wel om meer inzicht te krijgen en je voordeel te doen met de verschillende manieren van werken.

Redenen om spreker Elisa de groot te boeken:

 • Een lezing van Elisa is een waardevolle bijdrage voor jouw organisatie
 • Doelgerichte lezingen geheel op maat voor jouw organisatie of evenement
 • De ruime ervaring van Elisa als spreker zorgt gegarandeerd voor een professionele presentatie en een succesvol evenement
Bekijk de lezingen van Elisa de Groot
Lezingen van spreker Elisa de Groot

Een overzicht van de diverse lezingen door Elisa de Groot

 • ‘Stratego voor vrouwen’ – de ongeschreven regels van het spel (de spelregels)
 • ‘Archetypische goden en godinnen’ (de spelers in het spel)
 • ‘Profileren en persoonlijke presentatie’
 • ‘Strategisch onderhandelen voor vrouwen’
 • ‘Niveaus van macht’
 • ‘Krabbenmand en Queenbee’

Enkele reacties

‘Elisa de Groot led a workshop on leadership style preferences for our Amex female employee network, which she based on findings from her well-known management book ‘Stratego voor vrouwen’ and the associated masterclass. I found Elisa to be highly impactful in making leaders of today and tomorrow (men and women) aware of their preferred leadership style as well as their perceptions preventing them from realizing their full potential. Elisa is analytical and strategic in mindset, as well as someone who can make a direct connection with people from all walks of life, and a great facilitator in group settings. I highly recommend Elisa as business partner in helping an organization shape its talent and diversity agenda’.

‘Ik heb er erg veel energie van gekregen. Doordat ik meer zicht heb op de ongeschreven regels en de onderliggende patronen merk ik dat ik minder snel geïrriteerd of teleurgesteld ben omdat ik het gedrag van collega’s nu herken en een plaats kan geven.’

‘Het is een zeer toegankelijk boek, met de nodige diepgang, maar ook praktisch en vooral herkenbaar! Voor mij kwam het op het juiste moment: de overname van ons bedrijf vereist enige stratego. Je weet het allemaal wel, maar door jullie boek te lezen werd ik er weer even bewust van dat het een (mannen)spel is, dat je mee moet spelen.’

Vrijblijvend informatie over Elisa de Groot

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Elisa de Groot geeft lezingen over de volgende onderwerpen