Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants

Inspirerende keynotes om van de wereld een betere plek te maken

Spreker Jos Dirkx

Jos Dirkx

Internationaal bekroond spreker, oprichter en auteur over o.a. de toekomst van werk, diversiteit & Inclusie.

Tarieven en beschikbaarheid

5 van de 5 sterren

Charmant, energiek en een geweldige podiumpresentatie zijn de eerste dingen die in je opkomen. Jos is een zeer ervaren professional die de aandacht van het publiek wist te trekken met haar verbluffende speech en passie over het onderwerp Diversiteit & Inclusie. Alles is perfect verlopen. Jos is een echte professional en haar toespraak was inspirerend.

Redenen om spreker Jos Dirkx te boeken

 • Jos heeft gewerkt met internationale multinationals als Dell EMC, L’Oreal, PwC, World Economic Forum Women in Leadership, Van Cleef & Arpels, TED, BestJobs en vele anderen.
 • Haar toespraken voor topmanagers – van internationale banken tot reclamebureaus en grote bedrijven – zijn eerlijk, duidelijk en boeiend.
 • Ze heeft nauw samengewerkt met wereldwijde hoogwaardigheidsbekleders, waaronder VN-functionarissen, een Nobelprijswinnaar voor de vrede en Fortune50-CEO’s.
 •  Met ervaring in de VS, Azië, Afrika, Europa en het Midden-Oosten, bouwt Jos naadloos verbindingen om het publiek te motiveren, te inspireren en te ontroeren. Ze heeft gesproken op online conferenties, met een virtueel publiek tot 24.000 deelnemers.
Jos Dirkx

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Jos

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

References icon

Referenties

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Wereldberoemd keynote spreker en Singularity University Faculty-lid Jos Dirkx is oprichter, bestsellerauteur, wereldwijde D & I-expert en CEO van een startup op het gebied van kunstmatige en emotionele intelligentie.

Jos reisde naar 99 landen, waardoor ze meerdere perspectieven op een herkenbare, eerlijke en gepassioneerde manier kan belichten terwijl ze haar keynote speeches presenteert. Ze maakt de moeilijkste onderwerpen van de wereld begrijpelijk en reëel.

Jos heeft uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en heeft verschillende organisaties opgericht, waaronder een AI-startup, die de nieuwste technologie combineert met bewust leren voor de toekomst van werk en een bekroond communicatieadviesbureau. Haar ondernemerservaring met het bouwen van teams in verschillende culturen, tijdzones en communicatiebarrières betekent dat ze waardevolle inzichten biedt aan bedrijven die nu worstelen met werken op afstand.

Redenen om spreker Jos Dirkx te boeken

 • Jos heeft gewerkt met internationale multinationals als Dell EMC, L’Oreal, PwC, World Economic Forum Women in Leadership, Van Cleef & Arpels, TED, BestJobs en vele anderen.
 • Haar toespraken voor topmanagers – van internationale banken tot reclamebureaus en grote bedrijven – zijn eerlijk, duidelijk en boeiend.
 • Ze heeft nauw samengewerkt met wereldwijde hoogwaardigheidsbekleders, waaronder VN-functionarissen, een Nobelprijswinnaar voor de vrede en Fortune50-CEO’s.
 •  Met ervaring in de VS, Azië, Afrika, Europa en het Midden-Oosten, bouwt Jos naadloos verbindingen om het publiek te motiveren, te inspireren en te ontroeren. Ze heeft gesproken op online conferenties, met een virtueel publiek tot 24.000 deelnemers.

Over spreker Jos Dirkx

Als internationaal spreker trekt Jos publiek over de hele wereld, in steden zo divers als Johannesburg, New York, Londen, Riyadh en Dubai. Jos is een dochter van Nederlandse ouders, geboren in Brazilië en heeft in 13 landen gewoond. Ze heeft altijd een passie gehad voor het uitdagen van de status quo en het vergroten van het bewustzijn rond ongelijkheid door bruikbare strategieën voor verandering te presenteren. Jos heeft meerdere bewegingen opgericht die vechten voor toegang tot kwalitatief hoogstaand mondiaal onderwijs. Ze doet dit door strategisch gebruik te maken van technologie in combinatie met waardegedreven leren.

Als spreker is Jos Dirkx vol leven en energie op het podium. Ze spreekt over een verscheidenheid aan onderwerpen – van de toekomst van werk tot leren, tot diversiteit en bewust leiderschap – die even belangrijk zijn voor ons allemaal en onze collectieve toekomst. Als bedrijf, team, leider, individu of iemand die op zoek is naar inspiratie vind je eyeopeners en een oprechte openheid in de keynotes van Jos.

Jos werd geselecteerd als één van de 50 Global Heroes Stop Violence Against Children (naast anderen zoals Hilary Clinton en Maria Eitel), een Woman to Watch 2019, een Women Deliver Young Leader, een Nike Girl Effect Challenge-winnaar, een Microsoft YouthSpark-winnaar, een Ashoka Changemaker . Haar werk en onderzoek zijn bekroond en gepubliceerd over de hele wereld, bijv. Entrepreneur Magazine, Mail & Guardian, CNBC, enz.

De keynotes van Jos zijn in Engels. Voor vragen, tarieven en beschikbaarheid neem contact met ons op.

Bekijk de lezingen van Jos Dirkx
Lezing van spreker Jos Dirkx

The future of learning

Leren is diep persoonlijk. Onderwijs – informeel of formeel, op school of op straat, op het werk of in de klas – bouwt aan ons collectieve, menselijke potentieel.

Er is geen ruimte die belangrijker is om te ontwrichten – onze wereld is afhankelijk van onderwijs voor een sterke mentaliteit, gezonde lichamen, expansief denken en verantwoordelijke relaties – zelfs verantwoordelijke relaties met de technologie die we bouwen (technologie die exponentieel sneller leert dan wij!) . Onderwijs is belangrijker dan ooit.

Deze sessie richt zich op hoe technologie de toekomst van leren exponentieel kan veranderen, kijkt naar manieren waarop het onderwijs momenteel wordt verstoord en belicht geavanceerde technologie voor scholen en bedrijven om het leren verder te brengen.

Lezing van spreker Jos Dirkx

Disrupting Diversity

We horen er steeds over. We blijven erover lezen. En we weten dat we er IETS aan moeten doen. Maar hoe komen we echt tot de wortel van diversiteit en inclusie en hoe zorgen we ervoor dat deze werkt in organisaties, gemeenschappen en scholen?

De uitdagingen op het gebied van diversiteit en inclusie zijn moeilijk vast te stellen, maar nog moeilijker te corrigeren – in deze talk bekijkt Jos hoe kleine veranderingen buitengewone resultaten bieden als het gaat om diversiteit en inclusie.

Lezing van spreker Jos Dirkx

AI and EI and Inclusive education

De opkomst van inclusieve technologie is enorm belangrijk voor onze wereldwijde toekomst – we zijn niet alleen verantwoordelijk voor het verzamelen en delen van inclusieve gegevens, we zijn ook verantwoordelijk voor het bouwen van producten en AI die nauwkeurige verhalen vertellen.

Hoe gebruiken we AI om vooringenomenheid te verminderen en diversiteit en diverse stemmen te vergroten?

Deze dynamische en inzichtelijke lezing richt zich op hoe we inclusieve algoritmen kunnen gebruiken om wereldwijde stemmen te benutten.

Lezing van spreker Jos Dirkx

Why Great Ideas Die

Ontdek waarom geweldige ideeën doodgaan, hoe innovatie echt plaatsvindt en welke stappen de meeste leiders niet nemen als het gaat om het bouwen van veilige, inclusieve ruimtes. Boek deze keynote/workshop, speciaal ontworpen voor leiders die ernaar streven een diverse, bloeiende 21e-eeuwse werkplek te creëren door collectieve intelligentie te laten tellen.

Leerresultaten:

 • Hoe u kunt profiteren van de beste ideeën van uw team
 • Onmiddellijke tools die u onmiddellijk kunt implementeren om te zorgen voor een succesvolle werkplekcultuur
 • Een kant-en-klare, empowermentstrategie voor verandering ontwerpen die geen geweldig idee achterlaat
 • Publiekstips: praktische tips voor het inbedden en maximaliseren van een cultuur van cognitieve diversiteit, sterkere teams en echt inclusief leiderschap
Video van Spreker Jos Dirkx

2022: Diversity & Inclusion | Education | Tech

Video van Spreker Jos Dirkx

Diversity & Inclusion Intro

Bekijk de lezingen van Jos Dirkx

Referenties

At TED, we seek collaborative relationships with partners who are as interested in surfacing great ideas and stories as we are. That's precisely what we found in working with Jos

TED

Hugely engaging, passionate and provocative in the most positive of ways, we were delighted to host Jos on our panel.

PwC

Charming, energetic, great stage presence are the first things that come to mind. Jos is a very experienced professional that managed to fully grab the attention of the crowd with her stunning speech and passion on the subject of Diversity & Inclusion. Everything went perfectly well. Jos is a true professional and her speech was inspirational.

BestJobs

Jos is just amazing! She’s so humble and kind, considering her huge background, having won awards in media and being a world traveler. And despite all this she remains so beautiful in and out, and so simple and kind...

IBM

Girls Do Good

Girls Do Good is a beautiful, print and digital, Augmented Reality-Infused coloring book for girls and boys 6 – 12 years old. Girls Do Good uses EdTech and coloring-in to develop kids’ skills while they learn about world changing issues.

You’ll meet Ashleigh, who sings with the stars, and Isabel and Melati, who lead kids around the world in keeping our beaches clean. You’ll also meet Ayane, a groundbreaking Japanese rugby player, and Zahlia, who takes the seas by storm on her surfboard!

Inside your book, you’ll find a code that allows you to unlock a world of AR secrets – watch the stories come to life. And, use the code to unlock coloring sheets! Color them in on your iPad or iPhone.

Bestel dit boek

TACKLED!

Tackled! is a practical, conceptual guide that looks at working with boys and young men to decrease gender-based violence. Through collective stories, data and findings on girls, boys and violence, the award-winning NGO, Girls & Football SA, combines theoretical research with a hands-on approach to reducing sexual violence.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Jos Dirkx

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884
Jos Dirkx
Jos Dirkx

5 van de 5 sterren

Charmant, energiek en een geweldige podiumpresentatie zijn de eerste dingen die in je opkomen. Jos is een zeer ervaren professional die de aandacht van het publiek wist te trekken met haar verbluffende speech en passie over het onderwerp Diversiteit & Inclusie. Alles is perfect verlopen. Jos is een echte professional en haar toespraak was inspirerend.

Jos Dirkx geeft lezingen over de volgende onderwerpen