Loading content ...

Maria Genova

Maria Genova

Privacy, Identiteitsfraude en Computerbeveiliging

Schrijfster Maria Genova is een veelgevraagde spreker op het gebied van privacy, identiteitsfraude en computerbeveiliging. Haar verhaal over het beveiligen van je computer en mobieltje is voor velen een echte eye-opener.

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op! Vul uw gegevens in en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Maria Genova kwam op haar 19de naar Nederland. Met een beetje mazzel en heel veel doorzettingsvermogen lukte het haar om al binnen een jaar in de journalistiek aan het werk te gaan.  Ze studeerde af aan de Academie voor Journalistiek in Tilburg en werkte voor verschillende kranten en tijdschriften. Inmiddels heeft ze 9 boeken op haar naam staan, waaronder een aantal bestsellers.

Iedereen werkt tegenwoordig met computers, maar de meeste medewerkers zijn nauwelijks op de hoogte van de digitale gevaren. Doordat Maria zelf geen ict-er is, kan ze op een boeiende manier en zonder ingewikkelde vaktermen over de toenemende digitale gevaren vertellen en tips geven. Veel bedrijven en organisaties nodigen haar uit voor bewustwording-sessies voor hun medewerkers. Maria scheef boeken over hacker en identiteitsfraude, falende jeugdzorg, loverboys en sexting. Haar tweede boek ‘Man is stoer, vrouw is hoer’ werd een bestseller. In ‘Vrouwen te koop’ bracht Genova verschillende misstanden in Nederland aan het licht en dat leidde tot kamervragen. Haar boek ‘Komt een vrouw bij de [email protected]’ werd een hit in het bedrijfsleven.

Maria Genova is actief op diverse social media en heeft meer dan 20.000 volgers op Twitter. Ze wordt geregeld als spreker uitgenodigd naar aanleiding van haar boeken, maar ook voor inspiratiebijeenkomsten en als panellid tijdens congressen. Maria illusteert haar lezingen met praktische voorbeelden en filmpjes.

  Onderwerpen van de lezingen

  • cybercrime en identiteitsfraude
  • loverboys en vrouwenhandel
  • social media (met nadruk op Twitter)
  • Oost-Europa (met name Bulgarije)
  • boeken schrijven en uitgeven
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers