Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Inspirerende lezingen over topsport binnen het bedrijfsleven

Spreker Erben Wennemars

Erben Wennemars

Tweevoudig wereldkampioen sprint

Tarieven en beschikbaarheid
Erben Wennemars

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Erben

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Erben Wennemars leerde op 4-jarige leeftijd schaatsen op de natuurijsbaan in Dalfsen. Zijn vader was, naast boer, penningmeester van de ijsclub. Niet gehinderd door bijzonder veel talent, maar in het bezit van een enorme dosis doorzettingsvermogen haalde hij op 17-jarige leeftijd de gewestelijke selectie. “Dit is het mooiste dat me ooit zal overkomen”, dacht hij bescheiden. Vijftien jaar later was hij tweevoudig wereldkampioen sprint, meervoudig wereldkampioen op de 1000 meter, 1500 meter en ploegenachtervolging.

Na een val als gevolg van een ongelukkige aanvaring met een Noorse schaatser tijdens de Olympische Spelen van Nagano in 1998, restte Erben niets anders dan de rondetijden-bordjes vast te houden voor andere schaatsers. In 2002 wist hij zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Salt Lake City waar hij 5e werd op de 1000 meter. In 2006 haalde hij brons op de 1000 meter en de ploegenachtervolging in Turijn. De Olympische Spelen van 2010 in Vancouver beleefde hij als bevlogen radioverslaggever voor de NOS.

Redenen om spreker Erben Wennemars te boeken

  • Erben is een getalenteerd spreker en houdt van interactie met zijn publiek.
  • U kunt zelfs denken aan een combinatie van een clinic met een presentatie van Erben.
  • Hij kan zijn presentie aanpassen aan uw wensen. Zeker weten dat hij iedereen inspireert!

Na zijn actieve schaatscarrière werd Erben door de NOS gevraagd om als radioverslaggever mee te reizen naar de Olympische Spelen van 2010 in Vancouver. Daar werd Erben aangestoken door het verslaggevers-virus. Veel sportliefhebbers kozen ervoor om de Spelen te bekijken met het radioverslag op de achtergrond.

Inmiddels is Erben een vast gezicht en een vaste stem bij NOS Studio Sport rondom schaatswedstrijden. Daarnaast is hij elke maandagmiddag als sportdeskundige te horen bij De Nieuws BV op NPO Radio 1. Regelmatig treedt hij op als Tafelheer bij De Wereld Draait Door. Daarnaast is Erben columnist bij het Algemeen Dagblad.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

 

Bekijk de lezingen van Erben Wennemars
Lezingen van spreker Erben Wennemars

Topsport binnen het bedrijfsleven

Dat topsport een leven is van vallen en opstaan, grote hoogten en soms diepe dalen, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit is voor iedere sportliefhebber bekend. Maar wist u dat er binnen het bedrijfsleven ook topsport wordt bedreven? Door u, uw werknemers en uw klanten? En dat het heel inspirerend is om daar over van gedachten te wisselen met een wereldkampioen?

U bepaalt en alles is bespreekbaar. Erben kan zijn presentatie aanpassen aan de situatie binnen uw bedrijf of u helpen iets te communiceren naar werknemers of klanten. U kunt ook denken aan een combinatie van een presentatie met aansluitend een sportieve clinic. Zo beleeft u een inspirerende, sportieve en ontspannen dag.

Dagvoorzitterschap van spreker Erben Wennemars

Dagvoorzitter

Een manier om uw dag met werknemers of klanten te verlevendigen is Erben uitnodigen als dagvoorzitter. Erben is benaderbaar en spreekt zowel op de werkvloer aan als op directieniveau. Hij weet iedereen op zijn gemak te stellen met zijn scherpte en humor.

     

Video van spreker Erben Wennemars

Erben Wennemars als spreker

 

Video van spreker Erben Wennemars

Hoe word je een echte kampioen?

 

Bekijk de lezingen van Erben Wennemars
Vrijblijvend informatie over Erben Wennemars

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Erben Wennemars geeft lezingen over de volgende onderwerpen