Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Tom Slightning

Tom Sligting

Stand up comedian

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Tom Sligting

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tom

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Tom Sligting is stand up Comedian. De afgelopen acht jaar tourt Tom ook met zijn one man shows door het land en heeft daarbij zijn plek verovert in het cabaret circuit. Tom Slightning spreekt over verschillende onderwerpen. Hij maakt zijn peformance graag voor u op maat, zodat deze perfect aansluit bij het thema van de dag.  

Nodig Tom uit voor een ‘Wrap Up Comedyshow’  en zorg voor een spetterende afsluiting van de bijeenkomst. In dit afsluitend optreden geeft Tom op hilarische wijze een samenvatting van het evenement. Inderdaad, spreker Tom Sligtning is zelf de hele dag aanwezig en heeft persoonlijk contact met de sprekers. Op deze manier weet hij een verhaal neer te zetten dat de kern raakt. Hij gaat nog even de highlights van de dag bijlangs en brengt het doel van de bijeenkomst nogmaals naar voren.  Als je dat als organisatie en je gasten verwend met een goed lach, zullen mensen het event als zeer geslaagd herinneren.

Tom Sligting heeft een bedrijfseconomische achtergrond en studeerde commercieel economie. Hij geeft graag op maat gemaakte shows voor het bedrijfsleven en de overheid. Als Comedy Goeroe voor het bedrijfsleven kan hij zeker iets voor u betekenen. Spreker Tom Sligting bekijkt uw bedrijf en/of bijeenkomst vanaf een afstandje, vandaar dat hij als ‘buitenstaander’ een spiegel voor kan houden. Confronterend? Soms. Volgens Tom vertelt hij echter niets nieuws, het zijn vaak dingen die men stiekem al weet, of anderen ook opgevallen is. Is het dan niet veel gezonder om dit maar gewoon uit te spreken en er samen om te lachen.

Bekijk de lezingen van Tom Sligting

  Lezingen van spreker Tom Sligting

  • Humor
  • Energiek
  • Confronterend
  • Scherp

Vrijblijvend informatie over Tom Sligting

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tom Sligting geeft lezingen over de volgende onderwerpen