Loading content ...

yvonne-van-iersel

Yvonne van Iersel

Psycholoog en Mindfulnesstrainer

Yvonne van Iersel is bedrijfstrainer, coach, psycholoog en spreker. Ze help professionals om drastisch te ontstressen. In haar interactieve lezingen maakt Yvonne van Iersel gebruik van verschillende mindfulnesstechnieken die helpen bij het vinden van je rustmomenten zodat je weer fris de hectiek in duikt.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als bedrijfstrainer, coach en psycholoog heeft spreker Yvonne van Iersel de afgelopen 25 jaar veel ervaring op gedaan in het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit in arbeidsorganisaties. Sinds 10 jaar helpt ze professionals met hoe ze Mindfulnesstechnieken hierbij kunnen inzetten.

Collega’s die elkaar voorbij rennen in de gang, stressen tijdens het werkoverleg. Hoe zou het zijn om het hollen af te wisselen met momenten van rust? In een lezing van spreker Yvonne van Iersel maak je op een toegankelijke manier kennis met manieren waarop je kan ontstressen.
Ook behandelt Yvonne van Iersel aspecten als perfectionisme, piekeren of conflictvermijding. Ze laat zien hoe je je oude patronen los kan laten. Dit maak het werk een stuk effectiever. Yvonne maakt hierbij gebruik van Mindfulness technieken die je bewustzijn vergroten, waardoor je keuzevrijheid groter wordt.De mindfulnesstechnieken die Yvonne van Iersel tijdens de lezing introduceert zijn technieken die je in je dagelijkse leven toe kunt passen. Een lezing van Yvonne is uitermate geschikt om de veerkracht van medewerkers te versterken.

Spreker Yvonne van Iersel beschrijft zichzelf als professionele, toegankelijke, enthousiaste en gedreven trainer en spreker. Ze geeft lezingen en trainingen voor zowel grote als kleinere groepen.

  Lezingen van Spreker Yvonne van Iersel

  • Ontstressworkshop. 5 recepten om stress te maken en 6  Mindfulnesstips om rust te creëren.
  • Mindfulness in veranderende situaties
  • Voor managers: hoe ontstress ik mijn afdeling?
  • Ontpieker en ontmaalworkshop
  • Hardnekkige (Werk)gewoontes: wat doe je er eraan?
  • Ontstressen met simpele technieken.
  • Aandacht: hoe doe je dat?
  • Met aandacht bewegen (tangoworkshops voor samenwerkers!)
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Yvonne van Iersel geeft lezingen over de volgende onderwerpen: