Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Het bereiken van je doelen door het maken van de juiste beslissingen

Spreker Michiel van Vugt

Michiel van Vugt

Expert op het gebied van de beste (financiële) keuzes

Tarieven en beschikbaarheid
Michiel van Vugt

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Michiel

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Michiel van Vugt is al jarenlang zeer geïntrigeerd door beslissingen die we maken. Waarom maken we een bepaalde keuze en welke invloed hebben onze keuzes op de rest van ons verdere leven? In zijn research heeft Michiel ontdekt dat verkeerde beslissingen vaak worden genomen in tijden van stress en onrust. Hij gelooft dan ook dat de beste beslissingen voortkomen vanuit rust in je hoofd. In zijn lezingen vertelt Michiel je hoe je de beste beslissingen kunt maken, zodat je niet langer hoeft te denken: ‘Had ik nou maar…”

Redenen om Michiel van Vugt te boeken als spreker

  • Aan de hand van persoonlijke ervaringen confronteert Michiel van Vugt zijn publiek met hun gedrag, en laat hij ze inzien dat je eigen beslissingen en gedachten vaak in de weg staan van geluk.
  • Michiel maakt de psyche van het menselijk brein verstaanbaar voor iedereen, waardoor zijn lezingen niet alleen geschikt zijn voor het bedrijfsleven maar ook voor particulieren die betere keuzes willen maken.
  • Met de nodige dosis humor zorgt Michiel van Vugt ervoor dat we ons brein beter begrijpen. Het bijwonen van een lezing van Michiel kan ervoor zorgen dat je sterker in je schoenen staat en betere keuzes maakt voor nu en voor de toekomst.

Over spreker Michiel van Vugt

Leren om betere keuzes te maken: op het werk én thuis

Door het geven van lezingen wil Michiel van Vugt mensen helpen om betere keuzes te maken in het leven. Hij laat je niet alleen diepgeworteld en ongewenst gedrag herkennen, maar hij geeft je ook de nodigde tips om dit gedrag te veranderen. Deze bewustwording zal je helpen om minder vatbaar te zijn voor bijvoorbeeld de mening van anderen. Het behalen van (financiële) doelen zal een stuk gemakkelijker worden wanneer je eenmaal weet waar je op moet letten. Michiel helpt je hier graag bij.

Naast zijn lezingen is Michiel van Vugt ondernemer op verschillende vlakken. Zo heeft hij niet alleen een eigen boek geschreven, maar ook het populaire Amerikaanse boek ‘Enough? How Much Money Do You Need For The Rest Of Your Life’ vertaald naar het Nederlands. Sinds 2017 maakt hij deel uit van de BNR podcast ‘Je Geld Of Je Leven’. Hierin is hij te horen als expert op gebied van sparen en het stellen van financiële doelen.

Naast zijn eigen ondernemingen, is Michiel al ruim 15 jaar werkzaam bij NNEK Vermogensopbouw. Dit is een financieel bedrijf dat mensen ondersteunt met financieel advies op maat. Samen met een team van andere professionele adviseurs helpt Michiel klanten met het stellen van haalbare financiële doelen en het creëren van financiële rust voor de toekomst.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Michiel van Vugt
Lezingen van spreker Michiel van Vught

Net iets slimmer

Iedereen maakt wel eens een onhandige keuze. Hoe kan dat en wat doe je eraan? Deze lezing geeft de deelnemers op een simpele, herkenbare en toepasbare manier inzicht in de verschillende aspecten van het menselijk gedrag. Verwacht voorbeelden, tips en inzichten die je beslissingen verbeteren. Leer over groepsdruk, overmoed en verlies. Deze inzichten helpen je minder fouten te maken met je geld en in je leven.

Video van spreker Michiel; van Vugt

How to make smart money choices

Bekijk de lezingen van Michiel van Vugt

Net Iets Slimmer - 35 inzichten om betere keuzes te maken

Iedereen maakt wel eens een onhandige keuze. Hoe kan dat en wat doe je eraan? Dit boek geeft de lezer op een simpele, herkenbare en toepasbare manier inzicht in de verschillende aspecten van het menselijk gedrag. Verwacht voorbeelden, tips en inzichten die je beslissingen verbeteren. Leer over groepsdruk, overmoed en verlies. De 35 inzichten helpen je minder fouten te maken met je geld en in je leven.

Bestel dit boek

Je geld of je leven - Hoe jij je geld en je leven slim combineert

Geld beheerst vaak het leven van mensen. Of er nu te weinig, teveel of precies genoeg van is. het zorgt voor veel stress en geld zorgt voor oneindig veel onhandige beslissingen. Wist je dat zorgen over geld en het leven mensen dommer maakt? Het IQ neemt door stress wel tot 13 punten af. Dat kan anders! In dit boek lees je waarom geld zo (on)belangrijk is, hoe je geld slim inzet voor later, waarom je moet sparen en beleggen, wat je gedrag met je beslissingen doet en hoe je geld en het leven bij elkaar horen. Uiteindelijk wil iedereen een fijn leven leiden.

Bestel dit boek

Genoeg? - Hoeveel geld heb je nodig voor de rest van je leven?

Het boek staat vol clichés, blijft maar herhalen dat je gebruik moet maken van een ‘lifestyle financial planner’ en dat het leven geen generale repetitie is. Het geeft geen inzicht wat voor jou genoeg is of hoe je daar zelf achter kan komen.
Het is eerder een gids die je zal moeten leiden naar een van hun adviseurs. De hoofdstukken zijn erg kort en een opstapeling van korte alinea’s. Hierdoor ben je er wel zo doorheen.

Bestel dit boek

Durf en Daadkracht - Ondernemen met adviesvermogen

Nederlanders moeten meer en meer voor zichzelf zorgen door een terugtrekkende overheid en een wankelend pensioenstelsel. Voor de meeste mensen is dat best complex en het gebrek aan inzicht en overzicht maakt ze onrustig. Het logische effect: een groeiende behoefte aan breed financieel advies dat veel verder gaat dan af en toe een financieel product verkopen. Adviseurs maken samen met hun klanten een financieel plan om levensdoelen te bepalen en te halen. Voor nu en voor later. Bij NNEK geloven we al decennialang dat financiële planning de toekomst is. En die toekomst is al begonnen. Dit is een praktisch boek voor adviseurs die meer met financiële planning willen doen, er beter in willen worden en er zelfs hun bedrijf van willen maken.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Michiel van Vugt

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Michiel van Vugt geeft lezingen over de volgende onderwerpen