Loading content ...

Fanny Bod

Fanny Bod

Zangworkshops Teambuilding & Leiderschapsontwikkeling

Spreker Fanny Bod geeft zangworkshops voor teambuilding of leiderschapsontwikkeling. Ook is zij een ervaren dagvoorzitter die het publiek echt laat deelnemen aan het congres of debat.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van de leidinggevenden en van hun medewerkers/teams. Bij teams is het belangrijker dan ooit dat zij goed samenwerken. Door samen te zingen versterk je deze samenwerking. Van de leidinggevenden wordt verwacht dat zij een visie hebben op de koers van hun bedrijf. Maar kunnen zij dit ook vol overtuiging uitdragen aan hun medewerkers? Fanny verzorgt samen met een pianist zangworkshops waarin de deelnemers actief met deze thema’s aan de slag kunnen!

Spreker Fanny Bod heeft jarenlange ervaring als strategisch communicatieadviseur, veranderaar, perswoordvoerder en dagvoorzitter. Zo heeft zij gewerkt als woordvoerder voor verschillende ministers en staatssecretarissen en is zij Hoofd Communicatie van de Sociale Verzekeringsbank geweest. Kenmerkend voor spreker Fanny Bod is dat zij het publiek echt laat deelnemen aan het congres of debat. Door haar vriendelijke en innemende persoonlijkheid zorgt zij voor een prettige sfeer op uw congres of bijeenkomst terwijl zij tegelijk inhoudelijk scherp is.

  Zangworkshop teambuilding,  leiderschapsontwikkeling en verandering

   

  Spreker Fanny Bod

  Teambuilding

  • Samen zingen werkt verbindend en ontspannend. Je merkt dat je door samen te zingen veel mooier klinkt dan in je eentje. Ieder heeft zijn eigen rol, zijn eigen partij, maar als je ‘samenwerkt’ wordt het pas echt een geheel. Een perfecte activiteit voor een vlotte teambuilding.

   

  Spreker Fanny Bod

  Leiderschapsontwikkeling

  • Voor leiderschap is moed nodig. Een moedig leider kent zichzelf, weet waar hij voor staat en neemt zelfbewust zijn plek in. In de zangworkshop Leiderschap kun je dit heel goed op een creatieve manier oefenen en daardoor je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen.

   

  Spreker Fanny Bod

  Durven te veranderen!

  • Een succesvolle verandering staat of valt met medewerkers die durven te veranderen. In deze workshop daag ik deelnemers uit om uit hun comfortzone te komen. Het belangrijkste is om een eerste stap te (durven) zetten.

   

  Spreker Fanny Bod

  Fanny als dagvoorzitter

  • Fanny Bod is opgegroeid met de microfoon in haar hand. Al op haar vijfde had ze haar eerste podiumervaring tijdens het toespreken van ruim 200 mensen. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgde dat haar liefde voor het leiden van debatten en congressen kon blijven groeien. Haar sterkste kracht als dagvoorzitter is dat zij goed kan improviseren en inspelen op wat er gebeurt in de zaal en bij het publiek terwijl zij tegelijk het programma in de gaten houdt.
Gerelateerde sprekers

Fanny Bod geeft lezingen over de volgende onderwerpen: