Loading content ...

Telefoon: +31 202 415 730

Bel ons voor vragen of advies
Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse

De beleving van het menselijk gedrag

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Ad Bastiaanse

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ad

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Ad Bastiaanse geeft lezingen over authenticiteit van Leiderschap, Humour Resource Management en creatieve Intelligentie. Hij nodigt  zijn publiek voortdurend uit om de vaste denkkaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Humor heeft een belangrijke rol tijdens de lezingen en presentaties van Ad Bastiaanse. Humor kan mensen erbij betrekken, situaties inzichtelijk maken en conflicten oplossen. Humor is een waardevol instrument voor samenwerking, procesbegeleiding, effectieve communicatie en overige strategische toepassingen.

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Sinds 17 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap. In dit executive program staat ‘de beleving van het menselijk gedrag’ centraal. Sinds 2008 is Ad Bastiaanse trainer van het Crestcom Management & Leadership Program. Dit Amerikaanse trainingsmodel bestaat uit 12 maandelijkse sessies met onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijke Presentatie & Leiderschap, Strategie, Creativiteit, Innovatie en Effectieve Communicatie.

Spreker Ad Bastiaanse trad inmiddels op voor ruim 1500 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en business-events in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Griekenland, Italië, Denemarken, Portugal en Zweden. Als acteur stond hij tevens talloze keren voor de camera. Zo speelde hij enkele hoofdrollen en diverse gastrollen in speelfilms, TV series, commercials en bedrijfsfilms. 

Bekijk de lezingen van Ad Bastiaanse

  Lezingen van spreker Ad Bastiaanse:

  • Open mind your own business

  • Effectief beïnvloeden

  • Timemanagement

  • Coachend leiding geven

   

Vrijblijvend informatie over Ad Bastiaanse

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ad Bastiaanse geeft lezingen over de volgende onderwerpen