Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Verbazingwekkende illusies voor ieder publiek

Steve-Carlin-spreker-profiel

Steve Carlin

Niets is wat het lijkt met deze top illusionist! Unieke goochelshows van een echte rasentertainer

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

“Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”

Redenen om illusionist Steve Carlin te boeken

 • Illusionist Steve Carlin is een van Nederlands’ meest bekende goochelaars
 • Zijn geweldige goochelkunsten zorgden voor zijn eigen show op SBS6 waar hij (on)bekend Nederland betoverd achterliet
 • De shows zijn geschikt voor ieder publiek. Van bijeenkomsten binnen een organisatie tot grote congressen
Steve Carlin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Steve

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Tarieven en beschikbaarheid

Niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

”A goal without a plan is only a dream” is al velen jaren het levensmotto van goochelaar Steve Carlin. Zijn decennialange fascinatie met principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie hebben ervoor gezorgd dat Steve Carlin een 100% selfmade spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller is. Hij wist door middel van hoge doelen een succesvolle en langdurende carrière te creëren. Op het podium vertelt en verwondert Steve vol passie ieder publiek. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. Illusionist Steve Carlin is een echte rasentertainer die te boeken is voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen.

Inmiddels heeft goochelaar Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

Redenen om illusionist Steve Carlin te boeken

 • Illusionist Steve Carlin is een van Nederlands’ meest bekende goochelaars
 • Zijn geweldige goochelkunsten zorgden voor zijn eigen show op SBS6 waar hij (on)bekend Nederland betoverd achterliet
 • De shows zijn geschikt voor ieder publiek. Van bijeenkomsten binnen een organisatie tot grote congressen

Toen illusionist Steve Carlin acht jaar was werd hij betoverd door de goochelwereld en wist hij direct dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen. Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Tegenwoordig combineert goochelaar Steve Carlin zijn kennis en technieken op het podium met demonstraties over onder andere aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen en illusies. Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. Steve weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden.

De lezingen en illusie shows van goochelaar Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken.

Bekijk de lezingen van Steve Carlin
MIND-TRICK Illusie show

Magic, Mind-Reading & Illusies als plenaire show

Op zoek naar een inspirerende en interactieve plenaire show die uw event naar een hoger level brengt?

In deze illusie show neemt mind reader en illusionist Steve Carlin zijn publiek mee in een wereld van verwondering en bijzondere mind-tricks. Het publiek zal zich niet vervelen aangezien zij zelf deel uit maken van de show. Op een interactieve manier creëert Steve een mix van magie, illusies, gedachten lezen, interactieve experimenten en psychologische stunts. De perfecte show voor evenementen en organisaties vol illusie en humor. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt!

De show sluit perfect aan bij thema’s als:

 • Aandacht en afleiding
 • Focus
 • Verandering
 • Connecten & Verbinden
 • Niets is wat het lijkt
 • Out of the box
 • Beïnvloeding
 • Diefstal / Preventie / Veiligheid
 • Illusie vs. realiteit
 • Perceptie
 • Anders denken
 • Maak het onmogelijke mogelijk!

Deze show is ideaal als openingsact of afsluitende show tijdens congressen en zakelijke evenementen of tussendoor om het publiek de benodigde energie boost te geven. Illusionist Steve Carlin weet zo iedereen klaar te stomen voor de volgende sprekers.

Lezing van Steve Carlin

Tafelgoochelen, Mind-reading & Zakkenrollen

Rondlopende acts tussen de gasten! – Tafel Goochelen: Steve Carlin verbaasd mensen met unieke illusies gewoon aan de tafel! Illusies die het publiek kan verwachten zijn;

 • Mind-Readen: Psychologische illusies, Brein-experimenten, mind-tricks, gedachten lezen, afleiding en beïnvloeden.
 • Zakkenrollen: Steve wordt gezien als een razendsnelle zakkenroller. Deze eerlijke dief weet op komische wijze ongezien persoonlijke spullen te rollen. Horloges, portemonnees, stropdassen, mobieltjes, niets is veilig. Uiteraard worden de spullen direct weer teruggegeven.
Lezing van Steve Carlin

FOCUS: De kunst van aandacht en afleiding!

Wij zijn in deze moderne digitale tijd overal met onze aandacht. We voeren constant een strijd tegen afleiding zoals social media, advertenties en banners. Laat staan hoeveel mensen aan hun smartphone zitten vastgelijmd. Onze focus zweeft regelmatig van het een naar het ander.

In deze inspirerende en interactieve lezing laat illusionist Steve Carlin zien hoe aandacht en afleiding werkt. Deze ”aandachtsdief” is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. Tijdens deze lezing duikt Steve in de volgende onderwerpen;

 • Hoe werkt aandacht in ons brein?
 • Hoe snel ben jij afgeleid?
 • Hoe kan het dat je ogen je constant bedriegen?
 • Hoe kun je de aandacht van anderen beïnvloeden?
 • Welke vormen van afleiding zijn er?

Laat je verwonderen door middel van interactieve brein-experimenten en bijzondere illusies. Ontdek de kunsten van aandacht en afleiding! Let vooral goed op want niets is wat het lijkt! Deze inspirerende lezing van illusionist Steve Carlin is perfect voor congressen, zakelijke evenementen en bijeenkomsten.

Lezing van Steve Carlin

ZAKKENROLLEN: Een meester in afleiding

Hoe makkelijk raak je afgeleid? Meesterzakkenroller en illusionist Steve Carlin demonstreert hoe snel we zijn afgeleid door ongezien mobieltjes, horloges, creditcards, sleutels, stropdassen te rollen. Steve kiest een aantal mensen uit het publiek die figuurlijk kaal geplukt worden. Natuurlijk krijgen alle deelnemers hun spullen weer terug.

Na de demonstratie geeft hij tips en uitlegt over de kunst van aandacht & afleiding. Het zakkenrollen kan tevens ingezet worden als rondlopende act tussen de gasten. Of als zakkenvuller ipv zakkenroller.

Lezing van Steve Carlin

ENERGIZER: MIND-POWER Boost

Zoek je een energieke acts tussen de sprekers en lezingen? Zet dan de MINDPOWER Boost in!

Congressen en seminars vragen veel energie. Hoe later op de dag, hoe lager het energieniveau. Een sterke kop koffie helpt behoorlijk, maar een show vol verwondering en energie weet iedereen op te peppen.

Daar heeft illusionist Steve Carlin de ideale oplossing voor, de MIND-POWER Boost! Een adembenemende podium act met betoverende illusies en interactieve mind-experimenten. De perfecte energizer vol humor voor je komend congres en zakelijke evenement.

De MIND-POWER Boost kan eventueel gelinkt worden aan het thema en boodschap van de dag d.m.v. aangepaste trucs en illusies.

Video van Steve Carlin

MIND-TRICK // ILLUSIE SHOW Steve Carlin

Video van Steve Carlin

SHOWREEL 2020 // Steve Carlin

Video van Steve Carlin

Zakkenroller // Steve Carlin

Bekijk de lezingen van Steve Carlin

Referenties

Beste Steve, In de wandelgangen was de gehele dag en zeer zeker na afloop te horen dat dit de beste Veiligheidsdag ooit was. Een belangrijke, mogelijk de meest belangrijke bijdrage, was jouw stimulerende, prikkelende en tot nadenken stemmende bijdrage. Jouw invalshoeken en jouw effort heeft dan ook het door ons gehoopte effect bereikt.

Apply Group B.V.

“Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”

Rabobank

Hoi Steve, Bedankt voor je show als goochelaar vrijdag op onze Nieuwjaarsreceptie! We waren allen onder de indruk, je hebt dat zeer goed gedaan!! Nogmaals bedankt! Wie weet tot op een volgende editie. Met vriendelijke groeten, Cordialement, Best regards, Céline De Vroey”

Celine de Vroey – Rehema BV

Wij waren erg tevreden over het optreden van goochelaar Steve Carlin. Het publiek heeft genoten van zijn trucs. Steve zelf was een aardig, makkelijk benaderbaar persoon. Ook de samenwerking met Cabaretmatch is goed verlopen. Kortom TOP Goochelaar!”

Agriterra

Voor ons crewfeest hadden we goochelaar Steve ingehuurd, wat een geweldige show! Iedereen heeft er van genoten! Nogmaals bedankt Steve en hopelijk tot een volgende keer. Mvg het team van BAS Ballonvaarten.”

BAS Ballonvaarten

Je optreden afgelopen zaterdag bij TNO is zeer goed ontvangen. Kinderen en ouders waren bijzonder onder de indruk van je optreden. Diverse kaartjes van je kunnen uitdelen. Wie weet zien we je weer terug in 2018! We raden deze goochelaar van harte aan!”

TNO, Monique Veldhuis

Wij hebben een super avond gehad mede dankzij het geweldige optreden van goochelaar Steve. Waanzinnig wat deze man allemaal kan! Hier zal nog lang over nagepraat worden onder de collega’s.”

Panasonic Biomedical

Bijzonder inspirerend optreden van illusionist mr. Carlin tijdens het prachtige Sterrengala Haarlem in de Philharmonie in Haarlem. Professioneel, communicatief en flexibel, sfeer goed aanvoelend en een ware toevoeging. Winny Schreurs,”

WMX Events & Communications

Vrijblijvend informatie over Steve Carlin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Steve Carlin
Steve Carlin

5 van de 5 sterren

“Voor onze klanten hebben we een preventieavond georganiseerd waarbij Steve als zakkenrol expert zijn ding deed. Dit was super leuk en de gasten vonden het geweldig. Thanks nogmaals!”

Steve Carlin geeft lezingen over de volgende onderwerpen