Loading content ...

Pelle Oosting

Pelle Oosting

Verbinding en eigen kracht

‘Ervaring is niet wat je overkomt, maar dat wat je doet met wat je overkomt’ spreker Pelle Oosting laat zien hoe hij ondanks dat hij 100% was afgekeurd stap voor stap zijn carriere op heeft kunnen bouwen. Leren van ervaringen – dat is wat Pelle sterk heeft gemaakt. Als verbinder geeft Pelle Oosting lezingen voor bedrijven en organisaties.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pelle Oosting werkt voornamelijk in de in de publieke sector. Hij zorgt voor verbinding tussen verschillende domeinen. Het belang burgers zal Pelle altijd centraal stellen. Daarnaast vind hij het enorm belangrijk oog te hebben voor samenwerking met private partijen. Zijn analytische vermogen en zijn natuurlijke manier van communiceren zet hij in om groepen en individuen te laten zien wat ze delen en hoe ze samen meer kunnen bereiken.

Als ervaringsdeskundige weet spreker Pelle Oosting goed hoe het voelt om niet volledig mee te kunnen doen. Pelle heeft zelf in zijn leven te maken gehad met drie psychiatrische diagnoses en voor zijn dertigste werd hij 100% afgekeurd door het UWV. Toch is het spreker Pelle Oosting gelukt om een carrière op te bouwen in de publieke sector.

Pelle Oosting heeft gewerkt als reïntegratie adviseur, projectleider in de welzijnssector en de GGZ en werkt sinds een aantal jaren als beleidsadviseur voor de gemeentelijke overheid. Ook is Pelle lid van de raad van toezicht van Ixta Noa. Dit is een landelijke organisatie die zich inzet voor mensen die te maken hebben met een psychische kwetsbaarheid.

Gerelateerde sprekers

Pelle Oosting geeft lezingen over de volgende onderwerpen: