Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

De weg naar duurzaam succes met leiderschap, teamgeest en communicatie

Spreker Minke Booij

Minke Booij

Olympisch kampioene, voormalig captain van het nationaal hockeyelftal en directeur Topsport Team EIFFEL. Ze deelt lessen uit haar persoonlijke ervaringen als atleet en directeur in motiverende lezingen.

Tarieven en beschikbaarheid
Minke Booij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Minke

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Ontdek de buitengewone reis van spreker Minke Booij, een gepassioneerde Olympisch kampioen en visionaire leider, die haar succes en veerkracht heeft bewezen op het hoogste niveau van de sport. Laat je inspireren door haar verhaal vol triomfen, tegenslagen en ongekende doorzettingsvermogen, en leer hoe je deze lessen kunt toepassen in je eigen leven en organisatie.

Een lezing van Minke Booij biedt:

  • Grondige inzichten in leiderschap, veerkracht en succes, gebaseerd op haar eigen traject als Olympisch kampioen en sportmanager
  • Concrete strategieën en praktische tips voor het ontwikkelen van effectief leiderschap, het stimuleren van teamgeest en het omgaan met tegenslagen
  • Een inspirerend verhaal van doorzettingsvermogen, motivatie en prestatie, dat het publiek uitdaagt om hun eigen grenzen te verleggen en te streven naar blijvend succes, zowel op professioneel als persoonlijk vlak

Van de Olympische hockeyvelden naar het directeurschap

Spreker Minke Booij (1977) heeft een indrukwekkende carrière als topsporter, manager en bestuurder in de sportwereld. Als voormalig captain van het Nederlands elftal en Den Bosch Dames 1 heeft ze alle mogelijke titels gewonnen, inclusief Olympisch goud. Haar leiderschap en doorzettingsvermogen zijn bekroond met de titel FIH World Player of the Year in 2006.

Na haar actieve sportcarrière heeft Minke haar passie voor sport en goede doelen omgezet in een succesvolle loopbaan als projectmanager bij de Lotto en als directeur van Spieren voor Spieren, een organisatie die zich inzet voor kinderen met spierziekten. Haar betrokkenheid bij het vrouwenvoetbal, zowel als voormalig manager bij de KNVB als in haar rol bij het EK van 2017, illustreert haar brede expertise en toewijding aan de sport.

Als spreker put Minke uit haar rijke ervaring in de topsport om thema’s als leiderschap, teambuilding en motivatie te belichten. Haar vermogen om openhartig te spreken over zowel succes als tegenslag maakt haar verhalen inspirerend en waardevol voor elk publiek. Minke’s energie en gedrevenheid stellen haar in staat om groepen te inspireren en te motiveren, terwijl haar focus op duurzaam presteren en samenwerken een blijvende impact heeft op organisaties en individuen.

Boek Minke Booij nu voor een onvergetelijke lezing die je team zal motiveren, transformeren en verenigen voor blijvend succes!

Bekijk de lezingen van Minke Booij
Een lezing van spreker Minke Booij

De top als persoonlijke missie

Voel je je overweldigd door de uitdagingen van het leiden van een team onder druk? Ben je op zoek naar effectieve strategieën om motivatie te stimuleren en veerkracht op te bouwen? Ontdek hoe Minke Booij’s inspirerende keynotes over teambuilding, persoonlijk leiderschap en omgaan met tegenslag jouw team kunnen versterken. Door haar diepgaande inzichten en praktische tips zal spreker Minke Booij je helpen om succesvol samen te werken en te presteren onder druk.

De thema’s waar ze voornamelijk aanhaalt in haar lezingen zijn: persoonlijk leiderschap, teambuilding, motivatie, bezieling, het omgaan met tegenslag, succesvol samenwerken en presteren onder druk.

In overleg met de opdrachtgever, maakt zij graag een verhaal op maat waarin het gewenste thema uitgebreid aan bod komt.

Video van spreker Minke Booij

Oud-hockeyspeelster Minke Booij over hoe beter worden om lef vraagt

Video van spreker Minke Booij

Talkshow Minke Booij

Video van spreker Minke Booij

Werken bij EIFFEL | Minke Booij en Michel van der Hoeven | Finance

Bekijk de lezingen van Minke Booij
Vrijblijvend informatie over Minke Booij

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Minke Booij geeft lezingen over de volgende onderwerpen