Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Spreker Pascal Fredrik

Vergroot je zelfvertrouwen door het mentale slot te breken en je innerlijke kracht vrij te laten

Spreker Pascal Fredrik

Pascal Fredrik

Presentator, spreker, trainer

Tarieven en beschikbaarheid
Pascal Fredrik

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Pascal

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Pascal Fredrik is een inspirerende spreker die zijn publiek leert hoe succes te bereiken. Zijn energieke lezingen combineren persoonlijke ervaringen met onderzoeksresultaten, en bieden praktische tips die direct toepasbaar zijn. Met tien jaar ervaring als recruiter en diverse certificeringen in onder andere NLP en Systemisch Coachen, heeft Pascal een diepgaand inzicht in menselijk gedrag. Hij helpt mensen obstakels te overwinnen en succes te bereiken. “Als kind zag ik de pijn van anderen en wilde ik altijd helpen. Deze passie voor verbinding en rechtvaardigheid heeft me gevormd tot de spreker die ik nu ben.” Pascal maakt succes toegankelijk en stimuleert zijn publiek om grote uitdagingen aan te gaan met enthousiasme en praktische inzichten.

Redenen om een lezing van spreker Pascal Fredrik te boeken

  • Pascal deelt niet alleen inspirerende verhalen, maar ook concrete, direct toepasbare tips gebaseerd op zijn uitgebreide ervaring en onderzoek naar succesvolle mensen. Organisaties krijgen waardevolle handvatten die ze direct kunnen implementeren.
  • Met zijn hoge energie en enthousiasme weet Pascal zijn publiek te boeien en te motiveren. Zijn lezingen verhogen het energieniveau en stimuleren deelnemers om hun eigen uitdagingen aan te gaan en te overwinnen.
  • Met tien jaar ervaring als recruiter en diverse certificeringen in onder andere NLP en Systemisch Coachen, biedt Pascal diepgaand inzicht in menselijk gedrag. Zijn unieke combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis maakt hem een deskundige spreker die complexe onderwerpen begrijpelijk en toegankelijk maakt.

Over spreker Pascal Fredrik

Pascal Fredrik is een bekende naam als radio- en televisiepresentator, maar zijn talenten reiken veel verder. Voordat hij zijn huidige veelzijdige carrière begon, werkte Pascal tien jaar in de werving- en selectiebranche. Hij startte als motivational speaker, wat al snel leidde tot coachingverzoeken en rollen als moderator en trainer. Deze dynamiek leidde hem uiteindelijk naar een diverse carrière als spreker, coach, trainer, moderator, presentator, voice-over en acteur voor commercials.

Na jaren in loondienst besloot Pascal als zelfstandig ondernemer te starten. Hij is mede-eigenaar en oprichter van een internationaal consultancyplatform en het succesvolle evenement Speaker’s Night. Met zijn ondernemerschap richt Pascal zich op het empoweren van mensen door persoonlijke ontwikkeling en zelfinzicht, met als doel hen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Pascal’s interesse in persoonlijke ontwikkeling begon in zijn twintiger jaren, toen hij na zijn studie HBO Communicatie aan de slag ging in de werving- en selectiebranche. Zijn sterke rechtvaardigheidsgevoel en interesse in wat mensen drijft, maakten hem een uitstekende bemiddelaar. Hij veranderde sollicitatiegesprekken in coachingsessies, wat leidde tot succesvolle matches tussen werkgevers en kandidaten. Dit succes inspireerde hem om zich verder te verdiepen in zelfontwikkeling, waarbij hij vele cursussen, seminars en zelfhulpboeken doorliep.

Tijdens de economische crisis besloot Pascal zijn carrièrepad te herzien en begon hij zijn eigen onderneming. Hij richtte Speaker’s Night Productions op, een productiebedrijf voor events en trainingen, en Pascal Fredrik Company voor zijn persoonlijke boekingen en opdrachten.

Pascal laat zich inspireren door rolmodellen zoals Fernando Halman van FunX en benut elke kans om zijn vaardigheden te ontwikkelen. Hij werkt als voice-over, quizmaster bij Dinerspel.nl, en valt op bij zowel lokale radio- als televisiezenders. Zijn veelzijdigheid en constante streven naar groei maken Pascal Fredrik een unieke en inspirerende professional.

Bekijk de lezingen van Pascal Fredrik
Lezing van spreker Pascal Fredrik

Hoe word je succesvol?

Waarom is de ene persoon succesvol in wat ie doet en de ander niet? Pascal deed hier onderzoek naar door o.a. meer dan 200 succesvolle mensen in hun vak te interviewen voor zijn radioprogramma Brandend Verlangen. Hij past de verkregen kennis toe en verwerkt zijn ervaringen in een 10-stappenplan. Dit vormt de basis van zijn inspirerende motivatielezing.

Video van spreker Pascal Fredrik

Pascal Fredrik over succes in de praktijk

Bekijk de lezingen van Pascal Fredrik
Vrijblijvend informatie over Pascal Fredrik

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884