Loading content ...

Reinoud van Rooij

Reinoud van Rooij

Communicatie-expert met de XXL-Workshop

Spreker Reinoud van Rooij geeft de interactieve, concrete en dynamische XXL-Workshop. Wie goed leert communiceren, bereikt beter wat hij wil. Dit is de aanpak van de XXL-workshop. Leer met Reinouds enthousiaste, no-nonsense aanpak vaardigheden om concrete verbeteringen tot stand te brengen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Reinoud van Rooij heeft met zijn technische achtergrond een praktische aanpak. Zijn visie is dat wie goed leert communiceren, bereikt beter wat hij wil. Daar wil hij via zijn trainingen aan bijdragen. De XXL-Workshop helpt deelnemers op een concrete manier in één keer een communicatievaardigheid te leren, zodat ze daarna beter hun doelen kunnen bereiken. Nieuwe vaardigheden aanleren op een leuke, soms hilarische manier; gegarandeerd dat de resultaten van een XXL-workshop lang blijven hangen!

De sleutelwoorden bij een XXL-workshop zijn interactief, concreet en dynamisch. Interactief, doordat groepsoefeningen en gesprekken met de deelnemers worden afgewisseld met korte theorie. Concreet, omdat de nieuw geleerde vaardigheden direct in groepen worden gebruikt. Praktische handvatten kunnen meteen worden toegepast. Het uitgangspunt is, welk gedrag vertoon je nu, en hoe zou je dat anders kunnen doen? Dynamisch, vanwege het hoge tempo van een XXL-workshop zodat er geen tijd is om in te dutten.

Reinoud weet het publiek enthousiast te krijgen en te houden. De media heeft hem al opgepikt en hij weet dit meer dan waar te maken. Hij is een gedreven spreker en zorgt voor een goede sfeer tijdens zijn workshop. Hij weet mensen mee te krijgen door een ontspannen en enthousiaste sfeer te bieden, iedereen komt zo aan bod. Zijn mix van humor en inhoud zorgt voor een serieuze boodschap die ook blijft hangen. Onderwerpen van zijn XXL-workshops zijn onder andere: Feedback, Samenwerken, Boeiend Presenteren, Omgaan met Veranderingen en Effectief Leidinggeven aan de Werkvloer. Ook kan hij natuurlijk een workshop op maat voor u maken. Voorbeelden hier zijn Elevator Pitches Maken, Conflicthantering of Klantgericht Werken.

 

  Lezingen van spreker Reinoud van Rooij

  • Boeiend Presenteren
  • Feedback
  • Van Willen naar Doen
  • XXL-Workshop op maat
Gerelateerde sprekers

Reinoud van Rooij geeft lezingen over de volgende onderwerpen: