Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Maakt leren in de zorg op interactieve en enthousiaste wijze leuker, effectiever en efficiënter

Spreker Miriam Boer

Miriam Boer

Maakt leren in de zorg leuker, effectiever en efficiënter

Tarieven en beschikbaarheid
Miriam Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Miriam

Lecture icon

Lezingen

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Miriam Boer heeft een missie: leren in de zorg leuker, effectiever en efficiënter te maken. In haar sessie merk je dat: Op interactieve en enthousiaste wijze neemt ze je mee in de wereld van leren. Je ervaart de kracht van werkvormen en leert hoe je leren nog verder kunt verbeteren. De kracht van haar lezingen zit in dat het kleine, praktische tips zijn die iedereen morgen kan inzetten.

Redenen om spreker Miriam Boer te boeken

  • Miriam neemt je mee in de wereld van didactiek waarin leren nog leuker wordt
  • Op een interactieve en enthousiaste manier kan zij anderen inspireren met persoonlijke ervaringen en voorbeelden uit de zorg
  • Boek Miriam wanneer je aandacht wil besteden aan het leren en ontwikkelen van verschillende generaties

Leuker, effectiever en efficiënter leren in de zorg

Miriam is manager van de AVL Academie van het Antoni van Leeuwenhoek, een ziekenhuis gespecialiseerd in kanker. Daarnaast is zij onderzoeker op het gebied van leren, ontwikkelen en generaties. Wekelijks publiceert zij op haar Instagrampagina de Leerpoli werkvormen die opleiders, werkbegeleiders en praktijkopleiders moeten inspireren om nog wat vaker een werkvorm in te zetten. Ook is zij auteur van het Groot Werkvormenboek voor de Zorg, genomineerd voor het Beste Managementboek van het jaar 2021. De combinatie van ervaring uit de dagelijkse zorgpraktijk, achtergrond als bedrijfskundige en onderwijskundige, inzichten vanuit haar rol als manager en onderzoeker én een dosis creativiteit maakt haar uniek. Voor iedere situatie, die je aan haar voorlegt, heeft zij wel een passende vorm om ervoor te zorgen dat jij een inspirerende leeromgeving kan creëren die onze zorgprofessionals verdienen.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Miriam Boer
Lezing van spreker Miriam Boer

Werkplekleren

Leren en ontwikkelen vindt het effectiefst plaats op de werkplek zelf. Dit thema richt zich op het verhogen van de kwaliteit van begeleiding van opleiders, supervisoren en werkbegeleiders. 

Lezing van spreker Miriam Boer

Docentprofessionalisering

 De docent is het startpunt van onderwijsinnovatie en onderwijskwaliteit. Dit thema richt zich op de verdere ontwikkeling van docenten. 

Lezing van spreker Miriam Boer

Didactiek

Didactiek is een wetenschapsdiscipline die zich o.a. bezig houdt met de overdracht van kennis en vaardigheden. 

Lezing van spreker Miriam Boer

Strategisch opleiden

Hoe leren en ontwikkelen een rol kan spelen in de realisatie van strategische organisatie doelen. 

Lezing van spreker Miriam Boer

Verbinden van generaties

Kennismaken met de kracht en valkuilen van iedere generatie. Sla een brug tussen de verschillende generaties en combineer het beste uit alle werelden: de ervaring uit het verleden en de kracht van de toekomst. 

Lezing van spreker Miriam Boer

Onderwijs aan Generatie Y en Z

Hoe laat je de jongste generaties, die continu om ontwikkelmogelijkheden vragen, leren? Speel gericht in op hun leervoorkeuren en verbind deze aan organisatiedoelen.

Lezing van spreker Miriam Boer

Onboarding en inwerken in de zorg

Van alle nieuwe medewerkers in de zorg verlaat bijna de helft in 2 jaar tijd. Er is een enorme winst te behalen in het effectiever en efficienter inwerken van nieuwe medewerkers in de zorg met minder kosten, maar met een hogere retentie. 

Lezing van spreker Miriam Boer

Toekomst van onderwijs

Het onderwijs gaat radicaal veranderen. Nieuwe skills, digitale leerroutes en digitale leermiddelen zijn slechts een aantal onderwerpen waarin het onderwijs zal transformeren. Waar moet je rekenen mee houden om niet alleen nu, maar ook in de toekomst goed medewerkers op te leiden?  

Het Groot Werkvormenboek voor de Zorg - Meer rendement uit leer-, overdrachts- en andere werkmomenten

Werkvormen leiden tot het effectiever opleiden van zorgprofessionals én de lerende cultuur te creëren die het werk nu en in de toekomst vraagt. De 130 inspirerende werkvormen in dit boek ondersteunen professionals in de zorg om (leer)processen te versnellen.

Hoe blijven zorgprofessionals geïnspireerd? Hoe halen ze het beste uit zichzelf? Hoe leid je op als tijd en capaciteit voortdurend onder druk staan? Werkvormen ondersteunen hierin. Ze maken momenten van kennisoverdracht, samenwerken en ontwikkeling leuker en efficiënter.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Miriam Boer

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Miriam Boer geeft lezingen over de volgende onderwerpen