Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Het Geldproject: "over het creëren van waarde en autonomie"

Dorothée Loorbach

Leren om vrij van financiële stress te zijn, zonder een cent op zak te hebben en tegelijkertijd dé manier vinden om toch heel rijk te worden. Dorothée ging ervoor!

Tarieven en beschikbaarheid
Dorothée Loorbach

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Dorothée

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Het Geldproject: "over het creëren van waarde en autonomie"

Dorothée Loorbach heeft twintig jaar ervaring in branding en werkte onder andere voor reclamebureaus, televisie en radio. Sinds tien jaar is ze ondernemer in internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap.

Energiek en ondernemend! In augustus 2016 startte ze het crowdfunding- en crowdsourcing-initiatief ‘Het Geldproject’, waarmee ze ondernemers laat zien hoe ze van niets een fortuin maakt en hen vervolgens helpt hetzelfde te realiseren.

Redenen om spreker Dorothée Loorbach te boeken

 • Haar missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze het meest gelukkig en succesvol maakt.
 • Naast spreker is Dorothée  ook inzetbaar als dagvoorzitter.
 • Haar opdrachtgevers noemen als onderscheidend vermogen vooral ‘inhoudelijk sterk’, ‘goed voorbereid’, ‘energiek’, ‘met humor’ en ‘sterk improvisatievermogen’.

Dorothée heeft een boek geschreven, genaamd BLUT, waarin ze ons meeneemt in haar reis om een fortuin te maken. Dit boek is het resultaat van haar crowdfundinitatief ‘Het Geldproject’, dat ze eerder al vertaalde naar een succesvolle TED talk. Daadwerkelijk een fortuin maken, ja! Hoe doe je dat? Ze gaat in gesprek met milljonairs, maar ook mensen die kunnen helpen met starterskwesties. Dorothée verwacht dat haar verhaal  een fortuin waard zal zijn. Niet alleen een fortuin in geld, maar waarde op gebied van vrijheid, tijd, balans, voldoening, geluk. Een boek dat laat zien hoe jij een fortuin kunt opbouwen, met behoud van je gezondheid, geluk, rust en waarden.

Dorothée spreekt het liefst over purpose, autonomie, meesterschap, internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Haar missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze het meest gelukkig en succesvol maakt.

Naast spreker is Dorothée  ook inzetbaar als dagvoorzitter. Haar opdrachtgevers noemen als onderscheidend vermogen vooral ‘inhoudelijk sterk’, ‘goed voorbereid’, ‘energiek’, ‘met humor’ en ‘sterk improvisatievermogen’.

Bekijk de lezingen van Dorothée Loorbach
  • Purpose

  • Autonomie

  • Meesterschap

  • Internal branding

  • Personal branding

  • Persoonlijk leiderschap

Video van spreker Dorothée Loorbach

Bekijk de TedX talk van Dorothée Loorbach

Bekijk de lezingen van Dorothée Loorbach

Blut - Hoe niks de weg werd naar alles

Op 4 augustus 2016 plaatste Dorothée Loorbach een video op Facebook waarin ze zei dat ze totaal gefaald had als ondernemer. En eigenlijk als alles. Ze had net haar laatste € 3,97 weggegeven en nu had ze niks meer. Ze zei dat ze van nul een fortuin ging maken – wat de definitie daarvan ook mocht zijn – en dat ze alles ging leren wat ze te leren had over geld en succes. En ze ging er een boek over schrijven.

Dit is dat boek. Het beschrijft haar persoonlijke onderzoek naar de diepere betekenissen van geld. Aan de oppervlakte lijkt ‘BLUT’ te gaan over een ondernemer die eerst faalt en dan slaagt. Maar niets dat tot uiting komt in geldproblemen, schaarste of zorgen, gaat ooit werkelijk over geld. Dit ook niet.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Dorothée Loorbach

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Dorothée Loorbach geeft lezingen over de volgende onderwerpen