Loading content ...

Sander van Acht

Sander van Acht

Technologie binnen het onderwijs

Spreker Sander van Acht helpt docenten en schooldirecties om met behulp van technologie het onderwijs nog verder te verbeteren. En dat doet hij door niet alleen concrete voorbeelden uit de praktijk te tonen, maar vooral door u helder te presenteren wat de impact van al deze technologie gaat zijn. Kortom, een fascinerende reis met 100% inspiratiegarantie!

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het ‘one-size-fits-all’ onderwijsmodel is aan het verdwijnen. Docenten zoeken naar manieren om recht te doen aan de verschillen in leertempo, niveau en talenten van hun leerlingen. Technologie kan hen op prachtige manieren helpen om de gewenste differentiatie in hun onderwijs te realiseren. Sander van Acht laat u zien hoe ze uw onderwijs zowel in kleine als grote mate verder kunnen verbeteren. In een ‘Inspiratie-reis’ neemt hij u mee langs de beste ICT-toepassingen van dit moment.

Spreker Sander van Acht begon zijn loopbaan bij Beeld en Geluid op het Mediapark. Hier ontwikkelde hij vele trainingen voor docenten hoe zij via media en technologie leerlingen de ’21st century skills’ konden aanleren. Om docenten nog beter te helpen richtte hij in 2010 Spons op; een online platform waarop iedereen via leerpaden zelf kennis kan delen. Het platform won diverse Europese awards en wordt dagelijks door vele docenten, leerlingen en trainers gebruikt.

Naast Spons richtte Sander het bedrijf Edutrainers op, wat docenten via online video’s helpt om in hun eigen tempo ICT-vaardig te worden. En in 2015 begon Sander het bedrijf Flooow, om scholen en andere organisaties te helpen zelf leerzaam en attractief digitaal lesmateriaal of ‘blended learning’ te ontwikkelen. Hij ontwikkelt met zijn bedrijf Flooow ‘e-learning’ en ‘blended learning’ opleidingen. Daarnaast helpt hij docenten en schooldirecties om met behulp van technologie het onderwijs nog verder te verbeteren.

Als trainer en spreker kent Sander veel scholen en de uitdagingen waarvoor zij staan van binnen uit. De praktijkervaring rondom ‘flipping the classroom’, differentieren, gamification en het ontwikkelen van innovatieve onderwijsconcepten deelt hij graag met u. Geen praatjes over modellen en luchtkastelen, maar concrete hands-on voorbeelden, tips en vooral ook het zelf ervaren van de mogelijkheden staan centraal.

    Populaire lezingen van spreker Sander van Acht

    De ICT Inspiratiebar

    • De impact van technologie op jouw onderwijs zelf ervaren? Spreker Sander van Acht en Dieter Möckelmann verzorgen de Onderwijs & ICT ‘Inspiratiebar’. Een sessie waarbij deelnemers in ca. 1 tot 2 uur de laatste ontwikkelingen in ‘onderwijs & ict’ land zelf ervaren.

Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Sander van Acht geeft lezingen over de volgende onderwerpen: