Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies

Het Geldproject: "over het creëren van waarde en autonomie"

Dorothée Loorbach

Dorothée Loorbach

Leren om vrij van financieële stress te zijn, zonder een cent op zak te hebben en tegelijkertijd dé manier vinden om toch heel rijk te worden. Dorothée ging ervoor!

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Dorothée Loorbach

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Dorothée

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Dorothée Loorbach heeft twintig jaar ervaring in branding en werkte onder andere voor reclamebureaus, televisie en radio. Sinds tien jaar is ze ondernemer in internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap.

Energiek en ondernemend! In augustus 2016 startte ze het crowdfunding- en crowdsourcing-initiatief ‘Het Geldproject’, waarmee ze ondernemers laat zien hoe ze van niets een fortuin maakt en hen vervolgens helpt hetzelfde te realiseren.

Dorothée gaat een boek schrijven waarin ze ons meeneemt in haar reis om een fortuin te maken. Daadwerkelijk een fortuin maken, ja! Tot nu toe is het nog niet gelukt, dus hoe doe je dat? Ze gaat in gesprek met milljonairs, maar ook mensen die kunnen helpen met starterskwesties. Dorothée verwacht dat haar verhaal straks een fortuin waard zal zijn. Niet alleen een fortuin in geld, maar waarde op gebied van vrijheid, tijd, balans, voldoening, geluk. Een boek dat laat zien hoe jij een fortuin kunt opbouwen, met behoud van je gezondheid, geluk, rust en waarden.

Dorothée spreekt het liefst over purpose, autonomie, meesterschap, internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Haar missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze het meest gelukkig en succesvol maakt.

Naast spreker is Dorothée  ook inzetbaar als dagvoorzitter. Haar opdrachtgevers noemen als onderscheidend vermogen vooral ‘inhoudelijk sterk’, ‘goed voorbereid’, ‘energiek’, ‘met humor’ en ‘sterk improvisatievermogen’.

Bekijk de lezingen van Dorothée Loorbach
  • Purpose

  • Autonomie

  • Meesterschap

  • Internal branding

  • Personal branding

  • Persoonlijk leiderschap

video

Bekijk de TedX talk van Dorothée Loorbach

Bekijk de lezingen van Dorothée Loorbach
Vrijblijvend informatie over Dorothée Loorbach

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Dorothée Loorbach geeft lezingen over de volgende onderwerpen