Loading content ...

Telefoon: +31 (0)20 241 57 30

Bel ons voor vragen of advies
Trix van Lieshout

Trix van Lieshout

Pedagogisch vakmanschap

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Trix van Lieshout

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Trix

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Trix van Lieshout is als Orthopedagoog Generalist en Gezondheidszorgpsycholoog ruim 35 jaar werkzaam geweest voor leerlingen met sociaal emotionele problemen in het Voortgezet (Speciaal) Onderwijs te Utrecht. Sinds augustus 2011 werkte zij bij het overkoepelend Samenwerkingsverband Sterk VO Utrecht en Stichtse Vecht. Ze was er actief als adviseur, begeleider, coach en voorlichter voor leerlingen, ouders en leerkrachten.

Trix van Lieshout is auteur van het boek ‘Pedagogische Adviezen voor speciale kinderen’. Het boek gaat over speciale, bijzondere, maar complexe kinderen en jongeren, die hun opvoeders soms voor grote problemen kunnen stellen door hun speciale ondersteuningsbehoeften. Momenteel werkt ze aan een update van het boek. Daarnaast schreef ze het boekje ‘Druk, druk, druk – praktische tips voor de opvoeding van kinderen met ADHD; richtlijnen voor ouders, leraren en begeleiders’.

Zaken die zowel in haar boek als tijdens een lezing aan de orde kunnen komen zijn: angst, faalangst, posttraumatische stressstoornissen, depressieve gevoelens, hechtingsstoornissen, aandachtstekortstoornissen met en onder hyperactiviteit (AD(H)D), oppositioneel opstandige gedragsstoornissen (ODD), antisociale agressieve gedragsstoornissen (CD), autisme spectrum stoornissen, non verbale leerstoornis (NLD) en borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS). Dit alles ingekaderd in een basis van Goed Pedagogisch Vakmanschap voor zowel het Basis als Voortgezet (Speciaal) Onderwijs.

Bekijk de lezingen van Trix van Lieshout

  Spreker Trix van Lieshout verzorgt presentaties van een dagdeel of hele dag over:

  • Gedrag, omgaan met jongeren met gedrags- en ontwikkelingsstoornissen, met name ADHD, Autisme, ODD/CD, stemmingsstoornissen (angst en depresie).

  • Passend Onderwijs (met name omgaan met sociaal- emotionele en gedragsproblemen)

  • Pedagogisch vakmanschap

  • Opvoeding

Vrijblijvend informatie over Trix van Lieshout

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trix van Lieshout geeft lezingen over de volgende onderwerpen