Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Een sprankelende lezing over het nut en de noodzaak van imperfectie in bedrijven"

Natalia de Smalen

Lezingen en workshops over het belang van falen op het werk

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Natalia de Smalen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Natalia

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Fouten maken en fouten delen levert mensen én organisaties een heleboel belangrijke bouwstenen op

Fouten maken blijft een dingetje op het werk. Het bespreekbaar maken van onzekerheden en fouten is iets wat niet iedereen gemakkelijk afgaat. Het zou juist zo goed zijn meer ruimte te creëren voor het maken van fouten.

Spreker Natalia de Smalen maakt zich hard voor het nut en de noodzaak van fouten maken binnen het  bedrijfsleven. Op individueel vlak kunnen we inmiddels wel wat met imperfectie, maar op zakelijk vlak trekken we een harde lijn. En dat is onhandig, want imperfectie omarmen en een plek geven in onze bedrijven brengt ons drie zaken die bedrijven vandaag en in de toekomst heel hard nodig hebben: Innovatiekracht, authenticiteit en  inspirerend leiderschap.

Fouten maken en fouten delen levert mensen én organisaties een heleboel belangrijke bouwstenen op, dus laten we dat gewoon maar eens doen! Wie durft? Natalia deelt de meest gênante business en persoonlijke blunders met haar publiek. Hierdoor ontstaat een vlotte en persoonlijke sfeer.  Ze deelt concrete tips, waarmee ieder bedrijf direct stappen kan maken op een simpele, constructieve en effectieve manier hiervan kan profiteren in de dagelijkse operatie.

Natalia de Smalen heeft ruim 20 jaar ervaring in marketing en business development. Marketingbloed, een scherpe blik en gezond verstand maken haar de marketingadviseur die waardevol is voor iedere onderneming. Zij brengt met BURO VOLT de energie en expertise die nodig is voor een succesvolle marketingstrategie en groei. Ze krijgt mensen op de been en zaken van de grond, is instinctief, nuchter en tegelijk temperamentvol. Door haar openheid maakt zij snel connectie met de omgeving en verbindt zij mensen, zaken en acties met elkaar.

Lezingen en Workshops van Natalia de Smalen

 • Lezing: Pleidooi voor imperfectie
 • Workshop: ‘Far From Perfect’
Bekijk de lezingen van Natalia de Smalen
Lezing van Natalia de Smalen

Pleidooi voor imperfectie

 • Tijdens deze lezing laat Natalia het nut van falen op het werk zien. In het eerste gedeelte vertelt Natalia over de huidige tijdsgeest en de trends gelardeerd met eigen ervaringen en anekdotes rondom het thema imperfectie en het nut en de noodzaak ervan.  In het tweede deel gaat Natalia actief met de zaal aan de slag. Fouten maken en fouten delen levert mensen én organisaties een heleboel belangrijke bouwstenen op, dus laten we dat gewoon maar eens doen!  Samen bepaalt het publiek wie er met de Award naar huis gaat.
Workshop van Natalia de Smalen

Workshop ‘Far From Perfect’

 • In combinatie met de lezing of samen als team een middag met imperfectie aan de slag? De workshop ‘Far From Perfect’ is geschikt voor kleine groepen of teams die graag verdieping zoeken in het thema. Tijdens de workshop staat het delen van ervaringen centraal. Daarnaast krijgen de deelnemers concrete handvatten rondom het omgaan met falen. Een intieme sessie vol met leuke anekdotes die vaak veel herkenning en een lach oproepen.
  Video van Natalia de Smalen

  Pleidooi voor imperfectie

  Video van Natalia de Smalen

  Natalia vertelt over haar lezing

  Bekijk de lezingen van Natalia de Smalen
  Vrijblijvend informatie over Natalia de Smalen

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Natalia de Smalen geeft lezingen over de volgende onderwerpen