Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Yvette van den Berg

Oog in oog met de wolf; Impact van NatuurGeluk

Yvette van den Berg

Yvette van den Berg

Natuurfotograaf, gids en wandelcoach brengt NatuurGeluk van buiten naar binnen!

Tarieven en beschikbaarheid
Yvette van den Berg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Yvette

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Neem je medewerkers mee naar buiten en breng de natuur naar binnen. Voldoende lichaamsbeweging in een natuurlijke omgeving bevordert niet alleen onze vitaliteit, maar versterkt ook onze weerstand. Met de NatureBliss Business Walks kunnen medewerkers voor aanvang van hun werkdag deelnemen aan een unieke natuurexcursie, wat gedurende de rest van de dag merkbare voordelen oplevert.

Ziekteverzuim kan aanzienlijke financiële en operationele gevolgen hebben als er geen actie wordt ondernomen. Onderzoek naar ziekteverzuim heeft aangetoond dat bedrijven die zich inzetten voor het verbeteren van de werkomgeving uiteindelijk betere bedrijfsresultaten behalen. Een gezonde werkplek en regelmatige lichaamsbeweging spelen een cruciale rol in het welzijn van medewerkers. Door de gezondheid van medewerkers te waarborgen, worden ze meer gemotiveerd, en toont u uw maatschappelijke verantwoordelijkheid jegens uw personeel. Aangezien werknemers aanzienlijke tijd op hun werkplek doorbrengen, is het van groot belang om de werkruimte gezond in te richten. De voordelen van deze investering zijn aanzienlijk en absoluut de moeite waard. Werkplekken met natuurlijke elementen dragen niet alleen bij aan 15% meer welzijn, maar stimuleren ook de creativiteit met 15% en verhogen de productiviteit met 6%!

Redenen om een lezing van Yvette van den Berg te boeken

  • De lezingen zijn geschikt voor iedereen die van natuur houdt.
  • Yvette laat anderen ZIEN i.p.v. KIJKEN – Natuur is een instant happymaker zorgt voor meer werkplezier.
  • Tijdens de lezingen kom je meer te weten over hoe je natuur preventief kunt inzetten tegen burn-out en ziekteverzuim.
  • Hoe kun je jouw personeel op de meest laagdrempelige manier vitaal en gelukkig maken en houden?

Over Yvette van den Berg

Yvette van den Berg, geboren in 1966, is een bevlogen natuurfotograaf met een krachtige boodschap. Haar missie is gericht op het bewustmaken van de gunstige invloeden van de natuur op onze gezondheid en welzijn.

Het bewustzijn van de heilzame effecten van de natuur kan leiden tot aanzienlijke verbeteringen in preventieve gezondheidszorg. Door regelmatig de natuur op te zoeken, of indien dat niet haalbaar is, door de natuur naar onze leefomgeving te brengen, kunnen we aanzienlijk meer bereiken. Het toevoegen van meer groen aan onze woon- en werkomgevingen heeft directe positieve gevolgen voor ons welbevinden. Minder depressie en stress worden ervaren, omdat het cortisolniveau in ons lichaam daalt wanneer we ons verliezen in natuurlijke beelden. Bovendien bevordert dit herstel na ziekte en vermindert het piekeren.

Natuurbeelden fungeren als een soort toevluchtsoord voor onze hersenen, waardoor er minder externe prikkels zijn en er meer ruimte is voor innerlijke rust en ontspanning.

Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Yvette van den Berg
Lezing van spreker Yvette van den Berg

NatuurGeluk voor iedereen!

Een camera is een prachtig instrument om te leren kijken zónder camera is het motto van Yvette. In deze lezing neemt natuurfotograaf, -gids en wandelcoach Yvette van den Berg je mee in een inspirerend verhaal over de positieve effecten van de natuur. De impact van natuur op ons welzijn en gezondheid is enorm en wordt vaak onderschat.
Met haar verhaal laat zij mensen natuur op een unieke manier ervaren.

Waarom houden mensen van natuur en waarom voelen we ons goed als we ons met natuur omringen?
Mensen zijn positiever, gelukkiger en vitaler in de natuur. Wie regelmatig de natuur in gaat, voelt zich meer tevreden met zijn leven is, gelukkiger en ervaart een betere gezondheid.

Hoe kun je natuur preventief inzetten in jouw organisatie en de kans op ziekteverzuim en burn-out klachten verlagen en tegelijkertijd de concentratie en productiviteit verhogen? Meeslepend, vol prachtige foto’s, filmbeelden en verhalen. Ga mee op avontuur!

Video van spreker Yvette van den Berg

Mijn ontmoeting met de wolf

Bekijk de lezingen van Yvette van den Berg

Gezond met NatureBliss

Waarom houden mensen van natuur? Waarom is natuur zo gezond voor ons? En klopt het dat zelfs het kijken naar natuurfoto’s helpt bij stressvermindering en lager ziekteverzuim? Dit en meer komt aan bod in het rijkelijk geïllustreerde boek “Gezond met NatureBliss; een visueel medicijn”. Het boek telt 80 pagina’s en neemt je mee in de verwondering die de fotograaf ervaart als zij door de lens van haar camera kijkt.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Yvette van den Berg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Yvette van den Berg geeft lezingen over de volgende onderwerpen