Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Interactieve installatie Persoonlijk Klimaatakkoord

Ilse van den Dungen

Ilse van den Dungen

Social Designer

Tarieven en beschikbaarheid
Ilse van den Dungen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Ilse

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Het Persoonlijk Klimaatakkoord vertegenwoordigt de ambitieuze doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs op individueel niveau binnen Nederland. Het stelt zich ten doel de uitstoot van CO2 te beperken tot een maximaal aantal kilogram per persoon tegen het jaar 2030. Dit initiatief moedigt eenieder aan om na te denken over hun toekomst en welke keuzes zij willen maken, zoals bijvoorbeeld de keuze om vlees te blijven eten of reizen te blijven maken.

Om deze keuzes tastbaar te maken en te controleren of ze binnen de vastgestelde CO2-limieten vallen, heeft Ilse van den Dungen een interactieve installatie ontworpen, compleet met een weegschaal. Aan de rechterzijde van de weegschaal bevindt zich een representatief blok dat symbool staat voor de maximale CO2-uitstoot tot en met 2030. Aan de linkerzijde van de weegschaal worden blokjes geplaatst die de persoonlijke acties van de komende 12 jaar vertegenwoordigen.

Redenen om Ilse van den Dungen te boeken

  • Het Persoonlijk Klimaatakkoord is een interactieve en persoonlijke verrijking voor ieder evenement met (maar ook zonder) klimaat als thema.
  • Ilse is een expert op het gebied van duurzaamheid en heeft het Klimaatakkoord van Parijs vertaald naar praktische toepassingen op individueel niveau in Nederland.
  • Ze biedt een unieke interactieve installatie die mensen bewust maakt van hun CO2-uitstoot en de impact van hun keuzes.
  • Ilse moedigt mensen aan om bewustere keuzes te maken en inspireert hen om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Interactieve installatie Persoonlijk Klimaatakkoord

Het doel is ervoor te zorgen dat de totale massa van de blokjes minder is dan die van het grote blok aan de rechterkant. Als dat niet het geval is, is het tijd om na te denken en wellicht andere keuzes te maken. Misschien overwegen om vegetariër te worden, bijvoorbeeld?

Ilse van den Dungen biedt deze interactieve installatie te huur aan, inclusief een optionele presentatie en workshop. Heeft u interesse? Neem dan contact op via de contactpagina. De installatie is eerder tentoongesteld en gepresenteerd bij o.a. ASML, ASN bank, NXP en vele andere bedrijven en scholen.

Bekijk de lezingen van Ilse van den Dungen
De installatie van Ilse van den Dungen

Het Persoonlijk Klimaatakkoord

Als u Ilse van den Dungen boekt, kunt u verwachten dat u toegang krijgt tot haar deskundigheid op het gebied van duurzaamheid en klimaatbewustzijn. Ze biedt een interactieve installatie die uw publiek bewust maakt van hun CO2-uitstoot en inspireert tot bewustere keuzes. Ilse’s presentaties en workshops zijn informatief en inspirerend, gericht op het vergroten van bewustzijn en het aanzetten tot actie voor een duurzamere toekomst.

Vrijblijvend informatie over Ilse van den Dungen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Ilse van den Dungen geeft lezingen over de volgende onderwerpen