Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Verdubbel je marketing effectiviteit door neuromarketing"

Tim-Zuidgeest-spreker-profiel

Tim Zuidgeest

Mede-oprichter 'Unravel Research of Neuromarketing Research' en 'Studio ST&T'

Tarieven en beschikbaarheid
Tim Zuidgeest

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tim

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Wat kan je allemaal ontdekken door in het brein van de consument te kijken? Tim onthult hoe je hersenwetenschap kan gebruiken om meer breinvriendelijke websites, verleidende advertenties en overtuigende winkels te maken.

Tim Zuidgeest is een enthousiaste consumentenpsycholoog met een passie voor de online wereld. Als Neuromarketing expert zet Tim psychologie in om marketing te versterken. Spreker Tim Zuidgeest verdiept zich in de oeroude koopknoppen van het brein en schakelt deze naar krachtige (online) conversietechnieken. Tim is mede-oprichter van Studio ST&T, het marketingbureau dat wetenschappelijke inzichten omtrent ons gedrag vertaalt naar effectieve marketing. Daarnaast als mede-oprichter van Unravel Research, staat hij aan de wieg van één van de snelst groeiende neuromarketing bedrijven van Nederland. Met z’n collega’s helpt hij bekende merken zoals Heineken, Albert Heijn en Nutricia om meer inzicht te krijgen in waarom de consument z’n portemonnee trekt.

Redenen om spreker Tim Zuidgeest te boeken:

  • Krijg praktische en waardevolle inzichten uit de neuromarketing die jouw merk of product naar het volgende niveau kunnen tillen
  • Naast zijn expertise die Tim tijdens zijn lezingen deelt werkt hij nog dagelijks met grote merken zoals Albert Heijn, Heineken en Nutricia. De ideal combinatie van een sterke theoretische achtergrond en actuele praktijkervaring
  • Spreker Tim Zuidgeest heeft jarenlange ervaring als sprekers en weet ieder publiek te intrigeren

Neuromarketing Onderzoek: Meer inzichten, meer zekerheid, meer omzet

Over het algemeen denken we dat we rationeel denkende mensen zijn. In de praktijk valt dit vaak tegen en blijken we veel meer irrationele beslissingen te maken dan we denken. Als neuromarketing expert spreekt Tim Zuidgeest over de laatste ontwikkelingen op het gebied van conversie en sales. Twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.

Hoe bepaal je de juiste prijs voor jouw product? Hoe zorg je er voor dat jou ads de doelstelling bereiken? Werkt creativiteit? en hoe zit dat met humor in reclame? Aan de hand van praktische voorbeelden laat spreker Tim Zuidgeest zien hoe we het koopgedrag van onze klant door middel van kleine details kunnen beïnvloeden. Door marketing effectiever te maken heeft hij omzetstijging bij veel verschillende bedrijven kunnen realiseren.

Vertelt de consument altijd de waarheid? Ga mee op een reis door de wereld van neuromarketing.

Bekijk de lezingen van Tim Zuidgeest
Lezing van spreker Tim Zuidgeest

Neuromarketing & reclames

In deze lezing leer jet het succes van je volgende TVC te voorspellen door middel van inzichten uit de neurowetenschap. Dankzij vijf praktische video insights blijven de inzichten nog beter hangen.

Lezing van spreker Tim Zuidgeest

Retail

Ontdek hoe je de consument door onbewuste beïnvloeding kan sturen naar jouw merk op het schap. Een lezing vol praktische inzichten die ieder merk naar een hoger niveau tillen.

Lezing van spreker Tim Zuidgeest

Neuro Usability

Ontdek de (onbewuste) hobbels naar conversie. Krijg de praktische inzichten die jouw conversie beïnvloeden.

Video Tim Zuidgeest

Lezing spreker Tim Zuidgeest

Bekijk de lezingen van Tim Zuidgeest
Vrijblijvend informatie over Tim Zuidgeest

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Tim Zuidgeest geeft lezingen over de volgende onderwerpen