Loading content ...

Dorothée Loorbach

Dorothée Loorbach

Personal Branding & Persoonlijk Leiderschap

Ondernemer in internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Dat Dorothée Loorbach avontuurlijk van aard is, is te zien aan de projecten waar ze zich mee bezig houdt. Zo is ze recent gestart met ‘het geldproject’, een project met een missie: een fortuin binnenhalen!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dorothée Loorbach heeft twintig jaar ervaring in branding en werkte onder andere voor reclamebureaus, televisie en radio. Sinds tien jaar is ze ondernemer in internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap.

Energiek en ondernemend! In augustus 2016 startte ze het crowdfunding- en crowdsourcing-initiatief ‘Het Geldproject’, waarmee ze ondernemers laat zien hoe ze van niets een fortuin maakt en hen vervolgens helpt hetzelfde te realiseren.

Dorothée gaat een boek schrijven waarin ze ons meeneemt in haar reis om een fortuin te maken. Daadwerkelijk een fortuin maken, ja! Tot nu toe is het nog niet gelukt, dus hoe doe je dat? Ze gaat in gesprek met milljonairs, maar ook mensen die kunnen helpen met starterskwesties. Dorothée verwacht dat haar verhaal straks een fortuin waard zal zijn. Niet alleen een fortuin in geld, maar waarde op gebied van vrijheid, tijd, balans, voldoening, geluk. Een boek dat laat zien hoe jij een fortuin kunt opbouwen, met behoud van je gezondheid, geluk, rust en waarden.

Dorothée spreekt het liefst over purpose, autonomie, meesterschap, internal branding, personal branding en persoonlijk leiderschap. Haar missie is mensen helpen het leven te ontwerpen dat ze het meest gelukkig en succesvol maakt.

Naast spreker is Dorothée  ook inzetbaar als dagvoorzitter. Haar opdrachtgevers noemen als onderscheidend vermogen vooral ‘inhoudelijk sterk’, ‘goed voorbereid’, ‘energiek’, ‘met humor’ en ‘sterk improvisatievermogen’.

  • Purpose

  • Autonomie

  • Meesterschap

  • Internal branding

  • Personal branding

  • Persoonlijk leiderschap

Gerelateerde sprekers

Dorothée Loorbach geeft lezingen over de volgende onderwerpen: