Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Bevlogen dagvoorzitter die
angst ziet als een kans om
je te ontwikkelen

Dagvoorzitter Linda Jeekel

Linda Jeekel

Dagvoorzitter, presentatrice en spreker

Tarieven en beschikbaarheid
Linda Jeekel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Linda

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Dagvoorzitter Linda Jeekel is trainer/coach en ervaringsdeskundige op het gebied van paniekaanvallen en hyperventilatie. Haar missie is het doorbreken van het maatschappelijk taboe en stigma op psychische kwetsbaarheid en mensen te inspireren hun angst(en) te zien als een kans om zich te ontwikkelen, waardoor ze weer in verbinding komen met hun gevoel en hun angst(en) leren te omarmen.

Redenen om dagvoorzitter en spreker Linda Jeekel te boeken

  • Veel organisaties zijn geïnteresseerd in het dagvoorzitterschap van Linda
  • Het dagvoorzitterschap en de presentaties van Linda kenmerken zich door humor, inhoud en veel interactie met het publiek.
  • Linda maakt psychische kwetsbaarheid bespreekbaar en laat aan de hand van haar persoonlijk verhaal zien hoe je van je psychische beperking een bron van kracht kunt maken.

Bevlogen dagvoorzitter die angst ziet als een kans om je te ontwikkelen

Vanuit deze visie ontwikkelt zij trainingsprogramma’s binnen bedrijven en geeft zij coaching aan individuen. Tevens is Linda een graag geziene dagvoorzitter en presentatrice in de geestelijke gezondheidszorg en het bedrijfsleven die inhoud weet te combineren met humor en gevoelige thema’s als burn-out en verzuim bespreekbaar maakt.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op. Klik hier voor internationale sprekers over dit thema.

Bekijk de lezingen van Linda Jeekel
Dagvoorzitterschap Linda Jeekel

Dagvoorzitter / Presentatrice

Een goede presentatie kan het verschil maken tussen een boeiend en interessant event en een matig event. De juiste presentatrice bij het juiste event kan het verschil betekenen. Graag nodigt Linda je uit om contact op te nemen om te kijken of zij een match is voor uw evenement.

Linda werkt als freelance presentatrice bij Stichting Out of the Box TV, een online platform dat vooroordelen rondom psychische kwetsbaarheden weg neemt door verhalen te delen van mensen met een psychische kwetsbaarheid. Dit onderwerp spreekt haar persoonlijk erg aan en door te presenteren laat zij zien dat de kracht in een ieder van ons zit. Het is de kunst om de kans te pakken en deze kracht naar buiten te presenteren.

Vrijblijvend informatie over Linda Jeekel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Linda Jeekel geeft lezingen over de volgende onderwerpen