Loading content ...

Bart van den belt

Bart van den Belt

Fluitend Veranderen

Lef hebben, durven loslaten en vernieuwen! Spreker Bart van den Belt wordt beschreven als energieke, humoristische en inspirerende spreker. Bart verzorgt jaarlijks zo’n 100 seminars, lezingen en trainingen over ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit voor diverse organisaties.

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Spreker Bart van den Belt is een veelgevraagd spreker en trainer op het gebied van ondernemerschap, gedragsverandering en creativiteit. Hij is auteur van diverse audioprogramma’s en de boeken ‘Fluitend Veranderen’, ‘Actie Werkboek’ en ‘Lanceer je bedrijf!’ 

Bart van den Belt opent ogen! Iedereen heeft een keuze, en iedereen kan een verschil maken op het moment dat je je er bewust van bent dat je een keuze hebt. Door op een andere manier naar dingen te kijken, met een open blik, doen zich opeens veel meer mogelijkheden voor. Zijn missie? Bart wil mensen inspireren, hij wil laten zien dat iedereen een verschil kunnen maken in hun omgeving!

Na enkele jaren als entertainer gewerkt te hebben heeft Bart in 2006 een eigen artiestenbureau opgezet. Sinds 2010 is Bart van den Belt actief als als spreker en (enter)trainer.  Hij maakt inspiratiesessies op maat waardoor deze perfect aansluit bij het doel van de bijeenkomst. Een combinatie van humor, inhoud en inspiratie. Door middel van interactieve opdrachten en verbinding weet  spreker Bart van den Belt ervoor te zorgen dat zijn boodschap blijft hangen. Bart van den Belt geeft lezingen over een breed scala aan onderwerpen, de rode draad in zijn lezingen is altijd anders denken, kijken, doen.

  • LEZINGEN BINNEN HET SOCIALE DOMEIN & ONDERWIJS

  Spreker Bart van den Belt geeft lezingen over verschillende onderwerpen relevant binnen de zorg en het onderwijs. Hij spreekt over de WMO; hoe ga je als professional om met jouw veranderende rol. Hoe zorg je dat er voldoende ruimte is voor hetgeen wat echt belangrijk is binnen je werk, naast de vele administratieve taken? Binnen het onderwijs spreekt Bart over o.a. de transitie naar passend onderwijs. Hoe ga je om met verandering in keuzeprofielen? Hoe motiveer ik mijn leerlingen? De eisen die de inspectie stelt passen niet altijd bij uw manier van werken. Bart laat zien hoe men balans kan vinden in het conflict tussen willen zorgen voor cliënten of leerlingen en alles wat er ‘moet’ gebeuren. Inspirerende sessies over passie voor het werk wat je doet, en zorg en onderwijs met kwaliteit.

  Binnen het sociale domein geeft Bart lezingen over de volgende thema’s:
  – transitie naar de WMO
  – verandering van sturende rol naar coachende rol
  – nieuwe systemen en processen
  – moeten voldoen aan de eisen van de inspectie
  – anders kijken, denken en doen
  – hoeveelheid administratie / plezier houden in je werk

  • LEZINGEN OVER ZAKELIJK SUCCES, LEIDERSCHAP & ONDERNEMERSCHAP

  Bart van den Belt beantwoordt vragen als ‘Hoe zorg je voor zakelijk succes?’ en ‘Hoe krijg je meer klanten?’ Een kort antwoord: Toegevoegde waarde en impact! Zorg er voor dat je zichtbaar wordt. Onderschat jezelf niet, durf verbinding te maken en laat jezelf zien! Daarnaast laat Bart zien hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Een eigen bedrijf is alleen leuk als het bedrijf jou voldoende zekerheid kan bieden. Streven naar succes is niet het meest belangrijk. Er moet ruimte zijn voor jouw als persoon.

   

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Bart van den Belt geeft lezingen over de volgende onderwerpen: