Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Urgert & van Deudekom

Verbinders met humoristische en interactieve shows

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Urgert & van Deudekom

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Rob en Joep

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

De programma's van Urgert & van Deudekom

 • Humor en zakelijke evenementen, het is een minder vreemde combinatie dan je op het eerste gezicht zou denken. Natuurlijk hebben we het dan niet over humor van het type dijenkletsers en lach-of-ik-schiet, maar over cabaretiers die met amusante én inhoudelijke verhalen een bijdrage leveren aan de doelstelling van jouw evenement.
 • Joep van Deudekom en Rob Urgert, beiden cabaretier en onder meer bekend van De Kwis en Het Instituut, toeren al enige tijd in het evenementencircuit. Zij ontwikkelden drie programma’s voor de zakelijke markt.
 • Alle drie de programma’s van Urgert & Van Deudekom zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten die de heren met behulp van filmpjes, fotovragen en experimenten op humoristische en interactieve wijze presenteren. Wat je mag verwachten: topamusement met een stevige inhoudelijke bodem. 
 • Keuze uit: ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’, ‘The Manipulation Game’ en ‘De Verbinders’.
 • Elk programma duurt ca. 45 minuten en kan desgewenst ingekort worden tot 30 minuten.
 • Elk programma kan ook solo door een van beide cabaretiers worden uitgevoerd.
 • Inzetbaar voor uiteenlopende doelgroepen.
Sprekers Rob Urgert & Joep van Deudekom

Verbinders met humoristische en interactieve shows

Rob Urgert en Joep van Deudekom hebben als duo veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en hun nieuwe programma Het Instituut. Ook maakten zij furore op zaterdagavond met De Kwis, het satirische weekoverzicht op Nederland 1 dat genomineerd werd voor een Nipkow-schijf. Samen schreven Urgert & Van Deudekom Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? en een boek over de wetenschap achter de voetbalsport Waarom zit ik niet in Oranje?

Rob Urgert
Rob Urgert is niet alleen cabaretier maar ook gepromoveerd wetenschapper. Deze disciplines heeft hij samengevoegd in het boek Spoedcursus Humor, en in een humoristische voordracht getiteld Hoe krijg ik een geniaal idee in 30 minuten?, waarin hij zijn visie geeft op creatief denken.

Joep van Deudekom
Joep van Deudekom is naast ex-gymleraar en ex-jurist cabaretier bij NUHR (met Peter Heerschop en Viggo Waas). Hij presenteerde oa het Discovery Channel programma How Do They Do It? en twaalf jaar lang was hij wekelijks columnist bij Giel Beelen. Joep schreef diverse boeken (columnbundels, reisverhalen en een viertal jeugdboeken over voetbal).

Bekijk de lezingen van Urgert & van Deudekom
Programma van Rob Urgert & Joep van Deudekom

The Manipulation Game (Hoe maak ik zuivere keuzes?)

 • Een mens maakt in het leven duizenden keuzes. In een hyperinteractief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we denken. Door middel van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!
Programma van Rob Urgert & Joep van Deudekom

Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?

 • Rob en Joep keken naar de wetenschap achter succes en maakten er een spetterende quiz van. Hoe word je succesvol? Middels humoristische filmpjes en experimenten leggen zij het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes. Humor met inhoud op niveau. En gegarandeerd 100% tjakkavrij!
Programma van Rob Urgert & Joep van Deudekom

De Verbinders

 • Terwijl Rob en Joep druk toerden met hun andere twee programma’s werd ze voortdurend gevraagd ‘of ze niet iets hadden om mensen dichter bij elkaar te krijgen’. En nu hebben ze dat. Een vrolijk, warm en interactief programma, waarin de mensen via een uitgekiend stappenplan afstevenen op pure verbinding met elkaar. Contact maken, complimenten geven, samen zingen en intieme bekentenissen doen; Rob en Joep weten door hun jarenlange podiumervaring, humor en ontspanning het publiek te kneden tot één grote gezellige kleffe groep.
  Video van Rob Urgert en & Joep van Deudekom

  EK factcheckers - Het Eerlijke Verhaal Urgert en Van Deudekom

  Video van Rob Urgert de & Joep van Deudekom

  Succeskwis Urgert & van Deudekom

  Bekijk de lezingen van Urgert & van Deudekom
  Vrijblijvend informatie over Urgert & van Deudekom

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Urgert & van Deudekom geeft lezingen over de volgende onderwerpen