Loading content ...

Victor Bonke

Victor Bonke

Koude Acquisitie

Koude Acquisitie, zo moeilijk is het toch helemaal niet? Dat is wat Victor Bonke dacht voordat hij erachter kwam dat ‘koude acquisitie’ voor velen een drama is! Victor neemt ons mee in de wereld van acquisitie en laat ons door middel van leuke anekdotes en praktische tips zien hoe je succesvol én met plezier nieuwe klanten binnen kan halen.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Victor Bonke had helemaal niet in de gaten dat anderen maar wat blij waren dat hij altijd zijn vinger op stak wanneer er gebeld moest worden! Pas na 20 jaar kwam hij erachter dat het voor veel mensen verschrikkelijk moeilijk is gewoon de telefoon te pakken en een prospect koud te bellen. De afgelopen 10 jaar is dit dan ook het thema waar Victor Bonke zich in heeft verdiept. Van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam. Wat maakt dat Victor wél succesvol is in het koud bellen van prospects? Waar zit het verschil met andere collega’s? Victor zocht het uit.

De presentaties van Victor staan in het teken van het vinden van nieuwe klanten en dan in het bijzonder middels ‘koude acquisitie’. Hij introduceert zijn publiek aan de 7 ingrediënten van koude acquisitie. Tijdens een inspirerende sessie laat hij aan de hand van de ‘RATRACE’ (deze 7 principes) zien hoe jij succesvol kan zijn aan de telefoon! Een duidelijke boodschap, de juiste stem – het zijn allemaal factoren die meespelen in het succes. De lezingen van Victor zitten vol Enthousiasme, Pragmatiek, Passie en Humor!

Gerelateerde sprekers

Victor Bonke geeft lezingen over de volgende onderwerpen: