Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Ervaar ultieme focus en ontspanning met een online mindful walk

Online Mindful Walk. Energie, Focus en Ontspanning

Esther Korteweg

Corporate expert met mindfulness-specialisatie voor energieke en stressvrije teams

Tarieven en beschikbaarheid
Esther Korteweg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Esther

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Zoek je naar manieren om de productiviteit en welzijn van je team te verbeteren? Spreker Esther Korteweg biedt de oplossing. Met haar unieke online Mindful Walk-sessies helpt ze professionals te ontsnappen aan de hectiek van de werkdag en hernieuwde energie en focus te vinden. Ontdek hoe Esther Korteweg jouw organisatie kan transformeren.

Een lezing van Esther Korteweg biedt:

  • Direct toepasbare mindfulness-oefeningen voor meer energie en minder stress
  • Verbeterde samenwerking en teambuilding door gezamenlijke activiteiten
  • Duurzame impact op zowel professionele prestaties als persoonlijke welzijn

Over de spreker

Spreker Esther Korteweg heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en begrijpt als geen ander de uitdagingen van een drukke werkdag. Met haar expertise in mindfulness en ademhalingstechnieken biedt ze een unieke benadering om stress te verminderen en focus te verhogen. Tijdens haar sessies leert Esther professionals hoe ze met eenvoudige technieken meer energie en minder stress kunnen ervaren, zowel op het werk als in hun dagelijkse leven.

Esther’s aanpak is praktisch en effectief, gericht op het doorbreken van de gewoonten van haast en stress en het creëren van momenten van rust en bewustzijn. Deelnemers verlaten de sessie met vernieuwde energie, een heldere focus en een positieve mindset. Bovendien biedt Esther de mogelijkheid om de mindful walk te combineren met een sportquiz, waardoor de sessie niet alleen ontspannend, maar ook leuk en interactief is. Dit maakt het een ideale activiteit voor teambuilding en het versterken van onderlinge relaties binnen het team.

Boek nu een inspirerende lezing van Esther Korteweg en transformeer je team met meer energie en focus.

Bekijk de lezingen van Esther Korteweg
Lezing van spreker Esther Korteweg

Online Mindful Walk: Energie, Focus en Ontspanning

De Online Mindful Walk van Esther is een interactieve sessie van 60 minuten waarin deelnemers door middel van wandelen, ademtechnieken en mindfulness oefeningen leren toepassen. Dit kan op elk moment van de dag en vanuit iedere locatie, waardoor het perfect inpasbaar is in een druk werkschema. Tijdens de wandeling blijven deelnemers via een audioverbinding verbonden, terwijl ze individueel in hun eigen omgeving lopen. Deze sessie doorbreekt de gewoonte van haast en stress, versterkt de teamdynamiek en bevordert persoonlijk welzijn. Na de wandeling volgt een korte nabespreking waarin de opgedane ervaringen worden gedeeld en praktische tips worden gegeven voor verdere integratie van mindfulness in het dagelijks leven.

Optioneel kan de sessie worden afgesloten met een leuke sportquiz. Deelnemers worden verrast met anekdotes, humor en unieke beelden uit de sporthistorie. De quiz kan ook op maat worden gemaakt, gericht op bijvoorbeeld het EK-voetbal of de Olympische Spelen, waardoor het een perfecte teambuilding-activiteit is.

Vrijblijvend informatie over Esther Korteweg

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Esther Korteweg geeft lezingen over de volgende onderwerpen