Loading content ...

Marjet Rutten

Marjet Rutten

Marketeer en innovator in de bouwsector

Marjet Rutten is vanaf 1998 werkzaam in de bouwsector en werkt als marketeer en innovator. Spreker Marjet Rutten kan als een aanjager van vernieuwing worden gezien. Als jonge vrouw in de bouwwereld staat Marjet Rutten haar mannetje.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marjet Rutten is werkzaam in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Marjet maakte onderdeel uit van het door minister Spies in 2012 ingestelde bouwteam om te komen tot een toekomstagenda bouw.

De kracht van spreker Marjet Rutten ligt in het vinden van kansen in de markt en het ontwikkelen en uitrollen van ideeën en concepten om deze kansen te benutten. Marjet helpt organisaties op een stimulerende en enthousiaste manier. Ze houdt ervan om uit te dagen en te prikkelen. Positiviteit staat hierin voorop.

Ook publiceert  Marjet regelmatig columns en artikelen. In 2010 schreef ze het boek ‘Van Yab Yum naar Dim Sum, uitdagende visies voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector in 2025’. Haar boek  ‘Van weerstand naar transparant; over het nut en het gebruik van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’ kwam in 2011 uit.  In 2012 verscheen ‘Vrouwen kunnen niet bouwen’, een boek geschreven in opdracht van Fundeon. Haar meest recente boek kwam in 2013 uit. Dit boek heet ‘Van ‘kan nie’ naar passie; succesvol vernieuwen in de bouw-, installatie- en vastgoedsector’. Dit jaar komt er een nieuw boek van Marjet Rutten uit over marketing in de bouw, ‘Van Maken naar Raken’.

Spreker Marjet Rutten zet zich graag in voor goede doelen. Ze is structureel donateur van HomePlan. Voor iedere lezing die ze geeft doneert ze 100 euro aan HomePlan. Naast lezingen geeft Marjet ook workshops en is ze dagvoozitter.

  Trends in de bouw

  Een van de onderwerpen waar spreker Marjet Rutten over spreekt is trends in de bouw. Welke ontwikkelingen in de bouw kunnen we verwachten? Hoe ziet de bouw-, installatie- en vastgoedsector eruit in 2025? Hoe werken we, wat bouwen we en voor wie bouwen we? En, welke verbeteringen zijn dan zichtbaar als gevolg van de veranderingen die we nu al zachtjes aan inzetten? Marjet Rutten vertelt u graag meer over dit onderwerp in haar lezing of workshop over trends in de bouw.

  Lezingen van spreker Marjet Rutten

  • vernieuwing
  • innovatie
  • trendwatching
  • marketing
  • klantgerichtheid
Gerelateerde sprekers

Marjet Rutten geeft lezingen over de volgende onderwerpen: