Loading content ...

Bel ons op +31 (0)30 80 80 884

Krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Daniel Zavrel

Daniel Zavrel

Mental Coach bij PSV & Bedrijfsgelukvergroter

Tarieven en beschikbaarheid
Vrijblijvend informatie over Daniel Zavrel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Daniel

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Tarieven en beschikbaarheid

Spreker Daniel Zavrel studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam waar hij ook de prestigieuze Prof. Kuhlmeijer prijs van de Marketing won. Naast zijn ‘uiterlijke’ carrière in het bedrijfsleven werkte hij ook gestaag aan zijn ‘innerlijke’ carrière’ en werd ook, onder andere, yoga & mindfulness expert.

In 1997 richtte hij Being in Business op, een training- en coachingbureau met als missie ‘Corporate Happiness’. Zijn ideale combinatie tussen ziel én nuchtere zakelijkheid en balans tussen hoofd, hart en handen ervaren opdrachtgevers als grensverleggend en verfrissend.

Spreker Daniel Zavrel gaf lezingen bij grote organisaties als Accenture, Achmea, Philips, PWC, Politie, Nestle, ABN AMRO, Rabobank, Van Lanschot Bankiers, Shell, Ernst & Young, Microsoft, Unilever e.a. Lezingen van Daniel Zavrel zijn interactief, dynamisch, passioneel en meeslepend en worden gekenmerkt door afwisseling met wetenschappelijke inzichten op het gebied van persoonlijke groei, inzet van biofeedbacktechnologie voor het direkte bewijs van de werking van de krachtige stressregulatie oefeningen, uitwisseling en veel direct ervaren. Zijn veelgeprezen lezing ‘Heart Powered Leadership’ is hier een concreet voorbeeld van.

Bekijk de lezingen van Daniel Zavrel
  • Mental Power!

Tijdens deze lezing ligt de focus op het versterken van de mentale kracht en mentale weerbaarheid van professionals.  Topsporters die aan mentale training doen winnen significant meer medailles in vergelijking met sporters die dit niet doen. Het zelfde geldt voor managers en andere professionals in organisaties: jezelf mentaal sterker maken is een garantie voor betereprestaties in je werk en leven.

 

  • Wakker Worden!

De wereld is niet wat hij lijkt en hoe we dit kunnen herstellen door Bewust Leiderschap. Een pittige lezing voor mensen meteen open mind, stalen zenuwen en vooral lef! Er klopt iets niet in onze wereld.. Worden wij als  de grote massa, door de eliten in de greep gehouden? Wat is er waar van de Nieuwe Wereld Orde waar men het ookwel over heeft?

 

  • Heart Powered Leadership

Wereldwijd maken we op dit moment een spectaculaire overgang mee van het informatietijdperk naar het bewustzijnstijdperk/co-creatietijdperk. Alles gaat zo snel, het is niet bij te houden! Ons verstand kan maar 24 eenheden per seconde verwerken maar ons hart maar liefst 5 miljoen per seconde omdat het zich in de zogenaamde quantum fysische dimensie bevindt. Deze hartintelligentie is dé sleutel voor leiderschap om meer flow te realiseren in leven en werk in een complexe wereld. Van het zogenaamde 3 dimensionale ‘rupsenbewustzijn’ naar het 5 dimensionale ‘vlinderbewustzijn’. 

 

  • The Corporate Yogi: geef je congres een energy boost!

Met de dynamische en actieve ‘The Corporate Yogi’ sessie investeert u in een energy en ontspannings ‘boost’ voor uw personeel of congrespubliek. Daniel biedt toegankelijke oefeningen en technieken die later ook kunnen worden uitgevoerd door de deelnemers in de eigen werkomgeving gewoon aan het bureau of in een vergaderruimte.

 

Lezingen van spreker Daniel Zavrel

Bekijk de lezingen van Daniel Zavrel
Vrijblijvend informatie over Daniel Zavrel

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Daniel Zavrel geeft lezingen over de volgende onderwerpen