Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Onze sprekers zijn ook beschikbaar voor online events en webinars. Neem contact met ons op voor meer informatie.

"Maak vandaag nog werk van je idealen." 

Rob Timmerman

Droom groot, begin klein. Inspiratie-talks over betekenisvol leven en Rob's werk als vrijwilliger in crisisgebieden.

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Rob Timmerman

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Rob

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Maak kennis met de mensen achter de cijfers

Tijdens zijn lezingen vertelt Rob Timmerman over zijn persoonlijke zoektocht naar de “Why”. De waarde in zijn leven. Toen hij met een burn-out thuis belandde, besefte Rob dat hij iets anders wilde doen. Deze persoonlijke crisis deed Rob besluiten een punt achter zijn carrière in de media om zich als vrijwilliger te ontfermen over vluchtelingen.

Rob zoekt de crisisgebieden op om vluchtelingen te helpen, hij is als vrijwilliger werkzaam in kampen en als schipper op een reddingsboot. Van elke negen weken is Rob drie weken van huis. De andere weken brengt hij door met zijn gezin. Voor Rob draait het leven om ontmoeten, vertrouwen en waardigheid. In zijn verhaal neemt hij je mee op zijn ontdekkingstocht door de Europese vluchtelingencrisis: maak kennis met de mensen achter de cijfers.

Inspiratie-talks met Impact

 • Rob Timmerman verzorgt inspiratie-talks met IMPACT. Indrukwekkende verhalen over zijn reddingsacties en ontroerende ontmoetingen tijdens zijn reizen. Rob zet zijn publiek aan het denken: Wat is jouw PURPOSE?
 • Deze lezing is het perfecte ’breekijzer’ voor teams die willen nadenken over hun eigen impact. Oftewel: In wat voor wereld willen we leven? En wat gaan we daar voor doen?
Bekijk de lezingen van Rob Timmerman
Lezing van Rob Timmerman

Mijn Missie

 • Al eventjes rommelde het wat in het leven van Rob – lastig om zijn vinger er op te leggen, maar er heerst een gevoel dat er iets moest veranderen. Pas toen hij in een burn-out terecht kwam ging Rob concreet aan de slag met deze verandering. Hij zegt zijn baan op en vind zingeving als vrijwillige hulpverlener op zee. In deze lezing vertelt Rob wat deze verandering voor hem heeft betekent en deelt verhalen over wat hij meemaakt tijdens de missies.
 • Spreker Rob Timmerman laat zijn publiek zien waarom het zo belangrijk is stil te staan bij hoe je je leven waardevol invulling kan geven, voor jezelf en voor anderen. Er zijn ontzettend veel verschillende wegen die jou zingeving kunnen brengen, wat past er bij jou? Een inspirerende lezing over Rob’s persoonlijke verhaal, maar ook het verhaal van de vele vluchtelingen waar Rob iets voor heeft kunnen betekenen.
Lezing van Rob Timmerman

Positieve impact

 • Hoe kan je de positieve impact die je als organisatie maakt vergroten? Tijdens deze lezing specifiek voor bedrijven en organisaties laat Rob zien hoe jij jezelf kan inzetten en anderen mobiliseren om de wereld een beetje mooier te maken.
 • Rob maakt de lezingen op maat linkt zijn lezing aan thema’s zoals omgaan met onzekerheid en verandering, het maken van keuzes en zingeving.
  Vrijblijvend informatie over Rob Timmerman

  Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Of neem direct contact op:

  Bel: +31(0)308080884

  Rob Timmerman geeft lezingen over de volgende onderwerpen