Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Een expert in voetbalhistorie voor inzichten in topcoaching en successtrategieën

Spreker Kees Jansma

Kees Jansma

Sportpresentator, producent en journalist. Als voormalig perschef van Oranje en ervaren verslaggever heeft hij unieke inzichten en boeiende verhalen te delen.

Tarieven en beschikbaarheid
Kees Jansma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Kees

Lecture icon

Lezingen

Video icon

Video

Books icon

Boeken

Tarieven en beschikbaarheid

Benieuwd naar de geheime ingrediënten achter voetbalsucces of wil je graag bijzondere verhalen horen uit de rijke historie van het voetbal in Nederland? Dan is het boeken van spreker Kees Jansma voor uw evenement een slimme zet. Ervaar het zelf tijdens zijn inspirerende lezing, waarin hij diepgravende analyses deelt over winnende teams, coachmethodes van vooraanstaande figuren, en sleutelmomenten uit de Nederlandse voetbalhistorie.

Een lezing van Kees Jansma biedt:

  • Diepgaande inzichten in de wereld van sport en media, verrijkt met boeiende anekdotes en waardevolle lessen uit zijn rijke ervaring
  • Een unieke kans om te leren van de successen en uitdagingen van topcoaches en winnende teams, gepresenteerd met humor en passie
  • Een inspirerende reis door de geschiedenis van het Nederlandse voetbal, waarbij belangrijke momenten en cruciale beslissingen worden belicht, en waardevolle inzichten worden gedeeld over effectieve mediastrategieën in de sportwereld

Laat uw publiek inspireren met boeiende voetbalanekdotes

Spreker Kees Jansma, geboren op 26 juni 1947 in Amsterdam, is een prominente figuur in de Nederlandse sportwereld. Hij staat bekend als een voetbalverslaggever, producent, journalist, schrijver en voormalig perschef van Oranje. Gedurende zijn carrière heeft hij een rijke ervaring opgebouwd, met hoogtepunten zoals zijn rol als officiële perschef van Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal.

Jansma was nauw betrokken bij belangrijke gebeurtenissen in het Nederlandse voetbal, waaronder de WK-finale van 2010 en de derde plaats op het WK in Brazilië. Als presentator en producent heeft hij diverse programma’s geleid, waaronder “De Tafel van Kees” en “Natafelen”. Hij is een veelgevraagd gast in voetbalgerelateerde programma’s op verschillende televisiezenders.

Jansma heeft ook zijn pen laten spreken, met publicaties zoals zijn boeken “Kees” en “Terug naar Hilversum”, evenals de biografie van Wesley Sneijder. Voor zijn bijdragen aan de journalistiek werd hij beloond met de Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Kees Jansma blijft een invloedrijke figuur in de sportmedia en een bron van inspiratie voor velen.

Boek nu een lezing van Kees Jansma om een onvergetelijke ervaring te beleven vol inspiratie, diepgaande inzichten en boeiende verhalen uit de wereld van sport en media. Laat je publiek betoveren door zijn expertise en passie.

Bekijk de lezingen van Kees Jansma
Lezing van spreker Kees Jansma

Winnende teams en succesvolle coaches

Verken de rijke geschiedenis van het Nederlandse voetbal met nostalgische en hedendaagse beelden, en ontdek de coachingstijlen van iconen zoals Rinus Michels, Bert van Marwijk, Guus Hiddink (Zuid-Korea) en Louis van Gaal. Wat maakte hun teams zo krachtig? En wat leidde tot ons Europese kampioenschap in ’88?

Presentatie en quiz van spreker Kees Jansma

Voetbalquiz

Heeft uw team moeite om effectief samen te werken en optimaal te presteren? Ontdek hoe spreker Kees Jansma’s voetbalquiz een verschil kan maken. Met zijn diepgaande kennis van teamwork en leiderschap, zal hij hem een unieke voetbalquiz uw team helpen om samen te werken, communicatie te verbeteren en successen te behalen.

Video van spreker Kees Jansma

Jansma: teveel media-aandacht voor Eredivsie - RTL LATE NIGHT

Video van spreker Kees Jansma

'Ik heb Genee ongeveer de deur uitgescholden'

Video van spreker Kees Jansma

Sassenheim inBeeld: Lezing Kees Jansma

Bekijk de lezingen van Kees Jansma

Wilt u de deelnemers verrassen met een boek van Kees Jansma na een lezing? Vraag ons naar de mogelijkheden of bestel direct één of meerdere exemplaren door op de ‘Bestel dit boek’ link te klikken.

Sneijder

Hij is record-international. Champions League winnaar. Voormalig aanvoerder van Oranje. WK-finalist. Celebrity. Kind van het Utrechtse Ondiep. Ajax-icoon. Maar hij is vooral Wesley Sneijder, altijd en overal. Nu er een einde is gekomen aan zijn imposante loopbaan, vertelt hij zijn complete verhaal aan spreker Kees Jansma.

Eerlijk, openhartig, met humor en zelfspot, maar vooral met heel veel gevoel beschrijft hij zijn jaren met Louis van Gaal en Mourinho, Yolanthe en Zlatan, Koeman en Van Basten en al die anderen en gunt zo de lezer een blik achter de schermen van een turbulent leven, op- en buiten het voetbalveld.

Bestel dit boek

Terug naar Hilversum

Precies een halve eeuw staat spreker Kees Jansma beroepshalve langs de lijn en nog steeds is hij niet uitgekeken, uitgeschreven en uitgepraat over sport. In Terug naar Hilversum neemt hij ons mee in zijn universum. We schieten door de tijd, van WK voetbal naar Olympische Spelen en weer terug. Er zijn ontmoetingen met Cruijff en Van Hanegem, maar ook met Van Persie en Royston Drenthe, met Romario en Aad Mansveld, maar ook met Ties Kruize en Bart Veldkamp.

Jansma is openhartig. Over de sfeer in de kleedkamer van Oranje, over zijn beroemde één-tweetjes met Rinus Michels en over zijn ontmoetingen met de groten der aarde, maar ook over zijn blunders, zijn twijfels, zijn verdriet en over de momenten dat hij weer even ‘heel moe’ werd van zichzelf. Terug naar Hilversum is het openhartige relaas van een sportverslaafde workaholic, een sentimenteel familiemens, maar bovenal een groot vakman met een carrière als een jongensboek.

Bestel dit boek

Kees

Kees is het boek van Kees over Kees, een eerlijke, emotionele autobiografie over het leven van de insider én sportliefhebber spreker Kees Jansma (1947, Amsterdam).
Kees beschrijft pioniersjaren in de sportjournalistiek en ontmoetingen met legendes als Abe Lenstra, Theo Koomen, Herman Kuiphof, Mart Smeets, Rinus Michels en Louis van Gaal.

Dit boek gaat ook over de liefdes van Kees Jansma: ADO, Studio Sport, Alphense Boys, zijn vrouw Petra, zijn moeder en zijn vader. Bocvendien verhaalt Kees over zijn belevenissen als perschef van het Nederlands Elftal. Wie Kees leest, weet hoe het zinderde bij Oranje voor, tijdens en na de wedstrijden op het WK voetbal 2010.

Bestel dit boek

Nabeschouwing

Samen zijn ze 150 jaar. Een mooi moment voor de grootste nabeschouwing van allemaal: die op hun eigen leven. Mart Smeets en spreker Kees Jansma – twee iconen van de Nederlandse sportjournalistiek op televisie – samen blikken ze terug op hun leven. In ontmoetingen en brieven spreken ze over zichzelf, elkaar, over ouder worden, over de glorie van de sport, de gekte van de media en de kracht van muziek, over verleden en toekomst, over vriendschap,familie, voetbal, wielrennen, basketbal, televisie en alles wat ze verder bezig houdt.

Bestel dit boek
Vrijblijvend informatie over Kees Jansma

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Kees Jansma geeft lezingen over de volgende onderwerpen