Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies

Voor het boeken van een lezing van Bram Bakker

Bram Bakker

Bram Bakker

In zijn lezingen maakt psychiater en spreker Bram Bakker maakt ingewikkelde thema's bespreekbaar, hij doorbreekt het taboe en zorgt voor de nodige humor.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Bram Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Bram

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Bram Bakker studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Zijn artsexamen behaalde hij in 1991. Vervolgens specialiseerde hij zich tot psychiater aan de toenmalige Valeriuskliniek in Amsterdam (thans GGZ inGeest). In dezelfde periode deed hij promotieonderzoek naar de behandeling van paniekstoornis met pillen of praten. Hij promoveerde in 2000 aan de Vrije Universiteit.

Daarna was hij werkzaam op zeer diverse plekken. Momenteel is Bram psychiater bij Sitagre. Daarvoor was hij ondermeer psychiater bij Zorg van de Zaak en medisch directeur bij Rodersana. In januari 2013 opende Bram samen met zijn vriend en zakenpartner Peter Kuijper Mind&Health. Bij Mind&Health vindt een zogenaamde leefstijlscreening plaats, waarbij integraal wordt gekeken naar alle aspecten van iemands functioneren: eten, bewegen, stress, hersenfuncties en psychologisch onderzoek.   Als voorzitter van de Mental Health Foundation is Bram initiator van het tweede Depressiegala dat plaatsvond in januari 2017.

Spreker Bram Bakker schreef verschillende boeken waaronder ‘Geluk uit een potje’ en ‘Gekkenwerk’ Zijn nieuwste boek ‘vrijbewijs’ kwam in 2016 uit. Met Simon van Woerkom schreef hij in 2008 een boek over Runningtherapie en organiseert hij al jaren een tweedaagse cursus met dezelfde titel. Runningtherapie is een zeer effectieve manier om succeservaringen te genereren, depressieve gevoelens te verminderen en vertrouwen in eigen kunnen te verbeteren.

Bekijk de lezingen van Bram Bakker

  Theatervoorstelling ‘Geen paniek’

  Samen met Marjolijn van Kooten verzorgt spreker Bram Bakker de theatervoorstelling ‘Geen paniek’. Waar Marjolijn haar persoonlijke ervaring met angstklachten deelt en Bram hij ervaring als behandelaar. Een beladen onderwerp maar Bram en Marjolein weten een show vol humor neer te zetten; naast alle treurigheid valt er in de psychiatrie gelukkig ook veel te lachen.

   

  Op maat gemaakte lezingen

  • Lezingen over Mens en Maatschappij
  • Lezingen over angststoornissen & Depressie
  • Lezingen over Runningtherapie
  • Lezingen over leefstijl, geluk en persoonlijke groei
Vrijblijvend informatie over Bram Bakker

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bram Bakker geeft lezingen over de volgende onderwerpen