Loading content ...

Janet van Dijk

(Ont)regel het! Anders kijken, anders denken, anders doen.

Spreker Janet van Dijk ontregelt het publiek met De Grote Ontregelshow, een vrolijke en serieuze lezing. De Grote Ontregelshow is geschikt voor bedrijven, (netwerk)organisaties, evenementen en congressen. Janet maakt de lezing op maat, afgestemd op de wensen, behoeften en de doelgroep van de klant.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Anders kijken, anders denken en anders doen kan een impact hebben op je medewerkers, op je organisatie, op je team, op de bezoekers – dat is waar spreker Janet van Dijk graag mee aan de slag gaat! Ontregelen is niet eng of ingewikkeld, het geeft je juist energie omdat je groeit.

“Waarom ontregelen? Omdat dat je heel veel kan opleveren. Omdat je daardoor groeit, vooruitkomt, alle kansen kunt benutten die er zijn. En dat gun ik iedereen” aldus Janet.

In haar lezingen deelt spreker Janet van Dijk handige ontregeltips over thema’s als (werk)geluk, relaties met anderen, omgaan met lastige situaties en persoonlijke ontwikkeling. Janet laat haar publiek zien hoe je kan omgaan met veranderingen en tot actie komt! De interactieve sessies zijn toegankelijk en zitten vol met herkenbare voorbeelden.

Janet van Dijk heeft een achtergrond in de journalistiek. Ze heeft als journalist en leidinggevende gewerkt bij regionale dagbladen en werkte twee jaar als freelancer in New York. Ook schreef Janet jarenlang een blog over de opvoeding, vanuit haar eigen ervaring als moeder van twee dochters.

Na jarenlang schrijven besloot Janet voor iets anders te gaan. Ze besloot psychologie te studeren en kwam er gedurende haar studie achter dat ze richting coaching zou willen. Na het volgen van verschillende opleidingen en trainingen ontpopte Janet zich tot een ware coach en ontdekte ze dat ze daarnaast ook heel graag op het podium staat. Zo ontstond de Ontregelshow!  Als coach begeleidt Janet van Dijk (beginnende) ondernemers.

   

  Lezingen van Janet van Dijk 

  Ontregelsessies voor iedereen!

  • De theatershow van spreker Janet van Dijk zit vol met alledaagse voorbeelden, dit maakt de show zo enorm geschikt voor diverse groepen mensen. Een gezellige middag vol met humor, maar toch een serieuze ondertoon en een waardevolle boodschap.

   

   

  Lezingen van Janet van Dijk 

  Ontregelsessies voor ondernemers

  • In de Ontregelsessies speciaal voor ondernemers maakt Janet van Dijk een concreet actieplan dat helemaal bij het publiek past. Deze sessie is zeer geschikt voor ambitieuze (beginnende) ondernemers die concrete plannen willen maken en daar best wat hulp bij kunnen gebruiken. Janet zorgt voor een nieuwe kijk én een concreet plan om stappen te maken: anders kijken, anders denken, anders doen!
Gerelateerde sprekers

Janet van Dijk geeft lezingen over de volgende onderwerpen: