Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Joost Crasborn

Joost Crasborn

Hoe coach ik mijn team?

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Joost Crasborn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Joost

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Joost Crasborn is (mede)auteur van verschillende top coachingsboeken zoals de bestseller het ‘Hoe boek voor de coach’ en zijn laatste boek ‘Hoe coach ik mijn team’. In de huidige tijd waarin snelheid en efficiëntie sleutelwoorden zijn is het cruciaal dat je in verbinding blijft met jezelf en dynamisch anticipeert op wat er op je af komt. Dit verlangt zelfsturing als individu en als team. Echter zelfsturing is geen doel op zich. Het gaat er om dat je alleen en met anderen presteert en ontwikkelt. Bovendien gaat het ook om duurzaamheid en zingeving. Dit reikt verder dan snelle korte termijn resultaten. HOE kun je als individu of team je ambitie en kracht omzetten in acties die tot duurzame prestaties leiden en voldoening geven?

Spreker Joost Crasborn laat zich in zijn werk, tijdens zijn presentaties en workshops leiden door enkele heldere uitgangspunten: hou het simpel, doe wat werkt, ben open en direct, kom vanuit ambitie en kracht in actie en benoem successen. Zijn presentaties en workshops hebben veel impact. Ze zetten aan tot denken en doen en dragen bij aan het ontwikkelen van een stevige eigen visie als kompas voor je handelen.

Joost is iemand die bevlogen en oprecht in contact is. Hij koppelt wat zich aandient tijdens  de presentatie of workshop direct aan de essentie van het coachen. Het zijn interactieve sessies, waarbij hij zelf als coachend presentator, en workshopleider vooral ook ‘niet doet’ om zo ter plekke zelfsturing en eigenaarschap te stimuleren. Hij is er ten stelligste van overtuigd dat we het meest succesvol zijn als we ons weten te beperken tot de eenvoud en de kleine actiestap, omdat daar de meeste winst te behalen valt. Dit geloof in de kracht van eenvoud heeft op korte termijn duidelijke effecten waarbij de eerste stappen worden genomen tijdens zijn presentaties en workshops. “Wat blijft er werkelijk hangen en waar ga je werkelijk mee aan de slag? Daar gaat het om!”

Bekijk de lezingen van Joost Crasborn

    Spreker Joost Crasborn werkt vanuit zijn eigen bedrijf Crasborn Coaching. Hij verzorgt individuele en teamcoachingstrajecten, trainingen, presentaties en workshops rond verschillende thema`s :

    • Individuele coaching, teamcoaching, coachend leidinggeven
    • Zelfsturing, eigenaarschap
    • Specifiek: coachingsvisie, coachingshouding, coachingsrelatie of bepaalde coachingsvaardigheden, -methodieken en modellen (zie de HOE`s in zijn boeken)
Vrijblijvend informatie over Joost Crasborn

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Joost Crasborn geeft lezingen over de volgende onderwerpen