Loading content ...

Tim zuidgeest

Tim Zuidgeest

Neuromarketing expert

Spreker Tim Zuidgeest is een enthousiaste consumentenpsycholoog met een passie voor de online wereld. Als Neuromarketing expert zet Tim psychologie in om marketing te versterken.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Tim Zuidgeest verdiept zich in de oeroude koopknoppen van het brein en schakelt deze naar krachtige (online) conversietechnieken. Tim is mede-oprichter van Studio ST&T, het marketingbureau dat wetenschappelijke inzichten omtrent ons gedrag vertaalt naar effectieve marketing.

Over het algemeen denken we dat we rationeel denkende mensen zijn. In de praktijk valt dit vaak tegen en blijken we veel meer irrationele beslissingen te maken dan we denken. Als neuromarketing expert spreekt Tim Zuidgeest over de laatste ontwikkelingen op het gebied van conversie en sales. Twee vakgebieden die zich bij uitstek lenen voor een psychologische bril.

Hoe bepaal je de juiste prijs voor jouw product? Hoe zorg je er voor dat jou ads de doelstelling bereiken? Werkt creativiteit? en hoe zit dat met humor in reclame? Aan de hand van praktische voorbeelden laat spreker Tim Zuidgeest zien hoe we het koopgedrag van onze klant door middel van kleine details kunnen beïnvloeden. Door marketing effectiever te maken heeft hij omzetstijging bij veel verschillende bedrijven kunnen realiseren.

    Lezingen van spreker Tim Zuidgeest

    • Neuromarketing
    • (online) conversie & sales
    • Consumentenpsycholoog
Gerelateerde sprekers

Tim Zuidgeest geeft lezingen over de volgende onderwerpen: