Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Gedoe is pas gedoe, als je er gedoe van maakt"

Frank Schurink

Frank Schurink

Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en vooral ook humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema 'Gedoemanagement'.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Frank Schurink

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Frank

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van het boek 'Gedoemanagement' bij het boeken van een lezing/webinar van Frank Schurink*

Gedoe is pas gedoe, als je er gedoe van maakt

Frank Schurink heeft er zes jaar aan gewerkt om de (on)logica van ons menselijk gedrag en de complexe biologische drijfveren simpel en toegankelijk te maken voor vrijwel iedereen. Hij laat iedereen ontdekken hoe en waarom het brein op gedoe reageert en hoe je dat gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met een eigen aan/uit knop. Een mooi cadeau om weg te geven, waar mensen direct mee aan de slag kunnen.

Redenen om spreker Frank Schurink te boeken:

 • Spreker Frank Schurink laat zijn publiek zien en ervaren hoe met gedoe om te gaan. Hij gaat o.a. uit van de werking van het brein, want dat is dé biologische bron van gedoe.
 • Deelnemen aan Gedoemanagement leidt tot vele verrassende inzichten, onverwachte opluchtingen en bovenal praktische handvatten. Het laat zien dat wij een leervermogen hebben dat verbazend eenvoudig bereikbaar is!
 • Frank is een expert op het gebied van gedoemanagement en kan bijdragen bij de ontwikkeling van jouw organisatie

Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe met je doet en met de dynamiek van je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan? Vragen die kunnen rekenen op de belangstelling van velen.

“Gedoe is een stop op creativiteit; het managen van gedoe is dus de toegang tot het creatief vermogen van de organisatie” Spreker Frank Schurink laat zijn publiek zelf voelen en ontdekken hoe gedoe werkt en wat het met je doet. Hij gaat o.a. uit van de werking van het brein, want dat is dé biologische bron van gedoe. Als je weet hoe die werkt dan wordt gedoe managen een stuk eenvoudiger.

Gedoemanagement is geen model of methode, het is een vaardigheid. Tijdens een sessie Gedoemanagement leert spreker Frank Schurink je eenvoudig te switchen tussen het rode en groene brein, tussen het dier in je en je bewuste persoonlijkheid.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

Bekijk de lezingen van Frank Schurink
Lezing van spreker Frank Schurink

Gedoemanagement & Teamkracht

Deze sessie over het managen van collectief gedoe en het stimuleren van de zelfwerkzaamheid van een team.

Omdat Frank zijn lezingen en workshops voor de bijeenkomst op maat maakt zorgt hij ervoor dat de inhoud volledig aansluit bij de behoeften van het team.

Lezing van spreker Frank Schurink

Integritijger

Geïnspireerd worden door integriteit. Van integer moet, naar integer zijn.

Frank Schurink geeft met zijn concept de Integritijger een nieuwe kijk op integriteit, door uit te gaan van de werking van ons brein. Ons brein opereert op twee manieren en dus zijn er ook twee soorten integriteit, die een grote invloed hebben op ons functioneren en welzijn.

Voor wie geïnteresseerd is in integriteit waar mensen energie van krijgen. Een integriteit die een duidelijke, dynamische en eervolle omgeving creëert, nodig dan Frank uit voor een inspirerende sessie over de rode en groene Integritijger.

Frank Schurink is een heel ervaren spreker en bedenker van het concept Gedoemanagement. Zijn boek Gedoemanagement is een bestseller en staat al meer dan 1400 dagen in de top 100 van Managementboek. Onlangs is ook de engelse vertaling Hassle Management verschenen.

Lezing van spreker Frank Schurink

Stressmanagement  

Begrijp en voorkom de burn-out met gedoemanagement. Jezelf ontwikkelen is niet hetzelfde als hard werken. Spreker Frank Schurink laat zien dat door afname van “gedoe” men meestal minder stress ervaart. Dit zorgt voor een sterke afname van burn-outs.

Lezing van spreker Frank Schurink

Gedoemanagement en Generaties

Hoe gaan de verschillende generaties met gedoe om en wat kunnen we van elkaar leren op dit gebied?

Wist u dat Millennials het ontzettend lastig vinden om keuzes te maken? Gedoe blijft zich opstapelen en dit veroorzaakt behoorlijk wat stress in je brein.

Frank laat zien wat gedoemanagement voor Millennials en andere generaties kan betekenen.

Lezing van spreker Frank Schurink

Groene Breinsessies

Is de sessie Gedoemanagement goed bevallen? Kies dan voor verdere training in het omgaan met gedoe en het versterken van je groene brein.

Ontdek hoe en waarom jouw brein op gedoe reageert én hoe je het gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met je eigen aan/uitknop.

  Video

  De verbindingskracht achter gedoe

  Bekijk de lezingen van Frank Schurink

  Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Frank Schurink na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

  Gedoemanagement - Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt

  In dit boek krijgt u van ‘gedoe-goeroe’ Frank Schurink handige tips en verrassende inzichten om uw gedoe te managen, zodat u er voortaan opgelucht om kunt lachen. Ontdek hoe en waarom uw brein op gedoe reageert en hoe u het gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met uw eigen aan/uit-knop. Lees hoe u van uw rode in uw groene brein kunt komen om het beste uit uzelf te halen, en wie wil dat nou niet.

  Bestel dit boek
  Vrijblijvend informatie over Frank Schurink

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Frank Schurink geeft lezingen over de volgende onderwerpen