Loading content ...

Siv van Hegelsom

Siv van Hegelsom

Codebreakers - Dutch Branding Agency

‘The Sky ain’t the Limit’, spreker Siv van Hegelsom laat zien dat innovatief ondernemerschap veel meer is dan ‘out of the box’ denken. Hij laat de gangbare manieren van ondernemerschap los en geeft invulling aan zijn bedrijf op basis van trots en authenticiteit. Door kritische vragen te stellen zet Siv mensen en bedrijven in hun kracht.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Siv van Hegelsom is altijd een goal-getter geweest. Hij is vroeger Nederlands Kampioen Judo geweest, en die topsportmentaliteit zette hij door in zijn gewenste carrière. Sinds jongs af aan wist hij al: ik word dokter. Toen hij het voor elkaar had een plekje op de universiteit in Leuven(BE) te veroveren, en die mooie witte jas aan had gebeurde er iets geks: dit was het niet, hij wilde geen dokter worden.

Hij startte een opleiding aan de Avans in Den Bosch en was vanaf dag 1 ingeschreven bij de KVK. Hij ontdekte al snel dat wat hij miste in het onderwijs, vond in het ondernemerschap, wat hij uiteindelijk zonder diploma inruilde voor zijn studie. In 2011 richtte Siv ‘Breder Kijken’ op, wat in 2015 werd omgedoopt tot ‘Codebreakers’. Een Branding Agency dat, door marketingcommunicatie oplossingen rondom een merkverhaal, awards met haar klanten wint. Ze maken bedrijven opschaalbaar door het verhaal uniform en vertelbaar in te richten en alle bedrijfsprocessen uit te werken voor overdracht.

Siv laat zien dat innovatief leiderschap helemaal niet gaat over ‘out of the box’ denken, eerder over binnen de lijntjes kleuren. Het is belangrijk een duidelijke visie en strategie te bepalen. Zet een bedrijf op op basis van Autonomie, Competent zijn in wat je doet, en Verwantschap in cultuur. Door alle vrijheid aan zijn team te geven creëert Siv een bedrijf waar hij zelf zou willen werken.

Als jij je merk op een manier neer kan zetten dat mensen zich met jou willen associëren, ongeacht wat je doet, dan doe je het goed! Je kan jouw onderneming opschalen alleen al op basis van het verhaal dat je vertelt. Daarbij is het belangrijk dat jij als bedrijf uitstraalt overeenkomt met hetgeen wat zich intern afspeelt. Spreker Siv van Hegelsom houdt ondernemers een spiegel voor. Is wat jij uit wilt stralen wie jij echt bent?

Siv van Hegelsom wil de wereld zien als spreker, hij wil mensen laten zien dat wanneer je doet wat je leuk vindt, je nooit meer hoeft te werken. Dit is helemaal niet zo lastig om te realiseren. Durf los te laten, je onzekerheden te benoemen en advies te vragen. Het gaat vanaf nu nog maar om een ding: Het avontuur (met Siv) aan gaan en de beste worden in jouw vak.

  Lezingen van spreker Siv van Hegelsom

  • Authentiek Leiderschap
  • Ondernemerschap
  • Branding: Wees trots op jouw merk!
  • Werken met Passie
Gerelateerde sprekers

Siv van Hegelsom geeft lezingen over de volgende onderwerpen: