Loading content ...

Frank Schurink

Frank Schurink

Gedoemanagement

“Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt” Frank Schurink geeft inzichtelijke, confronterende en vooral ook humoristische lezingen, trainingen en workshops rond het thema ‘Gedoemanagement’.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gedoe is een prachtige bindende factor tussen mensen van alle rangen en roept bij iedereen wel herkenning op. Interessant is dan de vraag wat gedoe met je doet en met de dynamiek van je organisatie? Is er een effectieve en praktische manier om er mee om te gaan? Vragen die kunnen rekenen op de belangstelling van velen.

Frank Schurink heeft er zes jaar aan gewerkt om de (on)logica van ons menselijk gedrag en de complexe biologische drijfveren simpel en toegankelijk te maken voor vrijwel iedereen. Hij laat iedereen ontdekken hoe en waarom het brein op gedoe reageert en hoe je dat gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met een eigen aan/uit knop. Een mooi cadeau om weg te geven, waar mensen direct mee aan de slag kunnen.

“Gedoe is een stop op creativiteit; het managen van gedoe is dus de toegang tot het creatief vermogen van de organisatie”

Spreker Frank Schurink laat zijn publiek zelf voelen en ontdekken hoe gedoe werkt en wat het met je doet. Hij gaat o.a. uit van de werking van het brein, want dat is dé biologische bron van gedoe. Als je weet hoe die werkt dan wordt gedoe managen een stuk eenvoudiger.

Gedoemanagement is geen model of methode, het is een vaardigheid. Tijdens een sessie Gedoemanagement leert spreker Frank Schurink je envoudig te switchen tussen het rode en groene brein, tussen het dier in je en je bewuste persoonlijkheid. Deelnemen aan Gedoemanagement leidt tot vele verrassende inzichten, onverwachte opluchtingen en bovenal praktische handvatten. Het laat zien dat wij een leervermogen hebben dat verbazend eenvoudig bereikbaar is!

 

 

  Lezingen en workshops van Frank Schurink

  • Luchtige inspiratiesessies

   Spreker Frank Schurink geeft inspiratiesessies op congressen, personeelsdagen, klantendagen en dergelijke, die de mensen iets meegeven om over na te denken of mee aan de slag te gaan. Vaste ingrediënten zijn humor en heldere inzichten die de deelnemers een andere kijk geven op gedoe.

  • Gedoemanagement & Teamkracht

   Een sessie over het managen van collectief gedoe en het stimuleren van de zelfwerkzaamheid van een team.

  • Stressmanagement

   Jezelf ontwikkelen is niet hetzelfde als hard werken. Spreker Frank Schurink laat zien dat door afname van “gedoe” men meestal minder stress ervaart. Dit zorgt voor een sterke afname van burn-outs. Begrijp en voorkom de burn-out met gedoemanagement.

  • Groene Breinsessies

   Is de sessie Gedoemanagement goed bevallen? Kies dan voor verdere training in het omgaan met gedoe en het versterken van je groene brein.

  Ontdek hoe en waarom jouw brein op gedoe reageert
  én hoe je het gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met je eigen aan/uitknop.

   

Gerelateerde sprekers

Frank Schurink geeft lezingen over de volgende onderwerpen: