Bel ons op 030 80 80 884

en krijg professioneel advies van onze deskundige consultants
Sprekersbureau Athenas

Wat is nodig om een topsporter te zijn?

Spreker Marijn de Vries

Marijn de Vries

Voormalig profwielrenster, columnist, analist en journalist.

Tarieven en beschikbaarheid
Marijn de Vries

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
About icon

Over Marijn

Lecture icon

Lezingen

Tarieven en beschikbaarheid

Marijn de Vries belicht diverse onderwerpen, variërend van topsport en de voetbalwereld tot de diepgaande aspecten van de wielerwereld. Haar verhalen gaan over motivatie, hoogtepunten en dieptepunten, en de mentale en fysieke kracht die nodig is om de top te bereiken. Daarnaast deelt ze haar inzichten over vitaliteit en gezonde voeding, waarmee ze een holistische benadering van sport en welzijn bevordert. Marijn is niet alleen bekend vanwege haar deskundigheid, maar ook vanwege haar vermakelijke vertelstijl, waarbij ze persoonlijke anekdotes en ervaringen naadloos verweeft in haar presentaties en sportquizzen.

Met haar veelzijdige ervaring is Marijn een gewilde dagvoorzitter en spreker voor diverse evenementen. Ze past haar lezingen altijd aan op de specifieke behoeften van haar publiek, waardoor elke presentatie uniek en boeiend.

Redenen om Marijn de Vries te boeken

 • Marijn de Vries deelt haar unieke ervaringen en inzichten over het bereiken van succes in de sportwereld. Haar verhalen over doorzettingsvermogen, motivatie en het overwinnen van obstakels dienen als inspiratiebron voor zowel individuen als teams binnen organisaties.
 • Als voormalig professioneel wielrenster en deskundige wieleranalist brengt Marijn diepgaande kennis en inzicht in de sportwereld met zich mee. Haar expertise op het gebied van topsport, vitaliteit en gezonde voeding biedt waardevolle inzichten die relevant zijn voor diverse doelgroepen binnen organisaties.
 • Marijn staat bekend om haar levendige en boeiende presentatiestijl, waarbij ze haar persoonlijke verhalen en anekdotes naadloos integreert. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te presenteren zorgt voor een plezierige en leerzame ervaring voor het publiek.

Over spreker / dagvoorzitter Marijn de Vries

Spreker Marijn de Vries, een ervaren journaliste en historicus, betrad op haar dertigste de wereld van het wielrennen als een nieuw avontuur. Wat aanvankelijk begon als een persoonlijk experiment, groeide al snel uit tot een opmerkelijke carrière, waarbij haar talent niet onopgemerkt bleef door niemand minder dan Leontien van Moorsel. Vanaf haar debuut tot en met 2015 stond Marijn aan de startlijnen van internationale wedstrijden, gedreven door haar passie voor professioneel wielrennen.

Tegenwoordig verschijnt Marijn regelmatig als deskundige wieleranalist op Sporza. Daarnaast deelt ze haar inzichten wekelijks in een sportcolumn voor NRC, waarbij ze haar brede kennis van de sportwereld aanwendt. Haar betrokkenheid bij de wielersport gaat echter verder dan alleen woorden op papier; ze organiseert ook racefietsevenementen in binnen- en buitenland, waar enthousiastelingen samenkomen om hun passie voor de sport te delen. Bovendien heeft ze met haar populair wielerboek voor beginners, getiteld “Vrouw&Fiets”, een waardevolle bijdrage geleverd aan het verspreiden van haar liefde voor de wielersport. Het boek heeft inmiddels een indrukwekkende oplage van meer dan 10.000 exemplaren weten te verkopen.

 

Bekijk de lezingen van Marijn de Vries
Lezing van spreker Marijn de Vries

Op Koers: Levenslessen uit de Wielersport

In haar inspirerende lezing “Op Koers: Levenslessen uit de Wielersport” neemt Marijn de Vries haar publiek mee op een boeiende reis door de wereld van de wielersport en daarbuiten. Met haar unieke achtergrond als voormalig professioneel wielrenster en deskundige wieleranalist deelt Marijn waardevolle inzichten en levenslessen die ze heeft opgedaan tijdens haar carrière.

Tijdens de lezing belicht Marijn de kracht van doorzettingsvermogen, motivatie en veerkracht aan de hand van persoonlijke verhalen en ervaringen. Ze deelt niet alleen haar hoogtepunten en successen, maar gaat ook in op de uitdagingen en tegenslagen die ze heeft overwonnen op weg naar de top.

Daarnaast biedt Marijn waardevolle inzichten over vitaliteit, gezonde voeding en het belang van een evenwichtige levensstijl voor het behalen van succes, zowel in de sport als daarbuiten. Met haar levendige presentatiestijl weet Marijn het publiek te inspireren, te motiveren en te entertainen, terwijl ze tegelijkertijd waardevolle lessen deelt die van toepassing zijn op diverse aspecten van het leven en werk.

Dagvoorzitter Marijn de Vries

Dagvoorzitterschap Marijn de Vries

Organisaties streven naar succesvolle en impactvolle evenementen die hun doelgroep inspireren, informeren en betrekken. Daarom is de keuze van een geschikte dagvoorzitter van cruciaal belang. Marijn de Vries, met haar unieke achtergrond als voormalig professioneel wielrenster, deskundige wieleranalist en ervaren spreker, is de ideale kandidaat om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

 • Als voormalig topsporter en deskundige wieleranalist beschikt Marijn over een schat aan kennis en ervaring in de sportwereld. Haar diepgaande inzichten in onderwerpen als doorzettingsvermogen, teamdynamiek en het behalen van doelen maken haar een waardevolle toevoeging aan elk evenement, of het nu gaat om een sportgerelateerde bijeenkomst of een zakelijke conferentie.
 • Met haar levendige persoonlijkheid en meeslepende vertelstijl weet Marijn het publiek te boeien en te inspireren. Haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren zorgt ervoor dat uw gasten geboeid blijven en actief betrokken raken bij de bijeenkomst.
 • Als ervaren dagvoorzitter begrijpt Marijn het belang van interactie en betrokkenheid bij het publiek. Ze weet hoe ze de juiste vragen moet stellen, discussies moet leiden en het gesprek op gang moet houden, waardoor uw evenement dynamisch en boeiend blijft van begin tot eind.

Kortom, door Marijn de Vries als dagvoorzitter te boeken, kiest u voor een ervaren professional die niet alleen uw evenement naar een hoger niveau tilt, maar ook zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor uw gasten. Met haar expertise, charme en betrokkenheid staat Marijn garant voor een succesvolle en impactvolle bijeenkomst die nog lang zal worden herinnerd.

   

Vrijblijvend informatie over Marijn de Vries

Snel informatie over tarieven en beschikbaarheid

 • Hidden
 • Hidden
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Of neem direct contact op:

Bel: +31(0)308080884

Marijn de Vries geeft lezingen over de volgende onderwerpen