Loading content ...

Marcel Harmsen

Marcel Harmsen

Company Fool

Als cabaretier, tekstdichter en liedcomponist is spreker Marcel Harmsen van vele markten thuis. Op zoek naar een scherp intermezzo met energieke liedjes en goed vermaak? Marcel Harmsen relativeert, vergroot uit, draait om en biedt nieuwe invalshoeken.Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marcel Harmsen is een echte ‘Company Fool’. Via cabaret en muzikaal entertainment komt hij tot een waardevolle boodschap. Hij stemt zijn shows af op zijn publiek en gaat na een intakegesprek gericht aan de slag met het thema en de doelstelling van de dag. Zijn komische anekdotes en spontane interactie roepen veel herkenning op. Hij vat congressen samen op zijn eigen wijze, zorgt voor ontspanning tijdens organisatieontwikkeltrajecten en op diverse jubilea.

Marcel treedt solo op maar laat zich ook begeleiden door zijn vaste pianist. Zelf speelt hij gitaar, ukelele en cajon. In 2015 was spreker Marcel Harmsen Nederlands Kampioen Humorous Speech van Toastmasters. Ook stond hij tweemaal in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Hij maakte drie avondvullende programma’s en trad op in Londen en Damascus. Daarnaast schreef hij een succesvol ‘Correspondentsdinner’ voor een supermarktondernemer en geeft hij workshops over het gebruik van humor in geschreven tekst.

Marcel verzorgt lezingen in het Nederlands en Engels.

  Spreker Marcel Harmsen op uw event

  • Als opkikker na de lunch of als samenvattende afsluiter van de dag!
  • Herkenbare anekdotes en hilarische scenes: op maat gemaakt cabaret!
  • Fakespeech

   

   

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Marcel Harmsen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: