Loading content ...

Coen Jutte

Coen Jutte

Cabaret op maat, presentator/dagvoorzitter

Spreker Coen Jutte stimuleert, inspireert en bevorderd de team-spirit. Geef Coen een paar minuten en hij maakt het publiek aan het lachen, hij laat ze meezingen met de piano en luisteren met een lach. Bent u op zoek naar een presentatie die het publiek nader tot elkaar brengt? Met humor en orginele anekdotes boeit Coen Jutte het publiek. Spreker Coen Jutte is een nieuw fenomeen! 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met zijn orginele, gevatte improvisaties en nuchtere blik weet hij elk onderwerp op hilarische wijze neer te zetten. Als ‘koning van de relativering’ weet Coen  Jutte op de lachspieren te werken. Coen Jutte stimuleert, inspireert en bevorderd de team-spirit

Spreker Coen Jutte heeft een veelzijdige en unieke loopbaan. Hij deed een jaar Conservatorium Piano. Daarnaast is hij Delfts ingenieur en werkte jaren als organisatieadviseur. Zijn academische achtergrond en de jarenlange werkervaring als bedrijfsadviseur voorzien Coen Jutte van de inhoudelijke kennis. Coen Jutte is als geen ander in staat de kern van de zaak duidelijk weer te geven.

Hij is een energieke persoonlijkheid met een ongekend positivisme. Bent u op zoek naar een presentatie die het publiek nader tot elkaar brengt? Heeft uw bedrijf een duwtje in de goede richting nodig? Spreker Coen Jutte stimuleert mensen hun doelen na te streven. Hij laat het publiek hun kansen en mogelijkheden zien!

Spreker Coen Jutte verzorgt op maat gemaakte programma’s. Zijn voorbereiding, waarin hij vaak contact heeft met een of meerde klanten of betrokkenen, is zijn kracht. Coen zorgt er voor dat hij over de juiste informatie beschikt over uw bedrijf of evenement. Grappige anekdotes en andere weektjes verwerkt hij in in zijn optreden. Hij geeft nét dat beetje extra aandacht! Coen’s optredens onderscheiden zich van de algemene lezing. Hij maakt gebruik van powerpoint, muziek en zang.

  Lezingen van spreker Coen Jutte

  • Lezingen over motivatie
  • Lezingen over inspiratie
  • Lezingen over het bereiken van doelen
  • Lezingen over cabaret en Muziek
Gerelateerde sprekers

Coen Jutte geeft lezingen over de volgende onderwerpen: