Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark Siegenbeek van Heukelom

Quarterlife-expert

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Mark Siegenbeek van Heukelom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Mark

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Je bent quarterlifer. Hoogopgeleid, 24 tot 36 jaar, energiek, ambitieus en gedreven. Op papier heb je alles prima voor elkaar: een goede baan, een mooi huis, een leuke vriendenkring … En toch knaagt er iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent. 

Keuzestress, stuurloosheid, gebrek aan doelen, onzekerheid? Als ‘quarterlife expert’ helpt spreker Mark Siegenbeek van Heukelom mensen die tussen hun 24e en 36e met deze uitdagingen worstelen. Rond zijn 27 kreeg Mark zelf te maken met deze twijfels, de vraag ‘Is dit het nou?’ kwam steeds vaker in hem op. Inmiddels heeft Mark zijn weg gevonden en helpt hij anderen uit deze fase te stappen. Via trainingen en coachingstrajecten deelt hij zijn inzichten met generatiegenoten en hij heeft zo al meer dan 800 young professionals bijgestaan op hun pad van persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens zijn lezingen deelt spreker Mark Siegenbeek van Heukelom interessante strategieën, inzichten, oefeningen en inspirerende verhalen van andere quarterlifers. Hij helpt je  om de huidige situatie onder ogen te zien en handvatten te vinden om op pad te gaan richting het leven van je eigen tien. Dat is niet een maatschappelijk wenselijke tien die met trompetgeluiden en 500 likes op Facebook wordt ontvangen, maar je eigen tien waar je optimaal gelukkig bent en, als bijna automatische bijvangst, maximaal bijdraagt aan een mooiere wereld. Als iemand weet wat er omgaat in young professionals én hoe zij veel meer uit zichzelf kunnen halen, dan is Mark het wel. Zijn inspiratie haalt hij uit opleidingen, trainingen, boeken en vooral ook zijn eigen leven.

Is dit het nou?

In zijn boek ‘Is dit het nou?’ (www.isdithetnouboek.nl) vertelt spreker Mark Siegenbeek van Heukelom over de innerlijke worsteling waar zoveel quarterlifers mee te maken hebben. Je leest hoe je een crisis voorkomt en hoe je meer uit deze levensfase haalt, door succes los te koppelen van die ouderwetse carrièreladder en het een nieuwe, veel persoonlijkere betekenis te geven.

Bekijk de lezingen van Mark Siegenbeek van Heukelom

  Lezingen van spreker Mark Siegenbeek van Heukelom

  • Quarterlife-crisis
  • Motivatie
  • Keuzestress
  • Talentontwikkeling
Vrijblijvend informatie over Mark Siegenbeek van Heukelom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mark Siegenbeek van Heukelom geeft lezingen over de volgende onderwerpen