Loading content ...

Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem

Meer impact & overtuigingskracht

Hoe werkt invloed en overtuigen? Wat geeft impact in vergaderingen, speeches, onderhandelingen & presentaties? Spreker Pacelle van Goethem introduceert ons dé methode om direct je overtuigingskracht te vergroten.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een krachtige indruk maken, meer bereiken met je stem en anderen meekrijgen en inspireren? Ontdek jouw persoonlijke stijl van overtuigen en leer deze onmiddellijk te versterken. Spreker Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederland’s meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze ontwikkelde een methode om je persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en je de fijne kneepjes van overtuigen eigen te maken.

Van origine Spraak-,Taal- en Stempatholoog, specialiseerde ze zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie en deed mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Haar bestseller ‘IJs verkopen aan Eskimo’s, de psychologie van overtuigen’ geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen. Het verschijnt binnenkort in het Engels.

Meer invloed en ontspannen netwerken? Een belangrijke les die spreker Pacelle van Goethem  haar publiek mee geeft, is dat mensen overtuigend zijn als ze ontspannen zijn.  In de masterclass leer je argumenten te kiezen en deze stevig en helder te brengen. Pacelle’s lezingen zijn interactief en geeft direct bruikbare methoden. Personal branding & impact. Stemtechnieken voor invloed.

  Lezingen van spreker Pacelle van Goethem

  • De Psychologie van overtuigen

  Wat gebeurt in onze hersenen bij overtuigen? Wat geeft invloed? De werking van ons brein en de psychologie en wetenschap achter overtuigen. Pacelle’s Model van Invloed.

  • De Methode voor overtuigingskracht

  De 3 stijlen van overtuigen. De kracht van Barack Obama, Alexander Klöpping en Neelie Kroes. Wat is je persoonlijke stijl? Wat past bij je rol? Hoe krijg je meer overtuigingskracht?

  • De beste & Verbluffende technieken

  Je stijl en overtuigingskracht versterken en meteen je invloed vergroten. Leer de geheimen van de  meest overtuigende mensen. Direct toepasbare methoden voor impact. Meer invloed met je stem.

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Pacelle van Goethem geeft lezingen over de volgende onderwerpen: