Loading content ...

Daniel Seesink

Daniel Seesink

Biologische kijk op communicatie

‘If you don’t understand apes, you don’t understand people’. Spreker Daniel Seesink is gedragsbioloog en boardroomcoach. Welke methoden gebruiken chimpansees om elkaars gedrag te beïnvloeden? En wat kunnen wij daarvan leren? Daniel Seesink laat het ons zien.

Boek een lezing

Zou u graag meer willen weten over deze spreker? Neem vrijblijvend contact met ons op. We geven graag advies over de mogelijkheden.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Door het gedrag van apen te bestuderen veschaft Daniel inzicht in de biologische basisbeginselen van ons eigen gedrag. Daniel begon zijn carrière als biologiedocent, daarna richtte hij zich op marketing en sales. Leuk, want beide ervaringen komen nu terug in zijn werk.

In 2013 richtte Daniel BewustZOO! op. Spreker Daniel Seesink verzorgt lezingen en masterclasses voor directeuren, managers en andere leidinggevenden. In zijn lezingen staat het door hemzelf ontwikkelde concept bioLOGISCH leiderschap voorop. Met sprekende voorbeelden laat Daniel zien welk gedrag is gebaseerd op onze biologische drijfveren. Laat je door de apen inspireren om leiderschap invulling geven, hoe zij samenleven in sociale groepen en wat nodig is om iedereen binnen de groep gemotiveerd en betrokken te houden.

Daniel introduceert de drie succesfacturen van bioLOGISCH leiderschap:  ‘bewust worden’, ‘begrijpen’ en het op een positieve manier ‘benutten’ van gedragspatronen. Dit stelt ons in staat de gedragsdoelen die horen bij een transitietraject, reorganisatie of cultuurprogramma te halen en zorgt er daarnaast voor dat de betrokkenheid en motivatie van uw medewerkers wordt vergroot.

Daniel Seesink verzorgt de lezingen zowel in het Nederlands als in het Engels.

  interactieve lezingen van spreker Daniel Seesink:

  • Lezingen over bioLOGISCH leiderschap, wat doen apen beter dan wij?
  • Lezingen over  Conflicthantering: let’s talk about sex
  • Lezingen over  Sociaal gedrag bij apen, voor wat hoort wat (over reputatie en politiek bedrijven)
  • Lezing: Bonobo’s en het glazen plafond (over vrouwen aan de top)
  • Lezing: Professioneel vlooien doe je Zoo! (over motivatie en betrokkenheid)
Lees hier over de ervaringen van andere klanten

Load more...

Gerelateerde sprekers

Daniel Seesink geeft lezingen over de volgende onderwerpen: