Loading content ...

Ad Bastiaanse

Ad Bastiaanse

De beleving van het menselijk gedrag

Ad Bastiaanse is al ruim 25 jaar actief als acteur, spreker, dagvoorzitter en trainer in het bedrijfsleven. Zijn werkstijl bevindt zich op het snijvlak van psychologie en creativiteit. Hij verzorgt lezingen en trainingen waarin ‘de beleving van het menselijk gedrag’ centraal staat.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Spreker Ad Bastiaanse geeft lezingen over authenticiteit van Leiderschap, Humour Resource Management en creatieve Intelligentie. Hij nodigt  zijn publiek voortdurend uit om de vaste denkkaders ter discussie te stellen en om het eigen gedrag opnieuw vorm te geven. Humor heeft een belangrijke rol tijdens de lezingen en presentaties van Ad Bastiaanse. Humor kan mensen erbij betrekken, situaties inzichtelijk maken en conflicten oplossen. Humor is een waardevol instrument voor samenwerking, procesbegeleiding, effectieve communicatie en overige strategische toepassingen.

Ad Bastiaanse studeerde in 1989 af aan de Amsterdamse Hogeschool der Kunsten / Faculteit Theater. Sinds 17 jaar is hij als gastdocent verbonden aan het Advanced Management Program van Universiteit Nyenrode, waar hij training geeft op het gebied van Creativiteit en Authenticiteit van het Leiderschap. In dit executive program staat ‘de beleving van het menselijk gedrag’ centraal. Sinds 2008 is Ad Bastiaanse trainer van het Crestcom Management & Leadership Program. Dit Amerikaanse trainingsmodel bestaat uit 12 maandelijkse sessies met onderwerpen als Klantbewustzijn, Productiviteit, Timemanagement, Employee Engagement, Persoonlijke Presentatie & Leiderschap, Strategie, Creativiteit, Innovatie en Effectieve Communicatie.

Spreker Ad Bastiaanse trad inmiddels op voor ruim 1500 bedrijven en organisaties tijdens congressen, vakbeurzen, seminars en business-events in Nederland, België, Duitsland, Spanje, Griekenland, Italië, Denemarken, Portugal en Zweden. Als acteur stond hij tevens talloze keren voor de camera. Zo speelde hij enkele hoofdrollen en diverse gastrollen in speelfilms, TV series, commercials en bedrijfsfilms. 

  Lezingen van spreker Ad Bastiaanse:

  • Open mind your own business

  • Effectief beïnvloeden

  • Timemanagement

  • Coachend leiding geven

   

Gerelateerde sprekers

Ad Bastiaanse geeft lezingen over de volgende onderwerpen: