Loading content ...

Gerard Vos

Gerard Vos

Dagvoorzitter: Duurzaamheid & de Bouw

Gerard Vos is een veelgevraagd dagvoorzitter en is een graag geziene gast bij bijeenkomsten over Duurzaamheid en de Bouw. Een goed verzorgde bijeenkomst vol interactie!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan tien jaar zet Gerard Vos zich in voor Duurzaamheid. Gerard Vos is medeoprichter van het platform Duurzaam Gebouwd. Dit platform is in 2010 genomineerd voor de prestigieuze LOF-prijs. Verder is duurzaamgebouwd.nl uitgeroepen tot Beste Bouwsite in 2010 en in 2011.

Sinds 2000 is Gerard Vos actief als journalist, dagvoorzitter en communicatiespecialist in de Bouwsector. Als Journalist houdt Gerard zich graag bezig met innovaties en processen in de bouw. Hij schrijft o.a. voor Bouw + Uitvoering, Installatie Journaal en Cobouw. Daarnaast is hij al enkele jaren hoofdredacteur van de website www.livingdaylights.nl die daglicht  in de gebouwde omgeving promoot.

Gerard is zeer actief als dagvoorzitter. Een goede voorbereiding staat bij Gerard voorop, op deze manier weet hij een relaxte sfeer te creëren. Daarnaast zorgt hij voor een goede interactie met het publiek.

    • Circulaire economie

    • Duurzaam bouwen

    • 3D printen

    • Biobased bouwen

Gerelateerde sprekers

Gerard Vos geeft lezingen over de volgende onderwerpen: