Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies

"Meer geluk zorgt voor betere prestaties"

Bertine Blom

Bertine Blom

Geluk als Businessmodel? Bertine Blom laat zien hoe ook jouw organisatie een Happy High Performance Organisatie wordt.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Bertine Blom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bertine

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Bertine Blom geeft lezingen en workshops over geluk, high performance en business succes. Haar missie? Het ontwikkelen van gelukkige organisaties, dolgelukkige klanten, individuen en jongeren (15-25 jaar) die hun volledige ‘happiness potentie’ benutten op weg naar excellente prestaties.

Bertine heeft veel ervaring met het bouwen van High Performance Organisaties, teams en individuen. De succesfacor ‘geluk’ wordt vaak vergeten omdat ongrijpbaar is wat dit oplevert en onduidelijk hoe dit te implementeren in de dagelijkse praktijk. Hier gaat Bertine Blom graag mee aan de slag! Bertine is auteur van het Boek ‘ Geluk als businessmodel’ en laat zien hoe je geluk om kan zetten in winst.

Zelf heeft spreker Bertine Blom 20 jaar gewerkt in diverse commerciële en leidinggevende functies bij ING Groep.  Ze studeerde Rechtsgeleerdheid (RUL) en Sales & Marketing (EUR) en volgde de leergang Rendement van Geluk(EUR/EHERO).  Ook heeft Bertine diverse certificeringen in (geluk en) onderwijskunde, persoonlijkheidsanalyses en professionele executive-, team- en businesscoaching behaald.

Meer geluk leidt tot een betere gezondheid, het hebben van hechtere relaties, financiële groei en betere prestaties! 

Bekijk de lezingen van Bertine Blom

  Spreker Bertine Blom

  Veel geluk met je persoonlijkheid

  • Het geheim van succes? je persoonlijkheid! Spreker Bertine Blom doet analyses naar de maakbaarheid van geluk en koppelt dit aan persoonlijkheidsprofielen. Tijdens haar lezing krijg je niet alleen meer inzicht in jou persoonlijkheid, maar laat Bertine ook zien hoe je met kan kiezen voor jouw geluk! Jouw persoonlijke kracht kun je ontwikkelen tot een talent.
  • Inzicht in je sterke kwaliteiten, het kennen en erkennen van je valkuilen, het onbevooroordeeld ontvangen van feedback en inzicht in je eigen persoonlijke gedrag, helpt je om je eigen persoonlijke succes en daarmee je geluksfactor te vergroten

   

   

  Spreker Bertine Blom

  Geluk als Businessmodel

  •  Zit er voldoende Geluk in uw businessmodel? We leven in een tijd waarin steeds minder voorspelbaar is hoe u waarde kan toevoegen. Organisaties moeten hun business model continue blijven vernieuwen om in de toekomst winstgevend te zijn en te blijven. Daar zijn nieuwe vaardigheden, tools en een nieuwe mindset voor nodig. Geluk als mindset!
  • Inmiddels gebruiken miljoenen organisaties en startups wereldwijd het Business Model Canvas: een systematische en visuele methode om uw business model in kaart te brengen en te innoveren. Ondernemers denken hierbij als designers, zetten visuele tools in, maken toekomstscenario’s, genereren verschillende opties, innoveren als een startup en maken prototypes en testen deze.
  • Door te werken met Het Business model Canvas wordt u op een gestructureerde wijze begeleid naar een (nieuwe) visie en strategie waarbij geluk centraal staat. Graag nodig ik u uit voor het seminar ‘Geluk als businessmodel’.

   

   

  Spreker Bertine Blom

  Winnend samenwerken met passie en plezier

  • In deze sessie neemt Bertine je in de drie stappen mee van ‘moeten’ naar ‘willen’ naar ‘DOEN!’. Het vertrekken vanuit een sterke gezamenlijk gedragen context en identiteit die jou gelukkig maakt en veel energie geeft. Winnend samenwerken vanuit meer passie en plezier’ laat jou als medewerker meedenken over strategie en context en de voordelen van verandering ontdekken. Dát stimuleert jouw wil om te veranderen en maakt die verandering blijvend.
  • Je ziet het aan medewerkers die TOPgedrag vertonen, een voorbeeld willen zijn, en je ziet het aan de resultaten.

   

   

  Spreker Bertine Blom

  Groei naar een Happy High Performance Organisatie

  • Een ambitie om High Performance te worden vraagt om een sterke focus op datgene wat er écht toe doet om de prestaties van uw organisatie te verbeteren. In dit seminar krijgt u inzicht in hoe HPO organisaties in staat zijn tot groei naar excellent rendement. Hoe behouden ze deze groei? Inzicht in geluk als ‘vergeten High Performance factor’ is nodig voor een doorontwikkeling naar een Happy High Performance Organisatie ook op langere termijn.
Vrijblijvend informatie over Bertine Blom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bertine Blom geeft lezingen over de volgende onderwerpen