Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

En krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

"Gedoe is pas gedoe, als je er gedoe van maakt"

Frank Schurink

Frank Schurink

Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en vooral ook humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema 'Gedoemanagement'.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Frank Schurink

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Frank

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Lezingen en workshops over Gedoemanagement

 • Spreker Frank Schurink laat zijn publiek zien en ervaren hoe met gedoe om te gaan. Hij gaat o.a. uit van de werking van het brein, want dat is dé biologische bron van gedoe.
 • Deelnemen aan Gedoemanagement leidt tot vele verrassende inzichten, onverwachte opluchtingen en bovenal praktische handvatten. Het laat zien dat wij een leervermogen hebben dat verbazend eenvoudig bereikbaar is!
Spreker Frank Schurink

Gedoe is pas gedoe, als je er gedoe van maakt

Frank Schurink heeft er zes jaar aan gewerkt om de (on)logica van ons menselijk gedrag en de complexe biologische drijfveren simpel en toegankelijk te maken voor vrijwel iedereen. Hij laat iedereen ontdekken hoe en waarom het brein op gedoe reageert en hoe je dat gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met een eigen aan/uit knop. Een mooi cadeau om weg te geven, waar mensen direct mee aan de slag kunnen.

Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe met je doet en met de dynamiek van je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan? Vragen die kunnen rekenen op de belangstelling van velen.

“Gedoe is een stop op creativiteit; het managen van gedoe is dus de toegang tot het creatief vermogen van de organisatie” Spreker Frank Schurink laat zijn publiek zelf voelen en ontdekken hoe gedoe werkt en wat het met je doet. Hij gaat o.a. uit van de werking van het brein, want dat is dé biologische bron van gedoe. Als je weet hoe die werkt dan wordt gedoe managen een stuk eenvoudiger.

Gedoemanagement is geen model of methode, het is een vaardigheid. Tijdens een sessie Gedoemanagement leert spreker Frank Schurink je eenvoudig te switchen tussen het rode en groene brein, tussen het dier in je en je bewuste persoonlijkheid.

Bekijk de lezingen van Frank Schurink
Lezingen van Frank Schurink

Gedoemanagement & Teamkracht

 • Deze sessie over het managen van collectief gedoe en het stimuleren van de zelfwerkzaamheid van een team.
 • Omdat Frank zijn lezingen en workshops voor de bijeenkomst op maat maakt zorgt hij ervoor dat de inhoud volledig aansluit bij de behoeften van het team.
Lezingen van Frank Schurink

Stressmanagement  

 • Begrijp en voorkom de burn-out met gedoemanagement. Jezelf ontwikkelen is niet hetzelfde als hard werken. Spreker Frank Schurink laat zien dat door afname van “gedoe” men meestal minder stress ervaart. Dit zorgt voor een sterke afname van burn-outs.
Lezingen van Frank Schurink

Gedoemanagement en Generaties

 • Hoe gaan de verschillende generaties met gedoe om en wat kunnen we van elkaar leren op dit gebied?
 • Wist u dat Millennials het ontzettend lastig vinden om keuzes te maken? Gedoe blijft zich opstapelen en dit veroorzaakt behoorlijk wat stress in je brein.
 • Frank laat zien wat gedoemanagement voor Millennials en andere generaties kan betekenen.
Lezingen van Frank Schurink

Groene Breinsessies

 • Is de sessie Gedoemanagement goed bevallen? Kies dan voor verdere training in het omgaan met gedoe en het versterken van je groene brein.
 • Ontdek hoe en waarom jouw brein op gedoe reageert én hoe je het gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met je eigen aan/uitknop.

  Video

  De verbindingskracht achter gedoe

  Bekijk de lezingen van Frank Schurink
  Vrijblijvend informatie over Frank Schurink

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Frank Schurink geeft lezingen over de volgende onderwerpen