Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Marieke biedt nieuwe perspectieven op politieke kwesties

Spreker Marieke Smits

Marieke Smits

Parlementair journalist en politiek commentator

Tarieven en beschikbaarheid
Marieke Smits

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Marieke

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Marieke Smits, een deskundige parlementair journalist en politiek commentator, brengt tijdens haar presentaties de huidige politieke ontwikkelingen en de groeiende versplintering van het politieke landschap onder de aandacht. Haar inzichten worden verrijkt door haar ervaring als politiek adviseur bij het programma OP1, waar ze boeiende behind-the-scenes verhalen deelt over de redactie van een talkshow. Daarnaast onderscheidt Marieke zich als een enthousiaste dagvoorzitter die op natuurlijke wijze evenementen in goede banen leidt.

Redenen om spreker Marieke Smits te boeken

  • Marieke biedt nieuwe perspectieven op politieke kwesties en garandeert een boeiende ervaring.
  • Ze zal diverse discussiepunten aanstippen om het publiek actief aan het denken te zetten, waardoor jouw evenement een memorabele impact krijgt.

Over Marieke Smits

Met een boeiende achtergrond als politiek assistent van een VVD-kamerlid heeft Marieke het opwindende verkiezingsjaar van 2017 van dichtbij meegemaakt, inclusief de campagne en de uiteindelijke overwinning. Als politiek journalist heeft ze de campagne van 2021 nauwlettend gevolgd, waarbij ze analyses heeft geleverd en verslag heeft uitgebracht in diverse programma’s. Haar uitgebreide ervaring heeft Marieke een breed netwerk in Den Haag opgeleverd.

Naast haar rol als politiek redacteur bij OP1, een onmisbare informatiebron tijdens de Corona-pandemie, is Marieke ook een vast politiek commentator bij het tv-programma Goedemorgen Nederland. Ze is sinds het prille begin betrokken bij de redactie van OP1 en heeft actief bijgedragen aan de groei van het programma. Marieke verschijnt ook regelmatig als gast in de uitzendingen.

 

Bekijk de lezingen van Marieke Smits
Lezing van spreker Marieke Smits

Actuele politieke ontwikkelingen

Spreker Marieke Smits deelt in haar lezing unieke inzichten in actuele politieke ontwikkelingen en de groeiende complexiteit van het politieke landschap. Met ervaring als politiek adviseur bij OP1 onthult ze boeiende verhalen achter de schermen van een talkshow. Haar lezing stimuleert niet alleen discussie, maar biedt ook nieuwe perspectieven op diverse politieke vraagstukken.

     

Vrijblijvend informatie over Marieke Smits

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Marieke Smits geeft lezingen over de volgende onderwerpen