Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Judo op de werkvloer; Over meebewegen en de kracht van (organisatie)verandering

Tobias Mol

Tobias Mol MSc is 7-voudig Nederlands kampioen Judo, management deskundige maar bovenal mentor in zelfacceptatie.

Tarieven en beschikbaarheid
Tobias Mol

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Tobias

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Tobias Mol gelooft dat alles wat we doen voortkomt uit vertrouwen of angst. Vanuit angst vechten we tegen onszelf, conformeren we ons aan anderen en leven we nooit echt. Vanuit vertrouwen kunnen we onszelf zijn en keuzes maken die hierbij passen. Onze gezondheid, relaties en geluk kunnen dan floreren.

Tobias kreeg op zijn tweede diabetes type-1. Door met de veranderingen in zijn leven mee te bewegen wist hij hier een kracht van te maken. Deze stelde hem in staat om 7x Nederlands kampioen en 3e van de Wereld te worden in het judo.

Als MSc in Management en Organisatiekundige begeleidt Tobias nu organisaties en mensen in verandering; Door mee te bewegen bij tegenslag en nieuwe omstandigheden kunnen we sterker worden, onze performance en gezondheid verbeteren.

Redenen om spreker Tobias Mol te boeken

  • In meer dan 10 jaar topsport (7x Nederlands kampioen en 3e van de Wereld in het judo) met diabetes heeft Tobias een model ontwikkeld dat het pad van angst naar vertrouwen laat zien.
  • Als MSc opgeleid coach en spreker laat hij mensen aan de hand van verrassende interventies, persoonlijke anekdotes en verhalen voelen wat het is om echt te leven en je eigen pad te bewandelen.
  • Direct toepasbare tools voor meer veerkracht. Zet fysieke en mentale uitdagingen om in kansen. Een anekdote over topsport, diabetes en mentale gezondheid

Stop met vechten, start met leven

Tijdens deze workshop of lezing deelt Tobias 3 tools waarmee we onze veerkracht kunnen hogen en verandering kunnen inzetten voor onze groei. Deelnemers worden uitgedaagd om deze in te zetten in hun persoonlijke en professionele leven.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Tobias Mol
Lezing van spreker Tobias Mol

Stop met vechten, start met leven

Een leeuw staat voor een kudde van 100 bizons, klaar om er vol op af te rennen. De uil zit alleen op een tak in het bos, verzonken in gedachten. De walvis glijdt door het water opzoek naar een plek die als thuis voelt. Deze dieren spreken tot onze verbeelding omdat ze als archetypen in ons allemaal zitten. Zonder dat we het weten zien we positieve en negatieve kanten van deze dieren terug in ons gedrag. En als we niet oppassen zijn we continu met hen in gevecht. Met als gevolg dat het leven strijd is, we geen rust vinden en onszelf niet vertrouwen.

Met een prikkelend betoog langs mythes en persoonlijke verhalen neemt Tobias Mol je mee op een reis naar jezelf. Voorbeelden uit de psychologie en topsport laten op verassende wijze zien dat mentale ziekten als burn-out en fysieke klachten veelal rug, nek en schouders, of zijn geval Diabetes type 1 hier hun oorsprong vinden in dit gevecht. De luisteraars leren dit niet alleen in zichzelf herkennen, ze krijgen tools mee om vrede te sluiten met deze delen in onszelf en eindelijk te gaan leven.

Tobias Mol MSc is 7-voudig Nederlands kampioen Judo ondanks diabetes type-1, management deskundige maar bovenal mentor in zelfacceptatie.

Video van spreker Tobias Mol

Intro lezing van spreker Tobias Mol

Video van spreker Tobias Mol

Helden en Hordes podcast

Clip Helden en Hordes podcast.mp4 from Tobias Mol on Vimeo.

Bekijk de lezingen van Tobias Mol
Vrijblijvend informatie over Tobias Mol

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Tobias Mol geeft lezingen over de volgende onderwerpen