Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

"Met muziek brengt Fanny mensen in beweging"

Fanny Bod

Fanny Bod

Communicatie met impact: Zangworkshops Teambuilding, Verandering en Leiderschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Fanny Bod

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Fanny

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid
 • Als bevlogen communicatieprofessional met ruime politiek-bestuurlijke ervaring begeleid Fanny Bod mensen op alle niveaus van veranderingen en leiderschapsontwikkeling, daarnaast is ze expert in crisiscommunicatie.
 • Fanny creëert een veilige leeromgeving maar is ook zeker niet bang om haar deelnemers uit hun comfortzone te trekken. Muziek en zang staat in al haar workshops centraal. Waarom? zingen werkt verbindend en versterkt de teamgeest.

Bijna alle organisaties en bedrijven zijn continu in ontwikkeling en verandering. Dit vraagt veel van de leidinggevenden en van hun medewerkers/teams. Bij teams is het belangrijker dan ooit dat zij goed samenwerken. Door samen te zingen versterk je deze samenwerking. Van de leidinggevenden wordt verwacht dat zij een visie hebben op de koers van hun bedrijf. Maar kunnen zij dit ook vol overtuiging uitdragen aan hun medewerkers? Fanny verzorgt samen met een pianist zangworkshops waarin de deelnemers actief met deze thema’s aan de slag kunnen!

Spreker Fanny Bod heeft jarenlange ervaring als strategisch communicatieadviseur, veranderaar, perswoordvoerder en dagvoorzitter. Zo heeft zij gewerkt als woordvoerder voor verschillende ministers en staatssecretarissen en is zij Hoofd Communicatie van de Sociale Verzekeringsbank geweest. Kenmerkend voor spreker Fanny Bod is dat zij het publiek echt laat deelnemen aan het congres of debat. Door haar vriendelijke en innemende persoonlijkheid zorgt zij voor een prettige sfeer op uw congres of bijeenkomst terwijl zij tegelijk inhoudelijk scherp is.

Bekijk de lezingen van Fanny Bod
Spreker Fanny Bod

Teambuilding

 • Samen zingen werkt verbindend en ontspannend. Je merkt dat je door samen te zingen veel mooier klinkt dan in je eentje. Ieder heeft zijn eigen rol, zijn eigen partij, maar als je ‘samenwerkt’ wordt het pas echt een geheel. Een perfecte activiteit voor een vlotte teambuilding.
Spreker Fanny Bod

Leiderschapsontwikkeling

 • Voor leiderschap is moed nodig. Een moedig leider kent zichzelf, weet waar hij voor staat en neemt zelfbewust zijn plek in. In de zangworkshop Leiderschap kun je dit heel goed op een creatieve manier oefenen en daardoor je leiderschapskwaliteiten verder ontwikkelen.
Spreker Fanny Bod

Durven te veranderen!

 • Een succesvolle verandering staat of valt met medewerkers die durven te veranderen. In deze workshop daag ik deelnemers uit om uit hun comfortzone te komen. Het belangrijkste is om een eerste stap te (durven) zetten.
Spreker Fanny Bod

Dagvoorzitter

 • Fanny Bod is opgegroeid met de microfoon in haar hand. Al op haar vijfde had ze haar eerste podiumervaring tijdens het toespreken van ruim 200 mensen. Een onvergetelijke ervaring die ervoor zorgde dat haar liefde voor het leiden van debatten en congressen kon blijven groeien. Haar sterkste kracht als dagvoorzitter is dat zij goed kan improviseren en inspelen op wat er gebeurt in de zaal en bij het publiek terwijl zij tegelijk het programma in de gaten houdt.
  Video spreker Fanny Bod

  Zangworkshop

  Bekijk de lezingen van Fanny Bod
  Vrijblijvend informatie over Fanny Bod

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Fanny Bod geeft lezingen over de volgende onderwerpen