Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Advies over het ontwikkelen, realiseren en managen van een excellente organisatie

Marcel van Assen

Marcel van Assen

Operational Excellence

Tarieven en beschikbaarheid
Marcel van Assen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Marcel

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

De advieservaring van spreker Marcel van Assen betreft verschillende vraagstukken op het gebied van operations- en innovatiemanagement. Excelleren is optimaliseren en innoveren. De aspecten die hier bij horen zijn o.a. een high-performance cultuur, passionate en inspirerend leiderschap, innovatie en operational excellence. Ook geeft hij advies over roadmapping en toekomstverkenningen voor individuele organisaties, clusters en ketens in zowel de industrie als voor dienstverlenende organisaties en zorginstellingen.

Marcel van Assen is afgestudeerd bij de vakgroep Productie en Operationeel Management van de faculteit Werktuigbouwkunde van de Universiteit Twente in 1996 en hij heeft een M.Sc. in ‘Strategy & Organization’ behaald aan de Open Universiteit. In 2005 sloot Marcel zijn promotieonderzoek af bij ERIM (Erasmus Research Institute of Management) met het proefschrift  Empirical studies on discrete parts manufacturing management.

Redenen om spreker Marcel van Assen te boeken:

 • Marcel biedt meerdere handvatten en tools die jouw organisatie helpen met het behalen van betere resultaten op het gebied van operational excellence
 • Marcel is een expert op het gebied van organisatieverbetering en kan bijdragen bij de ontwikkeling van jouw organisatie
 • Marcel combineert praktische tools met theorie en maakt het direct toepasbaar voor jouw organisatie

Advies over het ontwikkelen, realiseren en managen van een excellente organisatie

Organisaties worden steeds meer geconfronteerd met complexe uitdagingen zoals globalisatie, snelle technologische ontwikkelingen, het streven naar duurzaamheid in samenhang met mondiale milieuproblemen en politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Deze uitdagingen hebben invloed op de strategie van de organisatie. Innovatiemanagement, kennismanagement en supply chain management zijn belangrijker dan ooit. Spreker Marcel van Assen vertelt in zijn boek ‘Strategische conversaties’ hoe organisaties zich voor kunnen bereiden op onverwachte gebeurtenissen door middel van strategische conversaties. Naast het boek Strategische conversaties schreef Marcel van Assen verschillende boeken waaronder Operational Exellence, van Industrie tot dienstverlening en het Management Wetboek.

Spreker Marcel van Assen is als hoogleraar Operational Excellence verbonden aan Tias (school for business & society – voorheen TiasNimbas Business School). Hij verzorgt hier een aantal colleges, master-classes en inhouse-company trainingen op het gebied Operational Excellence. Daarnaast is hij partner bij OpX-Consultants BV, een jonge dynamische adviesorganisatie gericht op het ontwikkelen en realiseren van excellente operationele organisaties. Ook is Marcel oprichter/trainer van het OpX-Instituut. Het OpX-Instituut biedt kennis en inzicht op het gebied van Operational Excellence. Het doel van OpX-Instituut is deelnemers te helpen hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen zodat deze de operationeel excellente organisatie kunnen inrichten, optimaliseren en managen.

Bekijk de lezingen van Marcel van Assen
Lezingen van spreker Marcel van Assen

De lezingen van Marcel van Assen gaan o.a. over

 • Operational Excellence
 • Operations- en innovatiemanagement
 • Innovatie
 • Management
Vrijblijvend informatie over Marcel van Assen

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Marcel van Assen geeft lezingen over de volgende onderwerpen