Loading content ...

errol-van-engelen

Errol van Engelen

Digital Transformation, Big Data, Emerging Tech

Spreker Errol van Engelen is Business Developer en spreker in Digital Transformation, Big Data en Emerging Technologies. Zijn toegevoegde waarde, naast inspirerende, interactieve en waardevolle lezingen, is het verstrekken van zowel kennis als een methode. Hij begon zijn loopbaan in IT en heeft een bachelor in Marketing Management en Business Administration. Sinds 2001 werkt Errol als zelfstandig consultant, de laatste 10 jaar met de focus op Digital Transformation en Big Data.

 

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Digital Transformation
Digital Transformation wordt steeds complexer. Om die complexiteit te reduceren heeft hij een aanpak ontwikkeld die twee bestaande, succesvolle methoden integreert. Deze aanpak biedt  mogelijkheden om Digital Transformation projecten effectief uit te voeren. Spreker Errol van Engelen verzorgt lezingen over onderstaande onderwerpen: Digital Transformation, Content Marketing, Social Media
Marketing Automation, Big Data & Business Intelligence

Big Data
Uw data groeit explosief. Via het analyseren van deze data brengt u patronen in kaart. Zo krijgt u inzicht in het gedrag van uw klanten en kunt u op basis daarvan voorspellingen doen. Niet alleen grote bedrijven kunnen uitgroeien tot een data gedreven organisatie, ook voor MKB-bedrijven is het mogelijk om inzicht te krijgen in wie uw website bezoekt en waar hij naar heeft gezocht.

Emerging Technologies
Door de vele technologische doorbraken wordt het voor het management steeds moeilijker om state-of- the-art technologie te volgen, op waarde te beoordelen en een strategie te ontwikkelen.
De focus ligt daarbij op een aantal Emerging Technologies met veel business impact in de komende jaren. Spreker Errol van Engelen verzorgt lezingen over onderwerpen zoals: Artificial Intelligence, Augmented & Virtual Reality, Blockchain, Drones & Robotics en Internet of Things. 

  THIS NEW TECHNOLOGY WORLD 2020 AND BEYOND

  Binnenkort komt het e-book “This new technology world 2020 and beyond” van spreker Errol van Engelen uit. In dit e-book vertelt Errol van Engelen over de de wereldwijde Digitale Transformatie en de nieuwste ontwikkelingen op gebied van technologie.

  Spreker Errol van Engelen geeft lezingen over:

  • Digital Transformation
  • Content Marketing
  • Social Media
  • Marketing Automation
  • Big Data en Business Intelligence
  • Emerging Technologies
Gerelateerde sprekers

Errol van Engelen geeft lezingen over de volgende onderwerpen: