Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

"Gedoe is pas gedoe, als je er gedoe van maakt"

Frank Schurink

Frank Schurink

Ondernemer, auteur, spreker en coach. Ideaal voor inzichtelijke, confronterende en humoristische leermomenten rond 'Gedoemanagement' en burn-outs.

Tarieven en beschikbaarheid

4.75 van de 5 sterren

Leuke workshop om een aantal onbewuste gedachten of patronen zichtbaar en managebaar te maken.

Mario Stam, project of programmamanager Gemeente Rotterdam Bekijk alle referenties

Een lezing van Frank Schurink biedt:

 • Een interactieve ontdekkingssessie waarbij u profiteert van een betrokken en memorabele lezing en zelf de impact van gedoe ervaart
 • Vele verrassende inzichten, onverwachte opluchtingen en bovenal praktische handvatten in menselijk gedrag
 • De expertise op het gebied van gedoemanagement dat kan bijdragen bij de ontwikkeling van uw organisatie
Frank Schurink

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Frank

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid
Promo icon

Ontvang een exemplaar van het boek 'Gedoemanagement' bij het boeken van een lezing/webinar van Frank Schurink*

Ontdek de (on)logica van menselijk gedrag met spreker Frank Schurink. Zijn zesjarig onderzoek biedt niet alleen helder inzicht, maar ook praktische handvatten om ‘gedoemanagement’ of burn-outs te begrijpen. Een waardevol geschenk voor organisaties, met inzichten over de universele kracht van gedoe en de toegang tot creatief potentieel. Laat Schurink u meenemen op een interactieve reis en ontdek hoe gedoe en burn-outs uw organisatie kunnen vormgeven.

Een lezing van Frank Schurink biedt:

 • Een interactieve ontdekkingssessie waarbij u profiteert van een betrokken en memorabele lezing en zelf de impact van gedoe ervaart
 • Vele verrassende inzichten, onverwachte opluchtingen en bovenal praktische handvatten in menselijk gedrag
 • De expertise op het gebied van gedoemanagement dat kan bijdragen bij de ontwikkeling van uw organisatie

Optimaliseer uw organisatie met gedoemanagement en burn-outpreventie

Frank Schurink, een expert in de (on)logica van menselijk gedrag, heeft gedurende zes jaar gewerkt aan het begrijpelijk maken van complexe biologische drijfveren voor een breed publiek. Zijn lezing onthult de eenvoudige aan/uit knop waarmee je de reactie van het brein op gedoe kunt beheersen. Een waardevol geschenk voor directe toepassing.

Gedoe dient als een verbindende factor tussen mensen van verschillende niveaus en wekt universele herkenning op. Frank onderzoekt de impact van gedoe op individuen en organisatiedynamiek, en biedt effectieve en praktische benaderingen voor beheer. Ontdek zelf hoe gedoe werkt en welke invloed het heeft op creativiteit, en ervaar de eenvoudige methoden om hiermee om te gaan. Frank Schurink opent de deur naar het creatieve vermogen van uw organisatie.

Naast gedoemanagement geeft Frank ook lezingen over de weg naar preventie van burn-outs door bewuste keuzes. In een organisatie met een interesse-cultuur, wordt veerkracht bevorderd en de kans op burn-outs geminimaliseerd. Leer over de invloed van keuzes op individueel en collectief niveau, met inzichten in ons brein.

Boek Frank Schurink nu voor een lezing over o.a. Gedoemanagement of burn-out en haal meer uit uw organisatie.

*Deze actie is alleen geldig in combinatie met een boeking van de desbetreffende spreker.

Bekijk de lezingen van Frank Schurink
Lezing van spreker Frank Schurink

Gedoemanagement & Teamkracht

Deze sessie gaat over het voornaamste thema waar Frank Schurink over praat, namelijk het managen van collectief ‘gedoe’ en het stimuleren van de zelfwerkzaamheid van een team, en is gebaseerd op zes jaar onderzoek.

Omdat Frank zijn lezingen en workshops voor deze bijeenkomst op maat maakt zorgt hij ervoor dat de inhoud volledig aansluit bij de behoeften van uw team.

Lezing van spreker Frank Schurink

Een burn-out doe je niet alleen - Verrassende inzichten voor een vitale organisatie.

De weg naar een burn-out is interessanter dan het probleem burn-out zelf, want het onthult cruciale inzichten in onszelf en onze werkcultuur. In een vitale organisatie met een interesse-cultuur is de kans op een burn-out aanzienlijk kleiner. Hier wordt de rekbaarheid van medewerkers niet overmatig getest, maar juist hun veerkracht bevorderd. Dit leidt tot een stabiele en flexibele organisatie, waar mensen zichzelf kunnen zijn, effectiever werken en gezamenlijk streven naar organisatiedoelen. Deze aanpak staat in schril contrast met omgevingen met hoge werkdruk, stress en onvermijdelijke burn-outs. Het cruciale element in beide scenario’s? De keuze die niet wordt gemaakt.

Energie gaat weer stromen nadat je een keuze maakt, dan maakt dus van keuzes die je niet maakt de bron van de burn-out. Deze lezing ontrafelt de impact van keuzes op individueel en collectief niveau, met heldere inzichten in ons brein. Relevant voor wie burn-outs wil voorkomen en interesse heeft in vitaliteit, zelfexpressie en flexibiliteit.

Krijg inzichten in o.a. ‘De werking van keuzes en hun invloed op lichaam en organisatiewelzijn’, ‘Waarom pogingen tot ‘stressbestendigheid’ soms contraproductief zijn’, ‘De kracht van een interesse-cultuur in het voorkomen van burn-outs’, ‘Effectieve manieren om ‘roze olifanten’ te vermijden’.

Lezing van spreker Frank Schurink

Integritijger

Frank Schurink geeft met zijn concept de ‘Integritijger’ een nieuwe kijk op integriteit, door uit te gaan van de werking van ons brein. Ons brein opereert op twee manieren en dus zijn er ook twee soorten integriteit die een grote invloed hebben op ons functioneren en welzijn.

Dit is een lezing waarin u geïnspireerd wordt door integriteit en u energie geeft. Zoekt u naar een integriteit die een duidelijke, dynamische en eervolle omgeving creëert, nodig dan Frank uit voor een inspirerende sessie over de rode en groene ‘Integritijger’.

Lezing van spreker Frank Schurink

Stressmanagement  

Deze lezing focust op stressmanagement. Begrijp en voorkom de burn-out met gedoemanagement. Uzelf ontwikkelen is niet hetzelfde als hard werken. Spreker Frank Schurink laat zien dat door afname van gedoe, men meestal minder stress ervaart. Dit zorgt voor een sterke afname van burn-outs.

Lezing van spreker Frank Schurink

Gedoemanagement en Generaties

Hoe gaan de verschillende generaties met gedoe om en wat kunnen we van elkaar leren op dit gebied? Wist u dat Millennials het ontzettend lastig vinden om keuzes te maken?

Gedoe blijft zich opstapelen en dit veroorzaakt behoorlijk wat stress in uw brein. Frank laat zien wat gedoemanagement voor Millennials en andere generaties kan betekenen.

Lezing van spreker Frank Schurink

Groene Breinsessies

‘Groene Breinsessies’ is een opvolgsessie. Indien de sessie ‘Gedoemanagement’ u en uw organisatie goed bevallen is, dan kan u kiezen voor verdere training in het omgaan met gedoe en het versterken van uw groene brein.

Ontdek hoe en waarom uw brein op gedoe reageert én hoe u het gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met uw eigen aan/uit knop.

Video

De verbindingskracht achter gedoe

Bekijk de lezingen van Frank Schurink

Referenties

Interessant! Direct toepasbaar in zowel werk als privé.

Fazana Amir, Gemeente Almere

Inspirerend en wil graag 'doorgeven' van wat ik geleerd heb. Bedankt voor de inspiratie!

Marjolein Slimming, managementasssistente Stedelijk Beleid Gemeente Almere

Handvatten voor zelfonderzoek zonder waardeoordeel. Iets wat je in je privé-omgeving kunt uitdragen zonder te "predikend" te worden.

J. Zomer, Commissie MER

Helder en duidelijk beeld, goede tools om er mee om te gaan. Goede werkbare voorbeelden.

Cornelis de Voogd, senior administratief medewerker, W&I Gemeente Rotterdam

Er wordt een spiegel voorgehouden. Bewustwording van je eigen manier van doen. Handige handvatten om van gedoe geen halszaak te maken.

M. van der Wal, Assistentie, KPN

Op een eenvoudige wijze wordt duidelijk uitgelegd hoe het brein werkt en enigszins te managen is. Heel veel aan gehad en direct toepasbaar.

Rosalia Munter-Cillari, financieel medewerkster afd. Sport, Gemeente Almere

Leuke workshop om een aantal onbewuste gedachten of patronen zichtbaar en managebaar te maken.

Mario Stam, project of programmamanager Gemeente Rotterdam

Heel inspirerend en goed afgestemd op onze deelnemers.

Suzanne Walsteijn, Veilig in beeld

Prima spreker met leuke invalshoeken en inzichten. Ik kreeg veel leuke reacties van collega's na afloop.

Björn Voogt, VP&A VvE Beheer

informatie en discussies werden goed afgewisseld. informatie werd op een luchtige en soms grappige manier gedeeld.

Winfred de Vos, DeRegt

Het was een erg interessante lezing! Het sloeg ontzettend aan. Je merkte wel dat na een uur de concentratie minder aanwezig was in het publiek. Uiteindelijk heeft de lezing ook een half uur langer geduurd dan de planning, in het vervolg lijkt met me verstandig om dat wat strakker te managen.

Luisa Sanchez Diez, Stichting inlichtingenbureau

Fantastisch, enthousiast en confronterend .

Fred Michielsen, Fresenius Kabi

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Frank Schurink na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

Gedoemanagement - Gedoe is pas gedoe als jij er gedoe van maakt

In dit boek krijgt u van ‘gedoe-goeroe’ Frank Schurink handige tips en verrassende inzichten om uw gedoe te managen, zodat u er voortaan opgelucht om kunt lachen. Ontdek hoe en waarom uw brein op gedoe reageert en hoe u het gedoe weer ‘uit’ kunt zetten met uw eigen aan/uit-knop. Lees hoe u van uw rode in uw groene brein kunt komen om het beste uit uzelf te halen, en wie wil dat nou niet.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Frank Schurink

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Frank Schurink
Frank Schurink

4.75 van de 5 sterren

Leuke workshop om een aantal onbewuste gedachten of patronen zichtbaar en managebaar te maken.

Mario Stam, project of programmamanager Gemeente Rotterdam Bekijk alle referenties

Frank Schurink geeft lezingen over de volgende onderwerpen