Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Reinoud van Rooij

Reinoud van Rooij

Communicatie-expert met de XXL-Workshop

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Reinoud van Rooij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Reinoud

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Reinoud van Rooij heeft met zijn technische achtergrond een praktische aanpak. Zijn visie is dat wie goed leert communiceren, bereikt beter wat hij wil. Daar wil hij via zijn trainingen aan bijdragen. De XXL-Workshop helpt deelnemers op een concrete manier in één keer een communicatievaardigheid te leren, zodat ze daarna beter hun doelen kunnen bereiken. Nieuwe vaardigheden aanleren op een leuke, soms hilarische manier; gegarandeerd dat de resultaten van een XXL-workshop lang blijven hangen!

De sleutelwoorden bij een XXL-workshop zijn interactief, concreet en dynamisch. Interactief, doordat groepsoefeningen en gesprekken met de deelnemers worden afgewisseld met korte theorie. Concreet, omdat de nieuw geleerde vaardigheden direct in groepen worden gebruikt. Praktische handvatten kunnen meteen worden toegepast. Het uitgangspunt is, welk gedrag vertoon je nu, en hoe zou je dat anders kunnen doen? Dynamisch, vanwege het hoge tempo van een XXL-workshop zodat er geen tijd is om in te dutten.

Reinoud weet het publiek enthousiast te krijgen en te houden. De media heeft hem al opgepikt en hij weet dit meer dan waar te maken. Hij is een gedreven spreker en zorgt voor een goede sfeer tijdens zijn workshop. Hij weet mensen mee te krijgen door een ontspannen en enthousiaste sfeer te bieden, iedereen komt zo aan bod. Zijn mix van humor en inhoud zorgt voor een serieuze boodschap die ook blijft hangen. Onderwerpen van zijn XXL-workshops zijn onder andere: Feedback, Samenwerken, Boeiend Presenteren, Omgaan met Veranderingen en Effectief Leidinggeven aan de Werkvloer. Ook kan hij natuurlijk een workshop op maat voor u maken. Voorbeelden hier zijn Elevator Pitches Maken, Conflicthantering of Klantgericht Werken.

 

Bekijk de lezingen van Reinoud van Rooij

  Lezingen van spreker Reinoud van Rooij

  • Boeiend Presenteren
  • Feedback
  • Van Willen naar Doen
  • XXL-Workshop op maat
Vrijblijvend informatie over Reinoud van Rooij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Reinoud van Rooij geeft lezingen over de volgende onderwerpen