Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Steve Carlin

Niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Steve Carlin

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Steve

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Over spreker Steve Carlin

”A goal without a plan is only a dream” is al velen jaren het levensmotto van Steve Carlin. Deze aandachtsexpert is al ruim 27 jaar gefascineerd door principes als focus, aandacht, afleiding, beïnvloeding en illusie. Steve Carlin is een 100% selfmade spreker, illusionist, mindreader en zakkenroller. Zijn succesvolle en langdurende carrière is gecreëerd door hoge doelen te stellen en alles op alles te zetten om deze te realiseren. Een bijna onmogelijke opgave. Maar ”het onmogelijke mogelijk maken” is nou net waar hij goed in is. Op het podium vertelt en verwondert Steve gepassioneerd. Hij is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies. U kunt deze rasentertainer boeken voor al uw congressen, feesten, beurzen en zakelijke evenementen.

Inmiddels heeft Steve Carlin zich omhoog gewerkt tot een van de meest geboekte illusionisten van Nederland en behoort tot de absolute top. Hij is regelmatig te zien op televisie en heeft zelfs zijn eigen televisie programma gehad op SBS6, genaamd ”It’s A Kind Of Magic”.

Spreker en Illusionist Steve Carlin

Niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Op achtjarige leeftijd werd Steve Carlin betoverd door de kunst van het goochelen. Hij wist al vrij snel dat hij later beroepsgoochelaar zou worden. Na meerdere opleidingen te hebben afgerond, waaronder Media & Entertainment Management, psychologie, beïnvloeding en NLP, is Steve op jonge leeftijd al zijn droom achterna gegaan en voor zichzelf begonnen.

Inmiddels is hij 5000 optredens verder en treedt op door heel Nederland en België. Zijn optredens richten zich vooral tot congressen en zakelijke evenementen. Tegenwoordig deelt hij als spreker zijn kennis en technieken op het podium, dat hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. In een inspirerende lezing geeft Steve Carlin bijzondere demonstraties over diverse thema’s zoals aandacht en afleiding, beïnvloeding, zakkenrollen, en illusie. Hij boeit zijn publiek met psychologische experimenten en mind-tricks. Ontdek de kracht van het brein!

Zijn shows zijn interactief, vernieuwend en verfrissend. De mensen zitten op het puntje van hun stoel. Hij weet de aandacht van begin tot eind keer op keer vast te houden. Deze illusionist is regelmatig te zien in televisie programma’s. En heeft zelfs zijn eigen magic programma geproduceerd voor SBS6 genaamd “It’s A Kind Of Magic”.

De lezingen en illusie shows van Steve Carlin zijn inspirerend, verwonderend en interactief! Steve wilt zijn publiek niet alleen te verwonderen en vermaken, maar ook iets meegeven wat aanzet tot denken.

Let u vooral goed op want niets is wat het lijkt met deze top illusionist!

Bekijk de lezingen van Steve Carlin
Lezing van Steve Carlin

MIND-TRICK Illusie show

Magic, Mind-Reading & Illusies als plenaire show

Op zoek naar een inspirerende en interactieve plenaire show die uw event naar een hoger level brengt?

In deze illusie show neemt illusionist & mind-reader Steve Carlin zijn publiek mee in een wereld van verwondering en bijzondere mind-tricks. Uw gasten zullen zich geen moment vervelen want het publiek wordt onderdeel van de show. Op zeer interactieve wijze vertoont Steve een mix van magic, illusies, gedachten lezen, interactieve experimenten en psychologische stunts. Voeg daar een goede dosis humor aan toe en je hebt de perfecte show voor uw komende event. Let u vooral goed op, want niets is wat het lijkt!

De show sluit perfect aan bij thema’s als:

 • Aandacht en afleiding
 • Focus
 • Verandering
 • Connecten & Verbinden
 • Niets is wat het lijkt
 • Out of the box
 • Beïnvloeding
 • Diefstal / Preventie / Veiligheid
 • Illusie vs. realiteit
 • Perceptie
 • Anders denken
 • Maak het onmogelijke mogelijk!

De show kan ingezet worden als openingsact of afsluitende show tijdens congressen en zakelijke evenementen. De show is tevens perfect als energyzer om het publiek weer even die energie boost te geven. De zaal zal daarna weer fris en vol energie zitten om vervolgens aandachtig te kunnen luisteren naar de volgende spreker.

MOGELIJKHEDEN: ” Congressen / Seminars / Beurzen / Lezingen / Spreker ” Theatershow / Dinnershow / Centrale Act / Energizer ” Bedrijfsfeesten / Bruiloften / Gala’s etc.

Lezing van Steve Carlin

Tafelgoochelen, Mind-reading & Zakkenrollen

Rondlopende acts tussen de gasten! – Tafel Goochelen: Verbazingwekkende trucs bij uw gasten aan tafel. U zit er met uw neus boven op!

 • Mind-Readen: Psychologische illusies, Brein-experimenten, mind-tricks, gedachten lezen, afleiding en beïnvloeden.
 • Zakkenrollen: Steve wordt gezien als een van NL’s snelste zakkenroller. Deze eerlijke dief weet op komische wijze ongezien persoonlijke spullen te rollen. Horloges, portemonnees, stropdassen, mobieltjes, niet is veilig. Uiteraard worden de spullen direct weer teruggegeven.
Lezing van Steve Carlin

LEZING FOCUS: De kunst van aandacht en afleiding!

Een inspirerende en interactieve lezing door aandachtsexpert Steve Carlin.

In deze moderne digitale tijd is onze aandacht constant in gevecht met alle vormen van afleiding om ons heen. Denk aan Social Media, advertenties en banners. De verslaving aan de smartphone heeft een enorm effect op onze aandacht. Afleiding zorgt ervoor dat we ons minder goed kunnen focussen.

Illusionist Steve Carlin maakt juist handig gebruik van afleiding om de aandacht van het publiek te kunnen sturen en ze op het verkeerde been te zetten.

 • Test je eigen focus, ben jij snel afgeleid?
 • Hoe werkt aandacht in ons brein?
 • Hoe kan je een zaal vol mensen op het verkeerde been zetten?
 • Hoe kan een zakkenroller zijn slachtoffers ongezien beroven?

Inhoud van de lezing

In deze inspirerende en interactieve lezing laat Steve Carlin zien hoe aandacht en afleiding werkt. Deze ”aandachtsdief” is een expert in het bespelen van aandacht om zijn publiek te kunnen verwonderen met bijzondere trucs en illusies.

”Wat jou ogen je vertellen is slechts een illusie van de werkelijkheid”

 • Hoe werkt aandacht in ons brein?
 • Hoe snel ben jij afgeleid?
 • Hoe kan het dat je ogen je constant bedriegen?
 • Hoe kun je de aandacht van anderen beïnvloeden?
 • Welke vormen van afleiding zijn er?

Laat je verwonderen d.m.v. interactieve brein-experimenten en bijzondere illusies. Ontdek de kunsten van aandacht en afleiding! Let vooral goed op wat niets is wat het lijkt! Deze inspirerende lezing is perfect voor uw komend congres en zakelijke evenementen.

Lezing van Steve Carlin

LEZING ZAKKENROLLEN: Een meester in afleiding

De eerlijke zakkenrollen laat in een bijzonder verhaal en demonstratie zakkenrollen zien hoe snel ons brein is afgeleid. Deze aandachtsexpert haalt een aantal mensen op het podium en demonstreert de kunsten van zakkenrollers. Steve weet ongezien mobieltjes, horloges, creditcards, sleutels, stropdassen te rollen.

Na de demonstratie geeft hij tips en uitlegt over de kunst van aandacht & afleiding.

TIP! Het zakkenrollen kan tevens ingezet worden als rondlopende act tussen de gasten. Of als zakkenvuller ipv zakkenroller.

Lezing van Steve Carlin

ENERGIZER: MIND-POWER Boost

Zoek je een energieke acts tussen de sprekers en lezingen? Zet dan de MINDPOWER Boost in!

Reset de focus, 100% aandacht!

Congressen en seminars kunnen soms slopend zijn. Naarmate de dag vordert vermindert de aandacht. Het is dan wenselijk om naast een kop koffie ook de andere zintuigen te prikkelen met vermaak en verwondering!

Daar heeft Steve Carlin dé perfecte oplossing voor, de MIND-POWER Boost! Een fascinerende podium act met wonderlijke illusies en interactieve mind-experimenten. Voeg hier de nodige dosis humor aan toe en je hebt de perfecte energizer voor je komend congres en zakelijke evenement.

De MIND-POWER Boost kan eventueel gelinkt worden aan het thema en boodschap van de dag d.m.v. aangepaste trucs en illusies.

Na de MIND-POWER Boost zit uw publiek weer vol energie en 100% aandacht om te luisteren naar de volgende spreker!

  Video van Steve Carlin

  MIND-TRICK // ILLUSIE SHOW Steve Carlin

  Video van Steve Carlin

  SHOWREEL 2019 // Steve Carlin

  Video van Steve Carlin

  Zakkenroller // Steve Carlin

  Bekijk de lezingen van Steve Carlin
  Vrijblijvend informatie over Steve Carlin

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Steve Carlin geeft lezingen over de volgende onderwerpen