Loading content ...

Untitled_18

Ralph Kolen

Arbeidsmarktmobiliteit

Spreker Ralph Kolen combineert zijn ruime ervaring op het gebied van leren, ontwikkelen en veranderen met ruim vijfentwintig jaar ervaring als interactief (straat)theatermaker. Met zijn unieke combinatie van muzikaal straattheater en uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van arbeidsmarktmobiliteit, haalt spreker Ralph Kolen mensen uit hun comfortzone en hij zet ze weer aan het stuurwiel van hun eigen loopbaan.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ralph Kolen: ‘iedereen achter het stuurwiel van zijn eigen loopbaan en ontwikkeling krijgen’

Na ruim 10 jaar actief te zijn geweest in het HRM vak heeft Ralph Kolen de overstap gemaakt naar een functie als Loopbaancoach. In deze vijf jaar heeft hij persoonlijke coaching, trainingen en leertrajecten ontwikkeld om mensen de handvatten te geven die nodig zijn als men wil bewegen op de arbeidsmarkt. Na deze periode is hij zijn eigen organisatie gestart waarin hij als ondernemer organisaties ondersteunt in het mobiel krijgen en houden van hun personeel. Hierbij zet hij zijn 25 jaar ervaring op het gebied van muzikaal straattheater graag in om mijn lezingen en shows niet alleen inhoudelijk te laten kloppen maar ook energiek, interactief en vol humor te laten zijn.

Na een voorstelling van Ralph Kolen ontstaat er in de organisatie een gezamenlijk beeld en kader rondom employability en mobiliteit waardoor het voor medewerkers en leidinggevende makkelijker wordt om er samen over in gesprek te gaan. Daarmee voelt bewegen in je loopbaan niet meer als een bedreiging. Zo zet Ralph mensen in beweging door ze zelf weer regie over hun loopbaan te geven. Naast een andere mindset komen mensen ook daadwerkelijk in beweging en krijgen ze de handvatten en inzichten hoe dit persoonlijk vorm te geven.

  Spreker Ralph Kolen 

  Durf te gaan voor jouw loopbaan  (Dé theatershow voor werkend Nederland)

  Deze sessie is ontzettend waardevol wanneer je medewerkers op een andere manier naar hun loopbaan wil laten kijken. In ‘Durf te gaan voor jouw loopbaan!’ laat Ralph Kolen de bezoekers op een ongedwongen manier buiten hun comfort-zone treden, waardoor ze zelf ontdekken wat ze leuk vinden in hun werk en hoe ze die rol nog beter zouden kunnen vervullen.

   

  Spreker Ralph Kolen 

  Hart voor de zaak (Dé theatershow voor vrijwillig Nederland)

  Vrijwilligers, je hebt ze in alle soorten en maten maar een ding hebben ze allemaal gemeen. Ze hebben ‘Hart voor de zaak’.

Gerelateerde sprekers

Ralph Kolen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: