Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem

Meer impact & overtuigingskracht

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Pacelle van Goethem

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Pacelle

Lecture icon

Lezingen

References icon

Referenties

Interviews icon

Artikelen

Tarieven en beschikbaarheid

Een krachtige indruk maken, meer bereiken met je stem en anderen meekrijgen en inspireren? Ontdek jouw persoonlijke stijl van overtuigen en leer deze onmiddellijk te versterken. Spreker Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederland’s meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en je de fijne kneepjes van overtuigen eigen te maken.

Van origine Spraak-,Taal- en Stempatholoog, specialiseerde ze zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie en deed mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Haar bestseller ‘IJs verkopen aan Eskimo’s, de psychologie van overtuigen’ geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen. Het verschijnt binnenkort in het Engels.

Meer invloed en ontspannen netwerken? Een belangrijke les die spreker Pacelle van Goethem  haar publiek mee geeft, is dat mensen overtuigend zijn als ze ontspannen zijn.  In de masterclass leer je argumenten te kiezen en deze stevig en helder te brengen. Pacelle’s lezingen zijn interactief en geeft direct bruikbare methoden. Personal branding & impact. Stemtechnieken voor invloed.

Bekijk de lezingen van Pacelle van Goethem

Beïnvloeden en overtuigen

Wat gebeurt in onze hersenen bij overtuigen? Wat geeft invloed? De werking van ons brein en de psychologie en wetenschap achter overtuigen. Pacelle’s Model van Invloed.

De beste & Verbluffende technieken

Je stijl en overtuigingskracht versterken en meteen je invloed vergroten. Leer de geheimen van de  meest overtuigende mensen. Direct toepasbare methoden voor impact. Meer invloed met je stem.

De Methode voor overtuigingskracht

De 3 stijlen van overtuigen. De kracht van Barack Obama, Alexander Klöpping en Neelie Kroes. Wat is je persoonlijke stijl? Wat past bij je rol? Hoe krijg je meer overtuigingskracht?

     

Referenties

Masterclass van Pacelle van Goethem is uistekend bevallen. Heb haar leren kennen als een makkelijk persoon in omgang die graag meedenkt om het uiterste uit je evenement te halen. Qua inhoud diep onder de indruk, een uniek verhaal, verteld door een authentiek persoon.

Kaj De Smet

Vrijblijvend informatie over Pacelle van Goethem

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Pacelle van Goethem geeft lezingen over de volgende onderwerpen