Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Coen Jutte

Coen Jutte

Cabaret op maat, presentator/dagvoorzitter

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Coen Jutte

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Coen

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Met zijn orginele, gevatte improvisaties en nuchtere blik weet hij elk onderwerp op hilarische wijze neer te zetten. Als ‘koning van de relativering’ weet Coen  Jutte op de lachspieren te werken. Coen Jutte stimuleert, inspireert en bevorderd de team-spirit

Spreker Coen Jutte heeft een veelzijdige en unieke loopbaan. Hij deed een jaar Conservatorium Piano. Daarnaast is hij Delfts ingenieur en werkte jaren als organisatieadviseur. Zijn academische achtergrond en de jarenlange werkervaring als bedrijfsadviseur voorzien Coen Jutte van de inhoudelijke kennis. Coen Jutte is als geen ander in staat de kern van de zaak duidelijk weer te geven.

Hij is een energieke persoonlijkheid met een ongekend positivisme. Bent u op zoek naar een presentatie die het publiek nader tot elkaar brengt? Heeft uw bedrijf een duwtje in de goede richting nodig? Spreker Coen Jutte stimuleert mensen hun doelen na te streven. Hij laat het publiek hun kansen en mogelijkheden zien!

Spreker Coen Jutte verzorgt op maat gemaakte programma’s. Zijn voorbereiding, waarin hij vaak contact heeft met een of meerde klanten of betrokkenen, is zijn kracht. Coen zorgt er voor dat hij over de juiste informatie beschikt over uw bedrijf of evenement. Grappige anekdotes en andere weetjes verwerkt hij in in zijn optreden. Hij geeft nét dat beetje extra aandacht! Coen’s optredens onderscheiden zich van de algemene lezing. Hij maakt gebruik van powerpoint, muziek en zang.

Bekijk de lezingen van Coen Jutte

  Lezingen van spreker Coen Jutte

  • Lezingen over motivatie
  • Lezingen over inspiratie
  • Lezingen over het bereiken van doelen
  • Lezingen over cabaret en Muziek
Vrijblijvend informatie over Coen Jutte

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Coen Jutte geeft lezingen over de volgende onderwerpen