Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

(Turbo)Management & Organisatieontwikkeling

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Jeroen Busscher

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jeroen

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Als strateeg op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties en spreker werkt Jeroen Busscher als zelfstandig consultant en auteur. Hij geeft seminars, lezingen en is werkzaam als dagvoorzitter en leiderschapstrainer. Daarnaast is Jeroen Executive Lecturer conceptontwikkeling aan de HKU en gastdocent leiderschap en innovatie aan Business School Nederland.  Jeroen is of was columnist bij HR Strategie, MT Magazine, NBR Radio, Libelle en heeft een eigen VLOG kanaal.In 2011 wordt hij opgenomen in de Management Goeroe Gids van Dominique Haijtema.

In zijn bestseller ‘Onbeperkt Houdbaar’ vertelt auteur en spreker Jeroen Busscher over  hoe je je eigen gedrag dusdanig beïnvloedt dat leren normaal wordt en werken aan je duurzame inzetbaarheid vanzelfsprekend. Ook zijn eerste boek ‘Pimp je Afdeling’, is direct een bestseller. Daarnaast schreef Jeroen onder andere het boek ‘Turbomangement’, waarin hij vertelt wat je als manager wél en juist niet moet doen. Zijn nieuwste boek ‘de Leerrevolutie’, laat Jeroen zien waarom leren verandert, wat je dan wel moet leren en hoe je leert leren.

Jeroen’s lezingen gaan voornamelijk over het  beïnvloeden van menselijk gedrag. Daarnaast spreekt hij graag over leiderschap, creativiteit en vernieuwing, organisatie politiek en gespreks- en beïnvloedingstechnieken. Enthousiast, creatief en humoristisch spreker; zo staat Jeroen bekend! Zijn aansprekende verhalen en herkenbare voorbeelden maken zijn lezingen persoonlijk en interactief.

Bekijk de lezingen van Jeroen Busscher

  Lezingen van spreker Jeroen Busscher

  De Leerrevolutie

  • Wil je succesvol zijn, zowel privé als op de werkvloer, dan doe je er verstandig aan mee te veranderen. Vandaar dat het ontzettend belangrijk is te blijven leren. In ‘De Leer(r)evolutie’ laat spreker Jeroen Busscher zien dat ook onze manier van leren verandert. De sessie zit vol met anekdotes, sprekende voorbeelden, heldere analyses, down to earth inzichten en humor. Deze sessie is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de ontwikkelingen op het gebied van werken en leren.

   

  Lezingen van spreker Jeroen Busscher

  De “Feedask” cultuur

  • Het is voor professionals van cruciaal belang inzicht te krijgen in jouw functioneren en in hoe je overkomt op de ander. Daarom streven we alleen naar een fijne feedback cultuur waarin het mogelijk is feedback te geven en ontvangen betreft elkaars functioneren. Jeroen Busscher vind dit geen goed idee; het blijft ongevraagde kritiek – en het blijft heel lastig hier concreet mee aan de slag te gaan. Jeroen pleit voor een Feedask cultuur, waar je collega’s vraagt naar het effect van je handelen. In een lezing vertelt Jeroen over de dynamiek op de werkplek.
Vrijblijvend informatie over Jeroen Busscher

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Jeroen Busscher geeft lezingen over de volgende onderwerpen