Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Hoe ziet de bouw-, installatie- en vastgoedsector eruit in de toekomst

Marjet Rutten

Marketeer en innovator in de bouwsector. Als spreker staat ze bekend om haar strategische inzichten, inspirerende lezingen en publicaties.

Tarieven en beschikbaarheid
Marjet Rutten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Marjet

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Loopt uw organisatie vast door trage innovatie en onbenutte marktkansen in de bouwsector? Een lezing van Marjet Rutten biedt essentiële oplossingen, haar expertise en visie helpen u om deze barrières te doorbreken en groei te realiseren. Haar kracht ligt in het vinden van kansen in de markt en het ontwikkelen en uitrollen van ideeën en concepten om deze kansen te benutten.

Een lezing van Marjet Rutten biedt:

  • Concrete strategieën en praktische inzichten om marktontwikkelingen optimaal te benutten
  • Innovatieve ideeën en methodes voor duurzame groei en concurrentievoordeel
  • Inspiratie en motivatie om verandering en verbetering binnen uw organisatie te stimuleren.

Een vernieuwende blik op de bouwsector

Marjet Rutten, marketeer en innovator, heeft sinds 1998 een indrukwekkende carrière opgebouwd in de bouwsector. Als aanjager van vernieuwing staat ze bekend om haar vermogen om kansen te identificeren en innovatieve concepten te ontwikkelen en implementeren. Marjet’s enthousiasme en positieve benadering maken haar tot een inspirerende spreker die haar publiek weet te prikkelen en uit te dagen.

Ze speelde een cruciale rol in het door minister Spies ingestelde Bouwteam van 2012, dat de Toekomstagenda bouw ontwikkelde. Met haar unieke inzichten en ervaring helpt Marjet organisaties om marktpotentieel te benutten en zich voor te bereiden op toekomstige ontwikkelingen. Ze is een frequente columnist en auteur van meerdere invloedrijke boeken die de toekomst van de bouw-, installatie- en vastgoedsector verkennen.

Naast haar schrijfwerk en lezingen, zet Marjet zich actief in voor goede doelen, waaronder HomePlan. Voor elke lezing doneert ze 100 euro aan deze organisatie, wat haar betrokkenheid bij maatschappelijke impact benadrukt.

Boek nu een inspirerende lezing van Marjet Rutten en transformeer uw organisatie met innovatieve inzichten en strategieën.

Bekijk de lezingen van Marjet Rutten
Lezing van spreker Marjet Rutten

Trends in de bouw

Een van de onderwerpen waar spreker Marjet Rutten over spreekt is trends in de bouw. Met meer dan twee decennia ervaring neemt Marjet u mee door de technologieën en methodieken die de sector transformeren. Ze bespreekt hoe digitalisering en duurzaamheid nieuwe kansen creëren en hoe uw organisatie hierop kan inspelen voor duurzame groei. Deze lezing biedt praktische strategieën en innovatieve ideeën om uw concurrentiepositie te versterken. Boek nu een lezing van Marjet Rutten en ontdek hoe u uw organisatie klaarstoomt voor de toekomst van de bouwsector.

Lezing van spreker Marjet Rutten

Marketing en Klantgerichtheid in de Bouwsector

In deze lezing deelt Marjet Rutten haar twintig jaar aan expertise over effectieve klantbenadering en marketingstrategieën in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Ze laat zien hoe organisaties zich kunnen onderscheiden door klantbehoeften centraal te stellen en innovatieve marketingtechnieken toe te passen. Marjet bespreekt strategieën om klantrelaties te versterken, tevredenheid te verhogen en merkloyaliteit op te bouwen, met een focus op digitale marketing en sociale media.

Lezing van spreker Marjet Rutten

De Toekomst van Bouw: Trendwatching en Innovatie

In deze lezing biedt Marjet Rutten diepgaande inzichten in de nieuwste trends en ontwikkelingen die de bouw-, installatie- en vastgoedsector kunnen transformeren. Ze bespreekt hoe u kansen kunt identificeren en innovatieve oplossingen kunt implementeren om uw organisatie voorop te laten lopen. U leert hoe u kunt inspelen op veranderingen in de markt en technologieën kunt benutten voor duurzame groei. Boek nu een lezing van Marjet Rutten en ontdek hoe uw organisatie kan profiteren van trendwatching, innovatie en vernieuwing.

Video van spreker en dagvoorzitter Marjet Rutten

Het bouwproces van 2020

Bekijk de lezingen van Marjet Rutten

De kracht van een goede opdracht

Wat vraagt opdrachtgeverschap van woningcorporaties en hoe werk je samen met de markt aan een mooie toekomst voor je huurders. Aanbesteden op de laagste prijs aan de hand van een bestek was lange tijd dé manier van werken in de corporatiebranche. Echter, steeds meer corporaties zien en ervaren dat deze werkwijze niet het gewenste resultaat en de beoogde kwaliteit en tevredenheid oplevert. En al helemaal niet met het oog op de toekomst.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Marjet Rutten

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Marjet Rutten geeft lezingen over de volgende onderwerpen