Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Meer Werkgeluk zorgt voor betere prestaties

Spreker Bertine Blom

Bertine Blom

Tijdens een interactieve show bouwt Bertine Blom samen met de deelnemers aan werkgeluk. Dit doet ze door passie, energie en plezier centraal te zetten.

Tarieven en beschikbaarheid
Bertine Blom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bertine

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Bertine Blom is een veelgevraagd spreker, trainer en coach en inspireert al meer dan 25 jaar organisaties, teams en individuen bij het realiseren van betere prestaties. Met haar powersessies over ‘WERKGELUK’ weet zij haar publiek te raken! Ook voor aanverwante thema’s zoals Teamgeluk, Klantgeluk, Jongerengeluk en ‘Persoonlijk geluk en succes’  wordt zij vaak gevraagd. Door te werken met muziek, veel interactie, indrukwekkende voorbeelden, gekleurde sjaals en een verrassende Happy Power Analyse brengt Bertine de zaal in beweging.

Bertine daagt haar publiek uit krachtige keuzes te maken voor ‘geluk’ als fundament voor succes, in werk en privé. Meer geluk leidt tot meer vitaliteit, betere gezondheid, betere samenwerking, hechtere relaties, financiële groei, (dol)gelukkige klanten en véél meer rendement! Inmiddels heeft zij meer dan honderdduizend mensen geïnspireerd en getraind en honderden organisaties en (directie) teams begeleid als Executive (Team)coach in verbetertrajecten. Haar persoonlijke missie: ‘Veel meer werkgeluk, voor heel werkend Nederland!’

Redenen om spreker Bertine Blom te boeken:

  • De door haar ontwikkelde Happy Power Analyse (HPA), gevolgd door een powersessie of event is inmiddels al vele jaren een bewezen methode voor vele nieuwe inzichten in persoonlijkheid, kracht, talent, geluk en succes. Haar motto: ‘Meer geluk? Meer succes! Meer winst!
  • Spreker Bertine Blom schrijft regelmatig artikelen en is auteur van het e-book ‘Chief Happiness Officer, een onmisbare functie in iedere organisatie’. Dit e-book laat zien hoe je als positief leider kan sturen op werkgeluk en zo veel meer winst en succes kan behalen in team en organisatie.
  • Bertine geeft presentaties over diverse Geluksthema’s zoals Werkgeluk, Teamgeluk, Klantgeluk en Jongerengeluk en geschikt voor verschillende doelgroepen zoals bijvoorbeeld ondernemingsraden, gemeenteraden en besturen. Ook maakt zij sessies op maat of stelt zij deze samen uit een aantal modules.

De expert voor meer werkgeluk

Resultaatgericht en entert(r)ainend
‘Praktisch, resultaatgericht, inspirerend en entert(r)ainend’ krijg spreker Bertine Blom vaak terug van haar publiek. Als keynote spreker ‘WERKGELUK’ zorgt Bertine altijd voor verrassende nieuwe inzichten uit de wetenschap van de positieve psychologie, die zij doorvertaalt naar de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Geluksexpert Bertine is er van overtuigd dat organisaties met aandacht voor werkgeluk bovengemiddeld zullen presteren. Bertine laat zien hoe je dit met positieve gedragsverandering binnen je organisatie, team of als individu voor elkaar krijgt.

Werkwijze
Haar presentaties zijn interactief afwisselend met filmpjes en muziek, gekleurde sjaals, posters en smileys. Humor, prikkelende vragen en eyeopeners voeren de boventoon. Zij hanteert creatieve werkvormen in combinatie met een werkboek voor de deelnemers. Met altijd voorgloei-, doorgloei- en nagloei acties per sessie zodat het geleerde toegepast gaat worden in de praktijk. Voor extra blijvend effect! Altijd gericht op resultaat. Klantverwachtingen overtreffen is haar doel. Nooit saaie momenten. Bij haar sessies ligt de rode loper altijd uit, om haar klanten als VIP te ontvangen! Bij Bertine krijg je geen schijngeluk en een kortstondig vuurpijleffect, maar een route op weg naar de beste versie van jezelf. Voor meer geluk en succes in werk en privé.

Entrepreneur in geluk
Vanaf 2014 is Bertine oprichter van ‘Happy Business Academy’. Bertine werkt graag samen met andere gedreven positieve professionals in een sterk team om krachten te bundelen voor beter resultaat. Met haar bedrijf ‘Happy Business Academy’​ helpt zij organisaties en teams succesvoller te laten zijn door Positief Leiderschap en veel meer WERKGELUK. Veel gevraagde diensten zijn de Post-HBO Opleiding werkgelukdeskundige, vele presentaties, lezingen, workshops en trainingen, begeleiden van in-company werkgeluk, consultancy, powersessies zoals ‘Chief Happiness Officer in één dag’, inspiratiecolleges, persoonlijkheidsanalyses en werkgelukmetingen. Werkgeluk is dé sleutel tot zakelijk succes.

Werkervaring/opleiding
Bertine heeft 20 jaar gewerkt in diverse commerciële- en coachende functies binnen de ING Groep. Ze studeerde Bedrijfsrecht (RUL) en Sales- en Marketing (EUR) en volgde de leergang Rendement van Geluk (EUR) en de Masterclass Onderwijs in Geluk (EUR). Zij heeft diverse certificeringen in onderwijs en training, persoonlijkheids- en gedragsanalyses en professionele executive-, systeem-, team-, cultuur- en businesscoaching behaald. Als executive coach houdt Bertine zich het liefst bezig met het ontwikkelen van succesvol gelukkige (directie)teams. Daarnaast zet zij zich vrijwillig in voor jongeren bij het maken van krachtige keuzes voor een gelukkige toekomst.

Happy Power Analyse
De door haar ontwikkelde Happy Power Analyse (HPA), gevolgd door een powersessie of event is inmiddels al vele jaren een bewezen methode voor vele nieuwe inzichten in persoonlijkheid, kracht, talent, geluk en succes. Haar motto: ‘Meer geluk? Meer succes! Meer winst!

Bertine schrijft regelmatig artikelen en is auteur van het e-book ‘Chief Happiness Officer, een onmisbare functie in iedere organisatie’. Dit e-book laat zien hoe je als positief leider kan sturen op werkgeluk en zo veel meer winst en succes kan behalen in team en organisatie.

Bertine geeft presentaties over diverse Geluksthema’s zoals Werkgeluk, Teamgeluk, Klantgeluk en Jongerengeluk en geschikt voor verschillende doelgroepen zoals bijvoorbeeld ondernemingsraden, gemeenteraden en besturen. Ook maakt zij sessies op maat of stelt zij deze samen uit een aantal modules.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Bertine Blom
Lezingen van Bertine Blom

Inspiratiecollege ‘Veel plezier en geluk op je werk!’

Een vrolijk inspiratiecollege over werkgeluk verhogen, vanuit wetenschappelijke inzichten en met concrete oefeningen. In één inspiratiecollege weet u alles wat nodig is om (nog) gelukkiger naar het werk te gaan.

Na dit college heeft u meer plezier en geluk op uw werk, door samen te werken vanuit een hoger doel (visie), met optimale inzet van passie en kracht van mensen.

Beschrijving:
Gelukkige werknemers presteren meer, omdat ze gemotiveerder zijn, waardoor ze minder fouten maken en minder verzuimen. Bovendien maken ze hun omgeving gelukkiger, zowel hun collega’s als hun klanten. Bedrijven die een hoger doel voor ogen hebben presteren 400% beter dan anderen. Maak WERKGELUK speerpunt van de organisatie en je zult zien dat niet alleen het plezier zal toenemen, maar ook resultaten zullen verbeteren.

Tijdens dit interactieve en verrassende inspiratiecollege maken de deelnemers een ontdekkingsreis op zoek naar hun werkgeluk en persoonlijke drijfveren. In dit college wordt ingegaan op hoe de deelnemers hun werk beleven en we ervaren de ‘employee experience’ op de rode loper.

Het college heeft als doel om de deelnemers te inspireren vanuit persoonlijke kracht met WERKGELUK aan de slag te gaan, om zo een beweging te creëren waar iedereen baat bij heeft. Je krijgt inzicht in omgaan met werkdruk, vitaliteit, wat werkgeluk betekent voor prestaties en hoe je er in de praktijk concreet aan kunt werken in 10 inspirerende stappen.

Samen gelukkig werken vanuit kennis van werkgeluk en persoonlijke kracht, op weg naar betere prestaties, minder werkdruk, meer vitaliteit en meer rendement!

Het inspiratiecollege wordt gegeven door spreker en geluksexpert Bertine Blom

Lezingen van Bertine Blom

Veel geluk met je persoonlijkheid

Het geheim van succes? je persoonlijkheid! Spreker Bertine Blom doet analyses naar de maakbaarheid van geluk en koppelt dit aan persoonlijkheidsprofielen. Tijdens haar lezing krijg je niet alleen meer inzicht in jou persoonlijkheid, maar laat Bertine ook zien hoe je met kan kiezen voor jouw geluk! Jouw persoonlijke kracht kun je ontwikkelen tot een talent.

Inzicht in je sterke kwaliteiten, het kennen en erkennen van je valkuilen, het onbevooroordeeld ontvangen van feedback en inzicht in je eigen persoonlijke gedrag, helpt je om je eigen persoonlijke succes en daarmee je geluksfactor te vergroten

Lezingen van Bertine Blom

Groei naar een Happy High Performance Organisatie

  • Een ambitie om High Performance te worden vraagt om een sterke focus op datgene wat er écht toe doet om de prestaties van uw organisatie te verbeteren. In dit seminar krijgt u inzicht in hoe HPO organisaties in staat zijn tot groei naar excellent rendement. Hoe behouden ze deze groei? Inzicht in geluk als ‘vergeten High Performance factor’ is nodig voor een doorontwikkeling naar een Happy High Performance Organisatie ook op langere termijn.
Vrijblijvend informatie over Bertine Blom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Bertine Blom geeft lezingen over de volgende onderwerpen